Първоначално изпратено от simeonpetev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНяма дори 1 причина, златото да е толкова скъпо! Една дори!
Коментар
-
е как що, там купува е 2732лв
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеЩо не си ги продадеш в Тавекса.............
Коментар
-
Първоначално изпратено от simeonpetev Разгледай мнениеПродавам 2 златни монети "Австралийско Кенгуру 1 унция" от 2011та по 2800 лв. Монетите са в трезор и не са вадени от пластмасовите капсули. За контакти пишете ЛС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеШо, аз какво ще получаИначе е нормално, когато опровергаеш нещо категорично, да дадеш и аргументи. Иначе изказаното мнение остава валидно, до доказване на противното. Аз обясних какво е положението и леките движения от тази седмица, като по случайност потвърдиха думите ми. Както виждаш, юнаците си запазиха и парите и златото и отиграха успешно движението на борсите. Тези, които са се усетили разбира се де. За другите остава по една студена водица, както си му е реда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа бе, много са намаляли. Няма читав двустаен под 100К евро! А и чий ще го дириш в Испания? Всеки месец оттам се връщат хиляди българи.. А според мен горе -долу искат и за котурите в хубавите квартали на София. Относно връщащите се българи - да - връщат се гастербайтери - непрокопсаници ,ама те и тук са били такива. Там просто са си намирали обща работа или пеони ( градинари). Гастербайтерите - умеятници още си работят и ще си работят до последно , щот все пак сме по-по-най от латиносите от Колумбия , Перу, и Еквадор. Аз ако отида, обаче, няма да бъде за да работя , а за да почивам , и то по много. През останалото време.......може наем , ама по тая тема ти си по - спец.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеСамо така ще е. Хайде тогава да ми обясниш как е правилното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеСтара ти е информацията , а и имаше специална тема по новината. Казвам ''имаше'' щот вече се разбра че Дянката пак се е изказал неподготвен без да пита Бойчето. А пък той завалията цел ден не може да си затвори телефона от олигарсчета, които му нашепват,че ако това е вярно (новият закон) спират да пълнат касите на ГЕРБ- чето. Та шумата още малко ще постои , да стане повече шума ...пък после ще видим ......металче ли .....имотче ли....(чувам че в Испания били намалели доста, и още щело......)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСофия. Нов вид данък готви финансовото министерство. Ведомството на Симеон Дянков смята да облага с налог лихвите по спестяванията ни в банките, предаде бТВ.
Лихвите ще се облагат с плосък данък от 10 процента. Целта на новия налог е да попълни държавната хазна.
Май ще обръщаме шумата в метали-няма оправия иначе!
Само ми е интересно банките дали ще са доволни от Болните амбиции на Дянков.
Коментар
-
София. Нов вид данък готви финансовото министерство. Ведомството на Симеон Дянков смята да облага с налог лихвите по спестяванията ни в банките, предаде бТВ.
Лихвите ще се облагат с плосък данък от 10 процента. Целта на новия налог е да попълни държавната хазна.
Май ще обръщаме шумата в метали-няма оправия иначе!
Само ми е интересно банките дали ще са доволни от Болните амбиции на Дянков.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар