IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Naema e kinti da, za razlika ot spadnaloto s 18% zlo
    Xa,xa

18% спад на 100% ъп, я сметни ако имаш трети клас...

Коментар

• Naema e kinti da, za razlika ot spadnaloto s 18% zlo
      Xa,xa

Коментар

• Първоначално изпратено от horhe7 Разгледай мнение
        лендлордов,имам един интересен въпрос-ако за теб златото не е пари то кое е ???
        Има 2 панелени кочинки, които дава под наем. За него това са парите. Трябва да им прави ремонти през година щото ги дава на всеки, който прояви интерес. Пък и не е лесно да се намерят читави наематели в наши дни. Трябва да смъква наемите и това го изпълва с омраза към всеки който е предпочел наличните независимо дали под формата на банков депозит, злато, сребро или биткойни... Особено изнервен е, когато извършва поредния ремонт или плаща поредния данък в общината...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• въпрос към любителя на студия

лендлордов,имам един интересен въпрос-ако за теб златото не е пари то кое е ???

Коментар

• Физическото инвестиционно злато е най-разумната инвестиция и предпазна мярка в момента.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Много ми харесва че златото се сгромолясва
              Още ли ще избушва? А и на тинейджърите може да омръзне играта с койна и да го заебат и него, интереса им е ден до пладне

Коментар

• След сряда вечер ще е моментът на истината!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Много ми харесва че златото се сгромолясва

Коментар

• Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнение
                    А сега един вход от 1400 с цел-1429 и стоп на 1385.
                    Мнения за тест по-нататък на 1444 и 1489?
                    Малко вероятно, но пробвай, понякога става.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Мм да, бяха те обявили за неверник, то пък вярно се оказа, че вяра да нямаш
                      Това е компания, която следя/търгувам:
                      http://finviz.com/quote.ashx?t=fsm
                      Според мен, движението и показва че не се очаква още спад при златото, такива обират луфтовете и са много по-чувствителни от самите котировки на металите, средносрочно.
                      Не разбирам от технически анализ, но ....ако я търгувах бих я чакал малко над 2 $ - на месечна ми се вижда, че отива натам
                      Между другото имаш ли идея кой ИП предлага най-добри условия за покупка на тези акции ? Имам предвид без да се търгуват през платформа и да е достатъчно сигурно за дългосрочно
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        От време на време тази тема ми липсва.

п.с. имам носталгия по нея
                        Мм да, бяха те обявили за неверник, то пък вярно се оказа, че вяра да нямаш
                        Това е компания, която следя/търгувам:
                        http://finviz.com/quote.ashx?t=fsm
                        Според мен, движението и показва че не се очаква още спад при златото, такива обират луфтовете и са много по-чувствителни от самите котировки на металите, средносрочно.

Коментар

• Ами аз влезнах малко тук мисля добра спекулация за 3-5%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                            вие сте болни. Златото ще е надолу много много.
                            Дано,дано,дано.....!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
                              еи сега ако тръгне не мой го спре никой
                              ....Чул те господ...!

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                                вие сте болни. Златото ще е надолу много много.
                                Еее, не ги панирай толкоз хората де.
                                Едно 30% само още

Коментар

Working...
                                X