Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеГермания е добре с безработицата 6.8 при 6.9 прогноза но като че ли не я отразиха много силно ...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеStay short дет му викат
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеДа да си корегира до тия нива и после да ходи където си иска ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеНяма промяна на основна посока/тренд/.Днес ще опитва да достигне 1,3616
За това е този "особен момент"
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобра вечер!Ето и малка корекция EUR/USD 1,3582/1,3570 1,3551/50/49 1,3544/36 1,3505/1,3498/Особен момент тук е изкачване 1,3593/
Всички числа се случват след 0 часа GMT.
Това не е савет за търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеВчера с един заход от 123,73 до 123,05 пооправих част от пораженията при eur/jpj и пак го очаквам от 123,55 до 123,05 - за 1/2 от позицията и още 100-ина пипса за втората 1/2. Все пак и корекцията е движение на пазара......
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМного малко се раздвижи снощи при силна новина. Май ще се разминем с корекцията
Успешна търговия!!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЩе го бутате ли без кУрекция до 1.3800 и после надолу или някъде ще промените плана ?
Успешна търговия!!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро и от мен. Аз съм веке на тръстиката. Чакам секретаркен, че ме мързи да си направя кайве
++++++++++++++++++++++++++++++
Днеска всичко зависи от това немците
кви продажби на дребно ще искарат в
9:00 часа и на къде ще подкарат ДАКСо !!!
При положителни данни като нищо 7900 !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро и от мен. Аз съм веке на тръстиката. Чакам секретаркен, че ме мързи да си направя кайвеМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар