Първоначално изпратено от misanthrope
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПлюсове никакви. Минуси много. Като се почне от такси и комисионни, ролване, спредове, та като се стигне до марджин кол
Че от всичко това си назад някакви %ти е ясно, но избягваш риска от тотален срив. Риска иде от мощна инфлация ( левова или еврова) ако си на депозит или от мощен срив на златото от 1900 на 1200 да кажем, ако си в злато.
С такъв сетъп слагаш един % за марджин, сега.. ще следиш, ако видиш че има мощен тренд, излизаш, пък и марджин кол да е .. прежалил си ги кинтите. Един вид застрахователна премия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеКупувам си Х унции физическо злато и го закопавам в градината, после на марджин скъсявам също толкова унции и се застраховам от падане.
Ко мислите?
+сове -нуси, рискове, възможни стратегии и детайли и т.н.
Дайте акъл
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMи всичко си сочи към хилката..даже не е сигурно дали няма се набуташ и на нея ако купуваш...
ПС Тебе си умиргам да те дразня чи знам ко златно змейче си...
наистина на дневна база сочи на доле, но на месечна баце MACD е почти клопнало а хлопне ли 3-4К след 10/15 год може и повеке ако е фалирало EU и онез бастуни отатек рекатаLast edited by michaelis; 01.08.2014, 14:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениееми ей прочети поста от колегата доле и ако искаш погледни го на месечна графика златото виж там MACD, Moving Averages ала бала и кво да ти кажа повече ...
ПС Тебе си умиргам да те дразня чи знам ко златно змейче си...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеБиткойна в момента е балон, но е нищо в сравнение със златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениесамо биткойна е по-голям балон от голда засегаНе е препоръка
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнениеИли квото изчукате на форексо го нанизвайте във физическо притежание на жълтия метал, че 5000$ за унция все още си е таргетНе е препоръка
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнениеИли квото изчукате на форексо го нанизвайте във физическо притежание на жълтия метал, че 5000$ за унция все още си е таргетСъгласен съм, че физическото притежание на голда е добър избор!
http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/
Коментар
-
././
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнениеИли квото изчукате на форексо го нанизвайте във физическо притежание на жълтия метал, че 5000$ за унция все още си е таргет
И на 3000$ ще съм доволен.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеявно скалперите са се пренесли при златото
Коментар
Коментар