If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оставям супер малка сума при него. Отварям дълга на $/йена
тръгва надолу, на 87.79 Маржин кол, и веднага нагоре. ама ДО ПИП.
Приклювам аз със форекс докато съм в Блгария.
Живо здраво скоро като не съм тук и като не ползвам БГ Бъкет. Ще търгувам пак.
Ай сполай ви, аз от тук нататък само спам и глупости ще пиша тука.
Ама с какво те клати - с котировката не е , защото има такава цена 87,785 продава в 11.05 на обяд . А за маржин кол-а всеки брокер си има различни изисквания. Аз пролетта бях влезнал в късо олио без стоп с една малка сметка . 4,5 $ нагоре срещу мен и в сметката имаше 10 паунда точно . Излязох на балкона да пуша за да не гледам как ще ме ритнат. През това време олиото повърнало и сметката оцеля. А тия 10 лири бяха 3-4 % от сметката. Та смени брокера и намали лоста - 1/20 - 1/50. Има дисциплиниращ ефект
Не йе от брокера ти, мамка му до там е стигнало навсякъде. Малшанс! Ако можеш да си направиш сметките дали на 87,79 е трябвало да те Кол-не го овикай. Иначе отвратителен малшанс. Не знам дали ме разбра. Въпросът е дали ако беше стигнало до 87,50 например, маржинкола ти, пак щеше да бъде в 87,79.
Да разбрах те напълно ще го сметна като се прибера. Иначе Булборкерс ми бяха брокера.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Оставям супер малка сума при него. Отварям дълга на $/йена
тръгва надолу, на 87.79 Маржин кол, и веднага нагоре. ама ДО ПИП.
Приклювам аз със форекс докато съм в Блгария.
Живо здраво скоро като не съм тук и като не ползвам БГ Бъкет. Ще търгувам пак.
Ай сполай ви, аз от тук нататък само спам и глупости ще пиша тука.
Не йе от брокера ти, мамка му до там е стигнало навсякъде. Малшанс! Ако можеш да си направиш сметките дали на 87,79 е трябвало да те Кол-не го овикай. Иначе отвратителен малшанс. Не знам дали ме разбра. Въпросът е дали ако беше стигнало до 87,50 например, маржинкола ти, пак щеше да бъде в 87,79.
тия американци са голема работа ... манипулират си пазара както им е угодно на тях, няма няма и се изкаже някой евро политик къде в клин къде в ръкав , а ние гледаме едни фибо мибо грънци тук ...
надявам се да не стане така, ще бъде кофти за всички ни
тия американци са голема работа ... манипулират си пазара както им е угодно на тях, няма няма и се изкаже някой евро политик къде в клин къде в ръкав , а ние гледаме едни фибо мибо грънци тук ...
Коментар