If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брокера НАИСТИНА плаща, за 2ри път при мен.
Бездепозитен форекс брокер
Здравейте, Попаднах на брокер, който дава капитал за управление. Търгувате с чужди пари и получавате % от печалбата. За какво става въпрос.
Регистрирате се за участие в инвестиционната програма тук: http://invest.fxstart.org/r306578
Кликате на „регистрация”, след което си попълвате данните, а в полето „промо код” пишете fmoney:
Дават ви 200$ (ако не въведете промо кода ще ви дадат 100$) и започвате да търгувате с тях. Ще получите 20% от печалбата която реализирате. На втория етап ще ви дадат 500$, също ще получите 20% от реализираната печалба. За да преминете на трети етап трябва да направите 150$. На третия етап ще ви дадат 700$ като ще получите 1/3 от печалбата. За да преминете в четвърти етап трябва да направите 280$. На четвърти етап ще ви дадат 5000$. Като 50% от печалбата е за вас. За да минете в пети етап трябва да направите 2500$. На пети етап ще ви дадат 20000$, като отново 50% от печалбата е за вас. Ако преминете и този етап ще ви дадат до 100000$.
Сайтът е на руски, а по мои наблюдения доста малко хора тук владеят езика, затова съм готов да помагам с каквото мога, а в замяна ще ми станете реферали J
За въпроси пишете на bednataiena@gmail.com
Ще се радвам да помогна с каквото мога.
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Нещо много просто ми се струва,да няма някаква уловка?
Освен ако т.нар. Борсова капитализация е някакъв специален български термин за Market capitalisation
Aко искаш моеш да я усложниш и да я решиш математически
x*y=1000000
(1+50%)*x*y= 15 000 000
където х ти е брой акции, у цена на акциите
Коментар