If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега цената би трябвало да търси 32 и надоло ...стоп на 33.27....пак щях да напиша 32.27.... Нещо съм отвят.....бухай къси и немисли...успех....А Тато ....вече може да чупи пръсти за стопа на 32.42 ....за което го бях предопредил....но той не обърна внимание....Тази година сам амбициран даси подобря показателите....и търпението за входове и изсход от позиции.....такаче Тато....мисли му
За мен търпението и да не се делиш от акъла си е най важно. Аз имам къси от 3340 мислех сутринта да ги затворя на 3270 и да вляза с малко дълъг до 1.3315, но се разделих от акъла си а си стана точно така ... и сега си стискам късите шорти.
Сега цената би трябвало да търси 32 и надоло ...стоп на 33.27....пак щях да напиша 32.27.... Нещо съм отвят.....бухай къси и немисли...успех....А Тато ....вече може да чупи пръсти за стопа на 32.42 ....за което го бях предопредил....но той не обърна внимание....Тази година сам амбициран даси подобря показателите....и търпението за входове и изсход от позиции.....такаче Тато....мисли му
Извинявай критичното ниво на късите е 33.27 не 32.27 ....правописна грешка....ако мине над 33.27 имаме дъно и дълги....до тогава къси......32.27 е нищо.....
Коментар