IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Това не е истинската безработица. В последно време в Германия масово се принуждават работещите да преминават на 4 часов работен ден или някаква друга форма на непълна заетост! А този който е на 4 часов работен ден пак си се води зает по стъкмистическите данни!
    Сигурно е така и навсякъде май е стъкмистика. Ти имаш преки наблюдения от Германия на място доколкото съм чел тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
      Германия е добре с безработицата 6.8 при 6.9 прогноза но като че ли не я отразиха много силно ...
      Това не е истинската безработица. В последно време в Германия масово се принуждават работещите да преминават на 4 часов работен ден или някаква друга форма на непълна заетост! А този който е на 4 часов работен ден пак си се води зает по стъкмистическите данни!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
        Stay short дет му викат
        Германия е добре с безработицата 6.8 при 6.9 прогноза но като че ли не я отразиха много силно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
          Да да си корегира до тия нива и после да ходи където си иска ...
          Stay short дет му викат

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
            Няма промяна на основна посока/тренд/.Днес ще опитва да достигне 1,3616

За това е този "особен момент"
            Да да си корегира до тия нива и после да ходи където си иска ...

Коментар

• Няма промяна на основна посока/тренд/.Днес ще опитва да достигне 1,3616

За това е този "особен момент"

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                Добра вечер!Ето и малка корекция EUR/USD 1,3582/1,3570 1,3551/50/49 1,3544/36 1,3505/1,3498/Особен момент тук е изкачване 1,3593/

Всички числа се случват след 0 часа GMT.

Това не е савет за търговия!
                От мен имаш почерпка от 3581 пуснах къси

Коментар

• Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнение
                  Вчера с един заход от 123,73 до 123,05 пооправих част от пораженията при eur/jpj и пак го очаквам от 123,55 до 123,05 - за 1/2 от позицията и още 100-ина пипса за втората 1/2. Все пак и корекцията е движение на пазара......
                  И още веднъж отложена от 123,32 с ТП до 123,02 на eur/jpy

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                    Много малко се раздвижи снощи при силна новина. Май ще се разминем с корекцията

Успешна търговия!!
                    ами да обира стоповете и да продължава ... днес и утре ми се виждат подходящи дни за това движение... или пак се размечтах!
                    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                      Ще го бутате ли без кУрекция до 1.3800 и после надолу или някъде ще промените плана ?
                      Много малко се раздвижи снощи при силна новина. Май ще се разминем с корекцията

Успешна търговия!!
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Добрутро и от мен. Аз съм веке на тръстиката. Чакам секретаркен, че ме мързи да си направя кайве
                        МЪРЗЕЛИВ ШЕБЕК!!!
                        ++++++++++++++++++++++++++++++
                        Днеска всичко зависи от това немците
                        кви продажби на дребно ще искарат в
                        9:00 часа и на къде ще подкарат ДАКСо !!!
                        При положителни данни като нищо 7900 !!!
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Вчера с един заход от 123,73 до 123,05 пооправих част от пораженията при eur/jpj и пак го очаквам от 123,55 до 123,05 - за 1/2 от позицията и още 100-ина пипса за втората 1/2. Все пак и корекцията е движение на пазара......

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Добрутро и от мен. Аз съм веке на тръстиката. Чакам секретаркен, че ме мързи да си направя кайве
                            Ще го бутате ли без кУрекция до 1.3800 и после надолу или някъде ще промените плана ?
                            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Добрутро и от мен. Аз съм веке на тръстиката. Чакам секретаркен, че ме мързи да си направя кайве

Коментар

• дОБРО УТРО-аЙДЕ НАСЛУКА ДНЕС.
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X