IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Т'ва пожелателното мислене е голяма работа, Бели якички!

От типа - аз съм се натресал така и ся цялата Вселена ще ми се натресе кат' мИня - хихи

Спокич, атаката беше само за проба

Днес няма да има друга, по-скоро утре - стискайте си стинките ви казах, пуканки и чакаме за нещо сосно да изскочи

П.П. Успех и умната! Щот' иначе става Русата, па тия 'ноу къркат, бря - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      На един час и на 5 мин гледаме МА504. на 1 час ни дава информация за месечният тренд а на 5 мин за дневният .или когато цената на 1 час е под ма504 низходящ месечен тренд на 5 минути когато цената е под ма 504 дневният тренд е низходящ.
      Може би са ми тъпи въпросите, но съм младши трейдър, за което ме извинете. На мойта платформа немога да задам МА504 макса е 200. За да не спамим в темата може и на лично

Коментар

• майсторе, майсторе ,
        налЕ като сееш нагоре
        посятото ще се изсипе
        отгоре ти , бря
        Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнение
        спокойно бе пичове спада беше ограничен до 1.3090 (това беше донякъде очакван ход) и сега почва срането на горе

Коментар

• maistora878

Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнение
          спокойно бе пичове спада беше ограничен до 1.3090 (това беше донякъде очакван ход) и сега почва срането на горе

????????????????????
          ????????????????????
          ????????????????????

Коментар

• За много години, късо долар /йена от мен

Коментар

• спокойно бе пичове спада беше ограничен до 1.3090 (това беше донякъде очакван ход) и сега почва срането на горе

Коментар

• Иска ми се да погледна нещата леко в перспектива. След всичко, споменато днес от колегите долу, за което им благодаря, разсъждавам по-нататък.
                Например, днес след 15:15 нещата ми изглеждат доста добре поставени за заложилите на щатския долар, защото данните за заетостта в частния сектор в Щатите са повече от много добри - грубата прогноза показва над 15% нарастване на тоя важен показател.
                Много съжалявам, че точно утре съм зает, а тогава ще бъде "денят Х"- след 15:30 - вероятно отново ще има жестоко раздвижване на духовете с месечната промяна на неселскостопанската заетост.
                За мен е под въпрос, дали днешното движение ще е една предпоставка за утрешното, или двете ще са разделени от корективно движение. В крайна сметка - колко да е корективно при така заредилите се новини в полза на щатските "лентяи"?

Успехи в решенията!
                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                  Добре на 1 час гледаме МА 21 а на 5 мн гледа МА колко ? на 1.75
                  На един час и на 5 мин гледаме МА504. на 1 час ни дава информация за месечният тренд а на 5 мин за дневният .или когато цената на 1 час е под ма504 низходящ месечен тренд на 5 минути когато цената е под ма 504 дневният тренд е низходящ.

Коментар

МА 504 на 5 мин. показва тренда за 1.75 дневни бара. Средната за период 1.75 дни на 5 мин. или 504/12/24 =1.75 дни.Същата кака на 1 час показва месечната средна или 504/24=21 дневни бара.
                    Добре на 1 час гледаме МА 21 а на 5 мн гледа МА колко ? на 1.75

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      Много напорист тоз Курти, ама мисля до тук беше
                      Още малко да тества линията на главичката. на дневна 1.3020 и ако не я дупне сме за към 1.42 таргета на главичката
                      и това бута надоле.
                      09:17. Днес МФ на САЩ се очаква да изкупи около 4,25-5,25 млрд. долара за изплащане на купони по облигации с падежи 01.2017 -09.2017 г.
                      При всяко покачване МФ ще купува.
                      Last edited by 4un4o; 03.01.2013, 12:53.

Коментар

Курти влезе!
                        Много напорист тоз Курти, ама мисля до тук беше
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                          Интересно. Под кака 504 имаш предвид MA 504 дневна
                          МА 504 на 5 мин. показва тренда за 1.75 дневни бара. Средната за период 1.75 дни на 5 мин. или 504/12/24 =1.75 дни.Същата кака на 1 час показва месечната средна или 504/24=21 дневни бара.
                          Last edited by 4un4o; 03.01.2013, 12:44.

Коментар

ето как търгувам аз. влизам с 10 пипса стоп и ако го удари удвоявам по схемата. когато тръгне на печалба, местя стопа и лимита Така можеш да направиш и 200 пипса печалба с 10 пипса стоп.
                            Другото правило е да се търгува по посока на цвета на последният дневен бар и кака 504 на 5 мин = на 1.75 дневна средна на 5 мин.. Щом цената е под нея къси мине ли отгоре дълги.
                            Интересно. Под кака 504 имаш предвид?
                            Last edited by FidoDidoo; 03.01.2013, 12:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнение
                              evraka si e 4ist BUY po y4ebnik.sega sme v 4-ta vulna ot dvijenieto ot 1.2660 na dnevna. si4ko e po y4ebnik vulna 2 sharp vulna 4 flat sega trqabva da po4na 5-ta vulna za okolo 1.35
                              как е вълната??/ Острига ли УФСИте?

Коментар

• Влезе, влезе, колко да влезе
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X