IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Кефят те меки метали ли
    Не метали а МЕТАЛИ или металки (тези който слушат метал)

Коментар

• Аз не играя на маржин и злато не ме интересува, но ако все пак го правех, в момента бих затворил всичко в златото, и късо и дълго.

Коментар

• най-големият държа4 на голда
        е ФЕД т.е. те 4ертаят графиките
        налЕ не мислите, 4е 6те се минат,
        6те си го купят отново, от по-ниси4ко

Коментар

• ох 2те ми къси от 1780 кво да ги правя сЯ....дайте идея кой остров се продава , че купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
            Е- ее, то е студено
            Не е като млада жена
            Хахахахахахахха, изневери им студената, жълта гювендия
            Сега и една ч...кия не могат да си треснат в чест на миналото и изящество
            Last edited by Лорда; 15.04.2013, 20:54.

Коментар

Пипни го на живо - притежавай го - и ще разбереш
              Кефят те меки метали ли

Коментар

И като излезем от глупостите - има едни ( много чудно) все еврейски банки,които имат много големи и стари - къси позиции - в момента FED им оправя терена да излязат от тях с по малки загуби, преди да излетим в космоса!
                Това е съвсем сериозно - шушне ми го един банкстер...
                Стисни му ръка.....или направо целувай, защото ти е казал истината.

Коментар

Пипни го на живо - притежавай го - и ще разбереш
                  Стои ми в сейфа, хич не го вдигам от злато

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                    Вярвам, че така е било. Но да сравняваш БФБ и златото е меко казано неуместно
                    Както се носят слуховете вече, агенти на ФЕД са изсипали 500 тона (!) хартиено злато в петък за да подкрепят доверието в долара. Ще наблюдавам с интерес колко ли още ще устискат с тези манипулации, но не пасивно - докато издържат всеки свободен излишен леФ ще набивам във физическо.
                    Кефиш, кефиш, НАБИВАЙ го здраво Така правеха и в ЛЕКС и варненските пирамиди за да минимизират цените на акциите!!

Коментар

И като излезем от глупостите - има едни ( много чудно) все еврейски банки,които имат много големи и стари - къси позиции - в момента FED им оправя терена да излязат от тях с по малки загуби, преди да излетим в космоса!
                      Това е съвсем сериозно - шушне ми го един банкстер...
                      Този ли?
                      http://www.youtube.com/watch?v=B-oTjdjwg6I

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Днес имам повод да опъна смукача. Не бях губил толкова пари за един ден
                        30 унции физическо налично злато по 120 долара/унция средна загуба... Тюх, тюх...
                        има и далеч по-зле от теб, но зор нямам никакъв да продавам за през идните години, като ми е по-важно да хеджирам известна част от тоалетните си хартишки в нещо различно което реално са пари, поне според 5хил. годишната история на човечеството.

както е тръгнало ще се пазарува скоро в килограми :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение

то какво да очакваме от някой който дели храната на банички и не-банички
                          Банички, ама съм от правилната страна. Май на почти всичко.

Коментар

• има пълна корелац с другите
                            ценни метали и слаба или
                            никаква с останалите, така 4е
                            всеки да си прави извода
                            Първоначално изпратено от dim4o Разгледай мнение
                            Да така е и ще вземат м/у 2 - 3 милярда еур от него. а другите 20 откъде?
                            ако затова златото пада заради тези 10 тона злато - това е най- смотаното нещо, и съжалявам че нямам свободни пари да закупя физическо преди да е стигнало 2000+ за ОЗ ..... карай

Коментар

Реалността
                              Упссс,чакайте! - това е хартиено злато
                              Аз пък не моа разбера какво не му харесвате на артиеното злато 130 часа седмично моете си го купувате и продавате през 25 цента.

А тенекиеното, можете да си го продадете по котировка на хартиеното, ама за да си го купите, трябва да чакате нова доставка

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                                Същото казваха и в началото на спада на БФБ.
                                Вярвам, че така е било. Но да сравняваш БФБ и златото е меко казано неуместно
                                Както се носят слуховете вече, агенти на ФЕД са изсипали 500 тона (!) хартиено злато в петък за да подкрепят доверието в долара. Ще наблюдавам с интерес колко ли още ще устискат с тези манипулации, но не пасивно - докато издържат всеки свободен излишен леФ ще набивам във физическо.

Коментар

Working...
                                X