If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Простете,че се намесвам,имам някои идейки,пари не ща:
-спалня,,Двоен връх"
-скрит килер,,Глава с рамене"
-шкаф за сервизи,,Двойно дъно"
ай сакън ва Пенчеве. ..... стига си предлагал близкоумности и очевидия. ... не е прилично така пък. .... и нидей пледира за повече от седемнайсе процентно участие щиса низнай и сребролюбието
малее, кивита,озита скъсаха синджира.чезна докато не съм направил някой простотия,че не обичам да скъсявам.
и да измислите име на спалнята.няма се търкаляте по земята я
незнаш колко е дебел синжира дето се къса сега. . . и колко дълбоко ще се окаже дъното. ... тъй че. ... почвай да тренираш късото
Баси !! А вече и реклама измислих. "Технически и фундаментални кухни, фибо етажерки , спални по Глен Нийли и гардероби на Елиът..."
тук ще запретендирам към съмнителност относно средната статистика на запознатост на масовата потребия с числата на леонардо и на глен. ... слабичка е таз реклама за татковинеца..
малее, кивита,озита скъсаха синджира.чезна докато не съм направил някой простотия,че не обичам да скъсявам.
и да измислите име на спалнята.няма се търкаляте по земята я
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
алфин си е свестен бате. .... изпаднал е в заблуда и експеримент по миналото ..... немой да му се непомогне... мъмренето ще е веднага след като излезе от калта .... извънземното не се ебава. .. извънземното се уважава. .... щото така трябва
за повече от петдесет и първо съучастие няма да ма навиш. ... освен туй няма да скрия внесения дискомфорт от таз свракандиева интрига за предразположеноста ви/ти към чревозаводоволие ... винаги ми е било интрига. ... що да идеш като мож да пийш. ... низнам. .. на къде отива тоз тъй склонен към свършване свят....
Баси !! А вече и реклама измислих. "Технически и фундаментални кухни, фибо етажерки , спални по Глен Нийли и гардероби на Елиът..."
Май вече требе да се преименувам на четирийсе и пети . Може и фирма да отворим - "Форекс мебели " ! Ко 'ш ка'йш?
за повече от петдесет и първо съучастие няма да ма навиш. ... освен туй няма да скрия внесения дискомфорт от таз свракандиева интрига за предразположеноста ви/ти към чревозаводоволие ... винаги ми е било интрига. ... що да идеш като мож да пийш. ... низнам. .. на къде отива тоз тъй склонен към свършване свят....
Коментар