IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ВУЙЧО

Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Ако се заформи тая глава с рамене на Н1 и Н4 еврото си го търсете
    там откъдето дойде , или 1.2666 , качих средната на късите ми на 1.2940
    Колега, нищо не разбирам от техника, но видях в сайта на Анмарт, че имало глава и рамене, само че обърнати.

http://www.anmart-forex.com/charts/eurusd.gif

За това ли става дума?

Коментар

• Ако се заформи тая глава с рамене на Н1 и Н4 еврото си го търсете
      там откъдето дойде , или 1.2666 , качих средната на късите ми на 1.2940
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ъ мътим, аз най-много от мътене да се наакам. Както и да е. Стопът е близо. Два месеца на вятъра. Квот дойде преди седмица, ще си ойде на следващата. Нещо зиро гейм напрайх. Че и Дзингата ще ме съборят като отворят
        Мамуне-ти пак ли се навря с тия Дзинги
        Ох аз веднъж да се утърва от тях
        Виж-развалили са калимерата с фейса-ще правят дот ком,белким се пооправят с времето
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Хахах, AMZN EBAY и EXPE са ми едни от най-омразните акции. Най-големи шамари в къси съм ял там
          И при така, незнам защо ги търгувам още - няма логика в тая работа

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
            Аз пък съм с къс Амазон (много крива и манипулирана акция, PB-то гони 15 цата, PE е 300, 400 след последният отчет) Dax, Гугле т.н. Покрая първите две отнесох по някой друг шамар
            Хахах, AMZN EBAY и EXPE са ми едни от най-омразните акции. Най-големи шамари в къси съм ял там

Коментар

Ъ мътим, аз най-много от мътене да се наакам. Както и да е. Стопът е близо. Два месеца на вятъра. Квот дойде преди седмица, ще си ойде на следващата. Нещо зиро гейм напрайх. Че и Дзингата ще ме съборят като отворят
              Аз пък съм с къс Амазон (много крива и манипулирана акция, PB-то гони 15 цата, PE е 300, 400 след последният отчет) Dax, Гугле т.н. Покрая първите две отнесох по някой друг шамар

Коментар

• ШЕБЕК горе главата !!!!
                Има надежда още !!!
                Еврото взе да пада, ЗЛОТО.
                Могат да засурнат и ДАКСо надоле !!!
                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Много тихо бре-да не мътите нещо?

Коментар

• Много тихо бре-да не мътите нещо?
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      дига се срещу иената
                      пп,ТАТО предлага днеска като край на месеца да видим какво прави върха 3138 и ми се привижда нещо като 3128 за днес
                      Аз пък си мисля, че този филм около 1.30 - 1.3020 сме го гледали вече

Коментар

• ЮЮЮЮЮЮБРЕЯЯЯЯЯЯЯЯ ДЕБРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
                        РАЗКЕКЕРЧЕХА НАПЪЛНО ШЕБЕКА !!!

Коментар

• Да се похваля, мойта рисунчица дето я пуснах преди около "4-5 странички" ми донесе свежи парици

А за:
                          Първоначално изпратено от gerd Разгледай мнение
                          мисля че купуваш високо,колега,
                          Почти точно беше

Дай боже всеки му
                          научи се да губиш и печалбите сами ще дойдат

Коментар

• Купих 100 лота сребро на 34.3 стоп на 33.6 таргет опен .

Коментар

Както имаше един лаф от зората на демокрацията.... Слънцето пече, птичките пеят, доларът се вдига..... До момента сме само на слънце и птички. Ае да се дигне пущинякът долар
                              дига се срещу иената
                              пп,ТАТО предлага днеска като край на месеца да видим какво прави върха 3138 и ми се привижда нещо като 3128 за днес
                              Last edited by ТАТО; 30.11.2012, 10:41.
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• ЮБББРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШЕБЕК !!!
                                Дръж ДАКСО, че съдраха ни,,,,,,,,

Коментар

Working...
                                X