If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И като излезем от глупостите - има едни ( много чудно) все еврейски банки,които имат много големи и стари - къси позиции - в момента FED им оправя терена да излязат от тях с по малки загуби, преди да излетим в космоса!
Това е съвсем сериозно - шушне ми го един банкстер...
Стисни му ръка.....или направо целувай, защото ти е казал истината.
Вярвам, че така е било. Но да сравняваш БФБ и златото е меко казано неуместно
Както се носят слуховете вече, агенти на ФЕД са изсипали 500 тона (!) хартиено злато в петък за да подкрепят доверието в долара. Ще наблюдавам с интерес колко ли още ще устискат с тези манипулации, но не пасивно - докато издържат всеки свободен излишен леФ ще набивам във физическо.
Кефиш, кефиш, НАБИВАЙ го здраво Така правеха и в ЛЕКС и варненските пирамиди за да минимизират цените на акциите!!
И като излезем от глупостите - има едни ( много чудно) все еврейски банки,които имат много големи и стари - къси позиции - в момента FED им оправя терена да излязат от тях с по малки загуби, преди да излетим в космоса!
Това е съвсем сериозно - шушне ми го един банкстер...
Днес имам повод да опъна смукача. Не бях губил толкова пари за един ден
30 унции физическо налично злато по 120 долара/унция средна загуба... Тюх, тюх...
има и далеч по-зле от теб, но зор нямам никакъв да продавам за през идните години, като ми е по-важно да хеджирам известна част от тоалетните си хартишки в нещо различно което реално са пари, поне според 5хил. годишната история на човечеството.
както е тръгнало ще се пазарува скоро в килограми :-)
Да така е и ще вземат м/у 2 - 3 милярда еур от него. а другите 20 откъде?
ако затова златото пада заради тези 10 тона злато - това е най- смотаното нещо, и съжалявам че нямам свободни пари да закупя физическо преди да е стигнало 2000+ за ОЗ ..... карай
Вярвам, че така е било. Но да сравняваш БФБ и златото е меко казано неуместно
Както се носят слуховете вече, агенти на ФЕД са изсипали 500 тона (!) хартиено злато в петък за да подкрепят доверието в долара. Ще наблюдавам с интерес колко ли още ще устискат с тези манипулации, но не пасивно - докато издържат всеки свободен излишен леФ ще набивам във физическо.
Коментар