IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Толкова по въпроса, че ФЕД обещали да печатат пък не печатали:
    http://www.zerohedge.com/news/2013-0...ops-3-trillion

Коментар

• Здравейте! Моята прогноза е low $1647 high $1700. Мине ли $1700 отиваме на кръчма и Лорда плаща банкета

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
        Мислиш ли , че корекцията може да слезе под 1600
        Предполагам че може и по-надолу,но Пазарът Разполага!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Мисля,че е по-добре да не се бърза с покупките до лятото ......В момента корелацията gold and S&P 500 e на хай и има вероятност при падане на сип-а златото да си задълбочи корекцията .....Но пружината се натяга - средносрочна първа цел -> 2880 ....Колкото повече се бави покачването,толкова движението ще е по-силно просто защото пазарът ще изчистен от навлеци и прочие

Мислиш ли , че корекцията може да слезе под 1600

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Утре ще си купя кюлче......
            Мисля,че е по-добре да не се бърза с покупките до лятото ......В момента корелацията gold and S&P 500 e на хай и има вероятност при падане на сип-а златото да си задълбочи корекцията .....Но пружината се натяга - средносрочна първа цел -> 2880 ....Колкото повече се бави покачването,толкова движението ще е по-силно просто защото пазарът ще изчистен от навлеци и прочие

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Абе имаше тук един Neo, велик инвеститор и върл фен на йената. Кво стана с това момче?
              Той е и от върлите антизлатари, ама май е НИК на Схемата та.............. аре по един на ден ...........!

Коментар

• Абе имаше тук един Neo, велик инвеститор и върл фен на йената. Кво стана с това момче?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                  Като говорим за раздрусване, можем да си припомним какво стана със златото и среброто на 29 февруари. Движения от по 60-80$ за ден са друсане на клона, в момента мегдан за такова нещо няма. Към момента под 1650 ще му е много трудно да мине, но това изобщо не значи "невъзможно"...

Не знам с какви стопове работите и какво правите, но ако не може да издържите едно движение с 25-30 не знам защо сте се насочили към златото. От 1670 до 1665 не нищо.. това си е нормално движение, да го нарека флуктуация ще му е много. Златото изисква здрава ръка, защото иначе много бързо се пускаш от клона и то насран..

Аз да не се правя много на отворен, защото миналата година направих бомбастично грешната прогноза, че златото няма да го видим повече под 1600 а среброто под 30...

Още началото на март беше ясно, че с бичия тренд е свършено поне за известно време, но не исках да шортя ето това беше най-голямата глупост. Трябва да се играе и нагоре и надолу да си перма-бул или перма-беър не носи добри пари.

Затова се чудя на Схемата той е перма-беър и бълнува някакви числа по 1300-1400 и пише пукк. Този пич ако играеше както пише тука, трябваше да се е нулирал 10-ина пъти.

ООООООО,нулирал си е сметката много повече пъти,ама не му пука щото е демо
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Като говорим за раздрусване, можем да си припомним какво стана със златото и среброто на 29 февруари. Движения от по 60-80$ за ден са друсане на клона, в момента мегдан за такова нещо няма. Към момента под 1650 ще му е много трудно да мине, но това изобщо не значи "невъзможно"...

Не знам с какви стопове работите и какво правите, но ако не може да издържите едно движение с 25-30 не знам защо сте се насочили към златото. От 1670 до 1665 не нищо.. това си е нормално движение, да го нарека флуктуация ще му е много. Златото изисква здрава ръка, защото иначе много бързо се пускаш от клона и то насран..

Аз да не се правя много на отворен, защото миналата година направих бомбастично грешната прогноза, че златото няма да го видим повече под 1600 а среброто под 30...

Още началото на март беше ясно, че с бичия тренд е свършено поне за известно време, но не исках да шортя ето това беше най-голямата глупост. Трябва да се играе и нагоре и надолу да си перма-бул или перма-беър не носи добри пари.

Затова се чудя на Схемата той е перма-беър и бълнува някакви числа по 1300-1400 и пише пукк. Този пич ако играеше както пише тука, трябваше да се е нулирал 10-ина пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Ехей....тук тази тема освен Forex 'master'-a все само нови . Май това Злато изгира неприятна шега на много "спекуланти" .
                      Включително и на теб
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Утре ще си купя кюлче.
                        Аз няма да бързам, средно срочния тренд е на шемета празника - пуууууук
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Утре ще си купя кюлче.

Коментар

• Възможно е да го раздрусат не го изключвам варианта под 1665 е голям шанса пак да раздруса и да видим 1600

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                              лонг 1670 и сме право нагоре само да минем нивото 1678 и сме към 1700
                              Докато не раздрусат клона, забрави. А има много за тръскане!!!
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• лонг 1670 и сме право нагоре само да минем нивото 1678 и сме към 1700

Коментар

Working...
                                X