Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by chronos; 22.01.2015, 10:53.
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПродължавай да си верваш.Твоите господари ги бива да се бият със слаби и беззащитни народи.Срещу силните не гъкват.Дори Северна Корея си прави ташак с тях.Като им стиска що не нападнат?И Китай и Индия и Пакистан ще ги размажат.А сдобие ли се Иран с атомно оръжие нещастниците ще се изпонасерат.
Нямате си на идея на какво се радвате и ти и фори. То за това превантивния ядрен удар е единствената игра в този случай. Тогава човечеството просто ще измре от глад, не от стронция, йода и всичките гадости дето би трябвало да ги знаеш какви са.Last edited by chronos; 22.01.2015, 10:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе аз не лъжа. позабравил съм ги вече формулите, но като цяло е горе долу детска игра ако знаеш високите и ниските ветрове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКазвал съм ти много пъти че лъжата е грях.Нема да лъжеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, точно там съм смятал с колко ядрени удари, взривени на каква височина може да се направи една държава на паркинг с минимум дългосрочно ядрено заразяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОлеле Божееее прибери си вересиите.Ти и войник не си ходил....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеФлотът на Русия няма и 10% от този на САЩ. Атомните подводници не проектират сила, те проектират единствено пълно унищожение. А за да можеш да влияеш на останалия свят ти трябва проекция на сила. Т.е. когато някой не ти играе по свирката си пракираш два самолетонасача до бреговете му и му сриваш инфраструктура и армия за два дена. Русия това не може да го направи - тя залага само на картата Армагедон. Ама тази карта може да я играе само при отбранителна война. Русия има достатъчно сили да унищожи света, има и достатъчно сили да се отбранява - освен срещу САЩ и Китай. Но няма достатъчно сили да напада извън държавите които пряко граничат с нея. САЩ е единствената страна която може да прави това срещу всяка друга страна - включително и срещу Китай и Русия. Не говоря да прави инвазия а просто да ги срине с конвенционални оръжия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОлеле Божееее прибери си вересиите.Ти и войник не си ходил....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСтава независима до момента в който САЩ не решат че тя може и да си използва ядреното оръжие. След това ще се превърне в радиоактивна пепел. Изпреварващ ядрен удар тотално сриващ врагът е единственото правилно противодействие при ясна и близка заплаха от ядрена война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПип, защо смяташ, че златото ще пада в краткосрочен и може би средносрочен план? Не мога да споря, просто питам, но ще ми е интересно да прочета конкретни неща като качване на долар, вдигане на лихви и т.н.?
П.П. Питам, защото имам отворено дълго сребро, което излезна на прилична печалба, но уж идеята ми бе да бъде дългосрочно. Та хем ми се продава, хем искам да имам дълго сребро дългосрочно.
Ако си спекулант прибрай профита и пий бърбън.
Ако си инвеститор изчакай +100 +200 процента и бъди такъв. Купел си и забравяш че го имаш то рано или по-късно ще направи бърз скок. Такава му е природата на среброто
Коментар
-
Първоначално изпратено от phlex Разгледай мнениеДве интересни таблици за златото на Бундесбанк
[ATTACH]5514[/ATTACH]
[ATTACH]5515[/ATTACH]
Коментар
-
Ядрените подводници пък служат точно за да направят невъзможно изпреварващ ядрен удар да доведе до победа при ядрена война. Т.е. те водят до взаимно гарантирано унищожение. Но държава която просто има ядрено оръжие, но няма ядрени подводници реално си подписва смъртна присъда за милиони години, ако реши да използва това оръжие.
Единствените две държави които реално могат да унищожат света за това САЩ и русия. дори на Китай подводния флот е по-скоро рудиментарен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНяма такова нещо бе мойто момче... Да си чувал за конвенционална война между САЩ и някоя друга ядрена сила?!... Никога не е имало такова животно. Няма и да има. В момента в който една държава придобие ядрено оръжие тя на момента става независима от пиндосите... Затова и толкова драпат в момента всички "демократи" да не стане Иран ядрена сила... Става независима държава и повече не им пука от изнудването на пиндосите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ аз изрично поясних че говоря само за конвенционален конфликт.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар