IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Гответе се за вечерта
    03.01.2013 21:00:00 Минути от срещата на комисията за парична политика на ФЕД
    пп.до тогаз сме надоле и след туй палим ракетата

Въпросът е, дали можем точно ние да предвидим - слаб или силен долар желаят да имат Щатите? Мнението ми е, че няма как това да е фиксирана тенденция в дългосрочен план - това от една страна /затова ще се ходи по вълните/. От друга стана, ако FOMC определя паричната политика и прави оценка на рисковете при своите дългосрочни цели, ако търси начини за ценова стабилност и що-годе някакъв устойчив икономически растеж, няма начин да не се съобразява и с по-сериозните плащания на страната. Ние нямаме достатъчно данни за датите на големите плащания и това прави пазара доста непредвидим и “неочаквано” волатилен или “пропадащ” за някоя валута.
    Някой да има данни за предстоящо голямо плащане, новини, свързани с петрола, златото?…
    Не мога да повярвам безрезервно на варианти за сигурно изстрелване на еврото над настоящите нива, най-малко защото трябва да се търси баланса в стимулите на износителите, произвеждащи продукцията си в страните, вързани с еврото.
    Някои доста сериозно работят в областта на ТА-лошо няма. В тая връзка, на едночасова графика има фигура H&S, като вратната линия показва, че таргетът се търси около фигура и половина – под стойностите 1,315 , т.е. – около 1.3 . При кабела същата фигура на едночасова показва 1,60.
    Не съм сериозен привърженик на ТА, за да анализирам цените, които пресичат МА/50/ на графиките, вкл. до 4-часова и на МА/200/ - до едночасова. Сериозни движения са това, но окончателно нещата ще се решат до утре – най-късно след 15:30, т.е. мисля, но без да съм убеден, че ако има корективни движения тая вечер, то те ще са – за да послужат като буфер за утрешното движение в спора “Бикове срещу Мечки”.
    Неангажиращо мнение. Успехи, всъщност нямам съмнения, че накъдето и да движи - всички ще са на плюс! Наздраве!
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Бай РЕД твойто ПРАСЕ щастливо ли беше бря ?
      http://www.burgasnews.com/stranata/o...raseta-ot-dnes
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• абе къде е котара бе

Коментар

• едно дълго ойро от меня, стоп 1,3086 минимална сумичка, да правя гъди-гъди на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Гледай златцето и малко си избързал според мИня - ако златцето пробие 1660 - затваряй, ама има 'ноу силна подкрепа в 1674 и първо там тряя "прескочи".

П.П. Винаги се чудя как влизате едно към гьотере. То т'ва не става и за дневна Блекота Мекота и Пекота даже ( демек спекула ).

Ма, може и да те огрее - кат' видиш 15 пипса - хлопвай ръчно - хихи
            ми смятам да взема повечко пипсове-хихи ко даде хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
              Здравейте бандата
              Който се е сетил да хвърли един поглед на днешния анализ в сайтчето от подписа ми е разбрал КЪ дъ го играе.
              Следващото ниво надолу е 3066 което почти съвпада с бичата тренд линия на дневна. Няма да ви уча как се търгува около трендлиния вия си знаете . Основният въпрос остава , корекция ли е това или да
              Интересно защо ДАКСА не затваря ГАПА толко па ентусиазъм или ще седи там докато еврото дигне 3480 и после заедно ще се свличат
              Дакса и аз го чакам

Не може да се дели много много от Еврото-
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                Странна работа и на 5 мин и на 1 час ми изписва no data
                ползвай по свястна графика-не на бъкета ти-например-netdania
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Гответе се за вечерта
                  03.01.2013 21:00:00 Минути от срещата на комисията за парична политика на ФЕД
                  пп.до тогаз сме надоле и след туй палим ракетата
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
                    за много години, а дали някой има впечатление или мнение за activ traders ?
                    Аз съм много доволен!!!

Коментар

• за много години, а дали някой има впечатление или мнение за activ traders ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                        Здравейте бандата
                        Който се е сетил да хвърли един поглед на днешния анализ в сайтчето от подписа ми е разбрал КЪ дъ го играе.
                        Следващото ниво надолу е 3066 което почти съвпада с бичата тренд линия на дневна. Няма да ви уча как се търгува около трендлиния вия си знаете . Основният въпрос остава , корекция ли е това или да
                        Интересно защо ДАКСА не затваря ГАПА толко па ентусиазъм или ще седи там докато еврото дигне 3480 и после заедно ще се свличат
                        Бе, рядко ми се случва, ама ми увисна 1-но евро/долар на 1.2770 и го мъкна ся подире си.

На лято най-късно кат' дойдат изборите ще го харижа на 1.25 да видите, че Русото не е алчно, па ако иска и до 1.50 да ходи дотогава - хихи

Коментар

• Здравейте бандата
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            пРОБВАЙ НА 5 МИН. ТАМ ТРЯБВА ДА ИМАШ НАД 500 БАРА ИСТОРИЯ
                            Странна работа и на 5 мин и на 1 час ми изписва no data

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                              За много години, късо долар /йена от мен
                              Гледай златцето и малко си избързал според мИня - ако златцето пробие 1660 - затваряй, ама има 'ноу силна подкрепа в 1674 и първо там тряя "прескочи".

П.П. Винаги се чудя как влизате едно към гьотере. То т'ва не става и за дневна Блекота Мекота и Пекота даже ( демек спекула ).

Ма, може и да те огрее - кат' видиш 15 пипса - хлопвай ръчно - хихи
                              Last edited by marandi; 03.01.2013, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                                Може би са ми тъпи въпросите, но съм младши трейдър, за което ме извинете. На мойта платформа немога да задам МА504 макса е 200. За да не спамим в темата може и на лично
                                пРОБВАЙ НА 5 МИН. ТАМ ТРЯБВА ДА ИМАШ НАД 500 БАРА ИСТОРИЯ

Коментар

Working...
                                X