IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В средващия си жууот ще бъда прост наемник. Ей тъй най обичам като стане 5 часа, като се пръснат всички и аз остана насаме с мислите си.
    Много работа да го ева. Обаче от най-пипкавата. Няма да дойде някой да каже направи ми 100000 кифли от един вид, ами идват за 60000 кифли в 10 размера с 20 вида брашно, за 65 града в Европа

Поздравления за Тато и за 6969. Пуснете малко фъндък и на късаците деее, че Анди ще ни трепе вече с винкела. А и Реда на бъзик ме взе

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      да уточниш,кое е надолу
      имах предвид, че цената е коригирала спрямо днешния връх - все пак да не се хващаме за думите - доста движения ни чакат и в двете посоки. Затова уточних долу, че може корекцията на юг да е и по-дълбока - до 3 фигури - все още има някакъв шанс да се случат неща, които техниците предвиждат.

Но не са само те, които някак влияят на пазара, защото според мен политиците са за шлайфане, каквото и да означава това, защото всичко от тях тръгва. После са банкерите и останалите - наредени в индийска нишка...

До довечера!
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
        И понеже споменах за фундамент, в тоя момент Щатският не е съвсем на място, т.е. - някак подкрепата за долара ми се губи, защото: потребителските разходи за последното тримесечие - са по-ниски от очакваните.А и дефлаторът им на Брутния вътрешен продукт - е над 2,5 пъти по-нисък от очакваният.

Т.е. - всичко са едни големи очаквания, раздути подобаващо, които в един момент трябва да се дадат с реалната им стойност. Тогава пазарът мръдва в определена посока.

Тия неща не ги измислям аз, разбира се, а тук така си лафим, колкото да минава времето... Интересено е, че когато данните се дават от банки, правителствени източници и т.н. - не им обръщаме внимание, но когато някой ги напише тук, веднага съответната група, заложила на обратната посока, подлага "носителя на лоши вести" - на унищожителен огън...Едва ли някой от нас може да влияе на пазара. Целта е да разменяме мнения, които да ни дадат представа за онова, което в даден момент кара по-голяма част от трейдърите да са се насочили в дадена посока. В последното поне не греша..

Успех!
        Та нали еврото е нагоре а спрямо него, гущера е надоле. Кое ли е раздуто
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Ето, че тръгна надолу. Как пък точно сега се включвам... Моля да отбележите, че не съм ъпър, защото не съм викал на връО...

Значи сега, без афекти - можем да се изслушаме, нали? Защото аз не приемам за сериозни забележките пост-фактум. Зная, че СЛЕД КАТО ЦЕНАТА КОРИГИРА - веднага ще почнат освиркванията.

Така, сега да отговоря, а и ако има желаещи да кажат как строят фигурата - моля да заповядат. Значи, предпоставки за фигурата има. Има нещо като вратна линия. Тя не е хоризонтална, а в съответствие с тренда - има наклон. Така правя аз - строя си канала, като за основа поставям вратната линия. Тогава виждам, дали се е получила търсената фигура.Разбира се, че ако неклайнът беше хоризонтална линия, нямаше да има глава, но всичко се развива във времето.

Пак казвам, че никой не бива да се съобразява с разни линии. За мен - фундаментът има много по-важно значение!

Успехи!
          да уточниш,кое е надолу
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• И понеже споменах за фундамент, в тоя момент Щатският не е съвсем на място, т.е. - някак подкрепата за долара ми се губи, защото: потребителските разходи за последното тримесечие - са по-ниски от очакваните.А и дефлаторът им на Брутния вътрешен продукт - е над 2,5 пъти по-нисък от очакваният.

Т.е. - всичко са едни големи очаквания, раздути подобаващо, които в един момент трябва да се дадат с реалната им стойност. Тогава пазарът мръдва в определена посока.

Тия неща не ги измислям аз, разбира се, а тук така си лафим, колкото да минава времето... Интересено е, че когато данните се дават от банки, правителствени източници и т.н. - не им обръщаме внимание, но когато някой ги напише тук, веднага съответната група, заложила на обратната посока, подлага "носителя на лоши вести" - на унищожителен огън...Едва ли някой от нас може да влияе на пазара. Целта е да разменяме мнения, които да ни дадат представа за онова, което в даден момент кара по-голяма част от трейдърите да са се насочили в дадена посока. В последното поне не греша..

Успех!

Коментар

• Хмммммм
              Много странен БВП !!!
              Да не включват загуби от урагани???
              То как кореспондира тоз минус с ДАУ до 14 000???

Анон да е наблизо и да каже няколко думи моля !!!! ))
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Te такава Глава с рамене не бях виждал

Ето, че тръгна надолу. Как пък точно сега се включвам... Моля да отбележите, че не съм ъпър, защото не съм викал на връО...

Значи сега, без афекти - можем да се изслушаме, нали? Защото аз не приемам за сериозни забележките пост-фактум. Зная, че СЛЕД КАТО ЦЕНАТА КОРИГИРА - веднага ще почнат освиркванията.

Така, сега да отговоря, а и ако има желаещи да кажат как строят фигурата - моля да заповядат. Значи, предпоставки за фигурата има. Има нещо като вратна линия. Тя не е хоризонтална, а в съответствие с тренда - има наклон. Така правя аз - строя си канала, като за основа поставям вратната линия. Тогава виждам, дали се е получила търсената фигура.Разбира се, че ако неклайнът беше хоризонтална линия, нямаше да има глава, но всичко се развива във времето.

Пак казвам, че никой не бива да се съобразява с разни линии. За мен - фундаментът има много по-важно значение!

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  Де си БА????
                  ЖЮФ ли си ЗДРАФ ли си??? )
                  Не си се мяркал отдавна ГАЛИБА ???
                  Тук съм бря Не дращим у фОрОма ,иначе го следим
                  ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                    Блажите ли бря маймунковци ???
                    Азе почвам се ослушвам за къси
                    Де си БА????
                    ЖЮФ ли си ЗДРАФ ли си??? )
                    Не си се мяркал отдавна ГАЛИБА ???

Коментар

• С тия очаквания за 15:15, 15:30, както и сдържаността за довечера нещо не е за къси....

Честито на ТАТО
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Блажите ли бря маймунковци ???
                        Азе почвам се ослушвам за къси
                        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          Сега вече, честито, ТАТО!

Да си жив и здрав и все така успешен!

ПП. Отново извънредно включване, но ТАТО го заслужава
                          Тенкю Доне Сега ТАТО ке удари една следобедна глава че довечера требе да сме свежи
                          30.01.2013 21:15:00 Основен лихвен процент на Федералния Резерв
                          .... а на вас наслука
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮБББББРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!!
                            Няма кои да каже,,,,,
                            Има ли РАЗКЕКЕРЧЕНИ ШЕБЕЦИ ???!!!

Коментар

Нямам време за много приказки. Чужди анализи не гледам, защото ме объркват. Казах, че това е неангажиращото ми мнение:

http://prikachi.com/images/782/5804782X.png

Сигурен съм, че и вие няма да се съобразите с моето мнение, а ще следвате стратегията си.

Мнението ми не е ангажиращо. Успех!
                              Колега главата се гледа само ако е на дъното на графиката тя е знак за обръщане на тренда тази глава не потвърждава обръщане на тренда

Коментар

• FX Барометър

Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                                Значи тука като гледаш и правиш обратното ...
                                Общо взето, да

Коментар

Working...
                                X