Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение...3 студентки за по 100 кинта ...Откога па за вас + 2 пипса станаха проблем - нека има и социални дейности при търговията
Без да съм така точен в преценката на риска, но грубо такава позиция изисква голяма гаранционна сума и изобщо не ми се вързва с реалното - човек да е изостанал с 2-3 фигури надолу. Като казвам "голяма сума" - имам предвид няколко стотин хиляди реално блокирани в сметката по откритата позиция, като гаранционна сума, а самата сметка отива на няколко милиона.
Наистина това е съвет, достоен за Бъфет. Поздрав!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеИ така ТАТО освен дългата половин лот от преди месец и косур , веке има и къса пак половин лот от 3097 - стоп 3194 таргет 2909 Аййййййдеееее хаирлияяяя даеееееееееТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеКаква е тази тайна среща
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМнооо скъпи тез студентки бря
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТц, тези не са като нашенските инспектори. Пари на ръка не зематПроверяват си истински
Студентката шъ ги "забрави" на масата кат' си тръгва под празната бутилка
Коментар
-
знам ги тез
само по сметка, налЕ
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение. Пари на ръка не земат
Коментар
-
Тоакова ще е тегаво , че и до края на месеца . Движението надолу трябваше да има
по голямо ускорение ,но нали не трябва да разваляме главата с рамене на седмична,
така че аз моите къси ще ги затварям чак около 1.2800 а със всички добавки които
съм правил последния месец показват средна 1.3200 . Предвид това , пробив под
1.2600 е много малко вероятно да имаме си мисля вече . УспехМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеФа, аз си помислих, че бюджетЯ шъ тъ проверявга. НАП, ДАНС, тез-онез ...
П.П. Ъмм .. питай ги тез ко пият, бря и 3 студентки за по 100 кинта им викни. Щъ чета после по вестниците, че станал бизнес номбър 1 в свИтъ - хихи
Мнооо скъпи тез студентки бряПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеФа, аз си помислих, че бюджетЯ шъ тъ проверявга. НАП, ДАНС, тез-онез ...
П.П. Ъмм .. питай ги тез ко пият, бря и 3 студентки за по 100 кинта им викни. Щъ чета после по вестниците, че станал бизнес номбър 1 в свИтъ - хихиПроверяват си истински
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТез дет ще ме проверяват са вносни. Не ги знам от Турция ли ще долетят, от Немция ли??? Идея нямам. Иска си клиента по някои от партидите оторизиран инспектор, плаща си го и толкоз
П.П. Ъмм .. питай ги тез ко пият, бря и 3 студентки за по 100 кинта им викни. Щъ чета после по вестниците, че станал бизнес номбър 1 в свИтъ - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЪрмм .... кат' си бранша с износа, що не изнесеш и тия, дет' ш'тъ проверяргат? Ърмм ..?
П.П. Що ги мъчиш 'орицата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТи пък ,,,,де слагаш РЕДА при МАМУНите баУспешен ви ден!
Коментар
Коментар