IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    само прилича а ке стане ако бие 3426 преди да падне под 3353
    пп . обърната кратуна бря паяк
    на мен дългите ми изглеждат все по-малко вероятни, за туй стопа е на 1,3360, и от 1,3350 ще влазам къс

Коментар

...ша траем до NY OPEN...после хамериканците могат да пораздвижат пазаря...

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
        Тато, туй с квот и въображение да си, па не прилича на кратун, снощи май си прекалил с винцето
        Last edited by ТАТО; 12.02.2013, 11:37.
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• eur/usd

Аз мисля днес да дебна от засада
          ордер 1.3300 купува стоп 1.3250 цел 1.3400 или повече или по-малко
          ако нямаме днес 3300 не играя (с други думи скъпо ми е )

Коментар

• Язе веке само с Джапанки се занимавам мнооо доволно.

Разпродал съм тука.....
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
              Като гледам на седмична мечото поглъщане, май дългите вече не са на мода.
              ТАТО, кака е спец в ПОГЛЪЩАНЕТО!: фНИМАТЕЛНО С ДЪЛЛГИТЕ!
              Last edited by kaka89; 12.02.2013, 11:10.

Коментар

Добрю ютрю
                ТАТО вкара току що още една дълга този път 1/4 лот от 3380 стоп 3317 таргет 3545
                Да видим туй дет на главЪ с рамИне прилича на М30 ще да излезе ли таквоз . Ей така да дръпнеме котарака за опашката
                Тато, туй с квот и въображение да си, па не прилича на кратун, снощи май си прекалил с винцето

Коментар

тц ако правилно съм те разбрал че чекам къса пета от 3710 надоле - не съм съгласен ТАТОвото -все още е тройка
                  >>> 3.5.2...

...мери с малкия аршин бря...
                  Last edited by 6969; 12.02.2013, 11:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                    абе ..... дрът лалугер....знам язе,че си точиш зъбите за failor 5 .... амa Gold a ти подлива водица бря....
                    тц ако правилно съм те разбрал че чекам къса пета от 3710 надоле - не съм съгласен ТАТОвото -все още е тройка

Коментар

мче да си хортуват те друго и без туй не могат
                      абе ..... дрът лалугер....знам язе,че си точиш зъбите за failor 5 .... амa Gold a ти подлива водица бря....

Коментар

• Добро утро-успехи желаем на форексовия фронт
                        Анди антиконтрата да внимава
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                          TATO,

......today сите сволач ша хортува бря....

12.02.2013 12:00:00 Изявление на Томас Джордан, председател на борда на директорите на ШЦБ Силен
                          12.02.2013 15:35:00 Изявление на Марк Карни, председател на КЦБ Силен
                          12.02.2013 17:30:00 Изявление на Марио Драги, президент на ЕЦБ Силен
                          12.02.2013 18:10:00 Изявление на Джеймс Булард, президент на федералната банка в Сейнт Луис Умерен
                          мче да си хортуват те друго и без туй не могат

Коментар

• TATO,

......today сите сволач ша хортува бря....

12.02.2013 12:00:00 Изявление на Томас Джордан, председател на борда на директорите на ШЦБ Силен
                            12.02.2013 15:35:00 Изявление на Марк Карни, председател на КЦБ Силен
                            12.02.2013 17:30:00 Изявление на Марио Драги, президент на ЕЦБ Силен
                            12.02.2013 18:10:00 Изявление на Джеймс Булард, президент на федералната банка в Сейнт Луис Умерен

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Да не би да има досие ???
                              ще ти отворим
                              засега само на черни и бели точки я карам
                              добро утро,контрели
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Добрю ютрю
                                ТАТО вкара току що още една дълга този път 1/4 лот от 3380 стоп 3317 таргет 3545
                                Да видим туй дет на главЪ с рамИне прилича на М30 ще да излезе ли таквоз . Ей така да дръпнеме котарака за опашката

Коментар

Working...
                                X