IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
    Без да съм така точен в преценката на риска, но грубо такава позиция изисква голяма гаранционна сума и изобщо не ми се вързва с реалното - човек да е изостанал с 2-3 фигури надолу. Като казвам "голяма сума" - имам предвид няколко стотин хиляди реално блокирани в сметката по откритата позиция, като гаранционна сума, а самата сметка отива на няколко милиона.
    Наистина това е съвет, достоен за Бъфет. Поздрав!
    5000 EUR са 2 пипса
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      ...3 студентки за по 100 кинта ...Откога па за вас + 2 пипса станаха проблем - нека има и социални дейности при търговията

Без да съм така точен в преценката на риска, но грубо такава позиция изисква голяма гаранционна сума и изобщо не ми се вързва с реалното - човек да е изостанал с 2-3 фигури надолу. Като казвам "голяма сума" - имам предвид няколко стотин хиляди реално блокирани в сметката по откритата позиция, като гаранционна сума, а самата сметка отива на няколко милиона.
      Наистина това е съвет, достоен за Бъфет. Поздрав!
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        И така ТАТО освен дългата половин лот от преди месец и косур , веке има и къса пак половин лот от 3097 - стоп 3194 таргет 2909 Аййййййдеееее хаирлияяяя даеееееееее
        ТАТО временно премести стопу на 3083 докат не падне 3036
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• А, ако от ЕЦБ намалят лихвата на 0.50 %? Как би се отразило според вас?

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            Каква е тази тайна среща
            Вярно то само лихвените нива ще обявят в 14:45 , които няма да бъдат променени (0.75%) и после бай Марио ще говори в 15:30. Едва ли ще има някакво сериозно раздвижване на горе, ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
              Мнооо скъпи тез студентки бря
              Откога па за вас + 2 пипса станаха проблем - нека има и социални дейности при търговията

Коментар

• Добро утро,
                при
                евро 1.3053-73,кабел 1.6020-40
                зоната на здрача
                тенденция за къси засега,поне стоповете близо.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Тц, тези не са като нашенските инспектори. Пари на ръка не земат Проверяват си истински
                  Как на ръка, бря - ти от гората ли падаш?

Студентката шъ ги "забрави" на масата кат' си тръгва под празната бутилка

Коментар

• знам ги тез
                    само по сметка, налЕ
                    Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    . Пари на ръка не земат

Коментар

• Тоакова ще е тегаво , че и до края на месеца . Движението надолу трябваше да има
                      по голямо ускорение ,но нали не трябва да разваляме главата с рамене на седмична,
                      така че аз моите къси ще ги затварям чак около 1.2800 а със всички добавки които
                      съм правил последния месец показват средна 1.3200 . Предвид това , пробив под
                      1.2600 е много малко вероятно да имаме си мисля вече . Успех
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

Фа, аз си помислих, че бюджетЯ шъ тъ проверявга. НАП, ДАНС, тез-онез ...

П.П. Ъмм .. питай ги тез ко пият, бря и 3 студентки за по 100 кинта им викни. Щъ чета после по вестниците, че станал бизнес номбър 1 в свИтъ - хихи

Мнооо скъпи тез студентки бря
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

П.П. Ъмм .. питай ги тез ко пият, бря и 3 студентки за по 100 кинта им викни. Щъ чета после по вестниците, че станал бизнес номбър 1 в свИтъ - хихи
                          Тц, тези не са като нашенските инспектори. Пари на ръка не земат Проверяват си истински

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Тез дет ще ме проверяват са вносни. Не ги знам от Турция ли ще долетят, от Немция ли??? Идея нямам. Иска си клиента по някои от партидите оторизиран инспектор, плаща си го и толкоз

Коментар

Ърмм .... кат' си бранша с износа, що не изнесеш и тия, дет' ш'тъ проверяргат? Ърмм ..?

П.П. Що ги мъчиш 'орицата?
                              Тез дет ще ме проверяват са вносни. Не ги знам от Турция ли ще долетят, от Немция ли??? Идея нямам. Иска си клиента по някои от партидите оторизиран инспектор, плаща си го и толкоз

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                Ти пък ,,,,де слагаш РЕДА при МАМУНите ба
                                Тъй ам чи. Той още е при прасИтата. За да оди при маймуните, трябва още много боб да рупа Успешен ви ден!

Коментар

Working...
                                X