IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро-успехи днес!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро!Толкова беше с изкачването и скъпото евро.От тук на сетне голямата корекция започна.

Коментар

• Добра вечер!За утре подобен "сценарий" на днешния,спуска 1,3586/75 1,3565/1,3536/утре сутрин ще има яснота към 5 часа БГ време,колко надолу/.После отново тест 1,3598/1,3608/1,3616/1,3624.Тук следим сделка в ниво 1,3592

Всички числа се случват след 0 часа GMT.

Това не е препорака за търговия !

Коментар

• Доби,там има само контрола.А и винаги става нещо лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
            Кабела би могъл да се пробва на късо,с около 35 пипа стоп,за около 2 фигури.Е/Паунд има контрола,след боба и международното позвъняване,на около.8640.Там е и линия от дъна през 08 и10г.
            Само да не отраши до 88.00 те тогаз ще стане лошо

Коментар

• Кабела би могъл да се пробва на късо,с около 35 пипа стоп,за около 2 фигури.Е/Паунд има контрола,след боба и международното позвъняване,на около.8640.Там е и линия от дъна през 08 и10г.

Коментар

• Предполагам формиране на малка разширяваща се консолидация с дъно около 1.3520.После са непримиримите.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                  на мен на М30 и Н1 ми излизат много леки корекцийки ... но нищо сериозно!
                  днес си бе за купуване от 354... но пуста лакомия ..

Коментар

Контра на пиките,цел около 1.3520,близо до дневна подкрепа и линия на 1-часова.Стоп на ръчка,с малко.
                    на мен на М30 и Н1 ми излизат много леки корекцийки ... но нищо сериозно!
                    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Контра на пиките,цел около 1.3520,близо до дневна подкрепа и линия на 1-часова.Стоп на ръчка,с малко.
                      Реконтра!
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Пазари, кво да ги правиш... Днес продаваш, утре те продават теб...
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Контра на пиките,цел около 1.3520,близо до дневна подкрепа и линия на 1-часова.Стоп на ръчка,с малко.

Коментар

• лудата яна гони 125
                            сещай се за еврака

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                              Няма юг - само север, но както ти каза колегата - до последно ще изглежда обратното... при нормално 2 посоки на движение, ФЕД иска да ни изтръска и в трите
                              а така сега обърнахме платната... луд умора нема Евро и Яна също ...

една интересна графика на индекса на долара формирал известна марка шампоани...
                              Attached Files
                              Last edited by hristo72; 31.01.2013, 19:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                                Бездепозитен форекс брокер

Здравейте, Попаднах на брокер, който дава капитал за управление. Търгувате с чужди пари и получавате % от печалбата. За какво става въпрос.
                                Регистрирате се за участие в инвестиционната програма тук: http://invest.fxstart.org/r306578
                                Кликате на „регистрация”, след което си попълвате данните, а в полето „промо код” пишете fmoney:

Дават ви 200$ (ако не въведете промо кода ще ви дадат 100$) и започвате да търгувате с тях. Ще получите 20% от печалбата която реализирате. На втория етап ще ви дадат 500$, също ще получите 20% от реализираната печалба. За да преминете на трети етап трябва да направите 150$. На третия етап ще ви дадат 700$ като ще получите 1/3 от печалбата. За да преминете в четвърти етап трябва да направите 280$. На четвърти етап ще ви дадат 5000$. Като 50% от печалбата е за вас. За да минете в пети етап трябва да направите 2500$. На пети етап ще ви дадат 20000$, като отново 50% от печалбата е за вас. Ако преминете и този етап ще ви дадат до 100000$.
                                Сайтът е на руски, а по мои наблюдения доста малко хора тук владеят езика, затова съм готов да помагам с каквото мога, а в замяна ще ми станете реферали
                                Добавете се в скайп fmoney.info довечера в 20 часа ще има презентация
                                Тия са най-дървения брокер дето съм пробвал.
                                Днеска пак ми взеха стоп на несъществуваща
                                котировка !!! Вече ще мъча да ги загубя, че много
                                ме издразниха,,,,,, ама как срещу мен,,,,,
                                П>П>Джаснах им ФУЛ обем на дълги без стоп.
                                Бал съм ги,,,,,
                                С тях ще се занимавам !!!
                                Last edited by REDA; 31.01.2013, 18:39.
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X