IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бум, бум бум...

Ще купуваме докато се подобрят нещата..
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
      мисля че ще се спре някъде в зоната 1380-1450, вероятността да не стигне до там според мен е минимална
      Времето за корекцията на златото от върха 1925 USD (2011 г.) изтича.
      Ако в краткосрочен план падне в такива мащаби, ще предизвика сигнал за покупка подобен за този от 2001 г.
      Поздрави на всички!

Коментар

вероятността да не стигне до там според мен е минимална
        А според мен минимална е вероятността след 2-3 месеца да си със същия псевдоним.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

мисля че ще се спре някъде в зоната 1380-1450, вероятността да не стигне до там според мен е минимална
          Ти ми звучиш като Схемата

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
            Имам си един кошмар - с 200 надолу за един ден... пепел ми на езика
            И аз имам един кошмар. С 3000 нагоре за един ден. Това, че съм с дълги изобщо няма да ме сгрее.

Коментар

• Имам си един кошмар - с 200 надолу за един ден... пепел ми на езика
              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• мисля че ще се спре някъде в зоната 1380-1450, вероятността да не стигне до там според мен е минимална

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                  А, ако трябва да сме малко по-сериозни, кое те кара да мислиш така ?
                  доста технически и психологически фактори сочат за разпад, докъде точно незнам, само стой и гледай

Коментар

от сега нататък е въпрос на седмици , или дни златото да се разпадне, не им завиждам на дългите какво ги очаква
                    А, ако трябва да сме малко по-сериозни, кое те кара да мислиш така ?
                    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• от сега нататък е въпрос на седмици , или дни златото да се разпадне, не им завиждам на дългите какво ги очаква

Коментар

• готвите ли са за правите линийки надолу в златцето мушмуроци

Коментар

• The US Census Bureau reported that in October, the total deficit with China hit a record $29.5 billion.
                          http://www.zerohedge.com/news/2012-1...it-hits-record

Без коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнение
                            Става въпрос за свърхпроводимост, а не за обиконовена на проводимост, не очаквам по времето на соц. реализма да сте го научили от другарката по химия, но в наши времена има Гугъл, където може да проверите какво означава моноатомно злато...

http://alchemicalshots.blogspot.com/...zeitgeist.html
                            Моноатомно злато не съществува. Провери пак в гугъл.

Коментар

• pump, pump the jam...
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от alchemists Разгледай мнение
                                Става въпрос за свърхпроводимост, а не за обиконовена на проводимост, не очаквам по времето на соц. реализма да сте го научили от другарката по химия, но в наши времена има Гугъл, където може да проверите какво означава моноатомно злато...

http://alchemicalshots.blogspot.com/...zeitgeist.html
                                Викаш отворил се е сериозен пазар на антигравитационни двигатели? Сега и ако ни открехнеш, коя компания ще ги произвежда, че да си купим акцийки още днес, цена няма да имаш!!!

Коментар

X