IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Хаха, много сте зле всичките червени. Дори при локален ядрен конфликт, да кажем между Индия и Пакистан с под 100 разменени малки ядрени удара 1/3 от населението на света може да умре от глад следващите години. Заради ядрената зима която ще продължи десетилетие, може и повече. Няма какво да се кефите че някой диктатор се е сдобил с ядрени бомби, защото ако почнат да избухват тези бомби, дори да са малко на брой, с малка мощност и да е така че да не водят до голямо радиоктивнозаразяване земята ще се превърне в арктика. А ако почнат да ги взривят без оглед на радиоактивното заразяване ще трябва да почнем да живеем като къртици под земята за години наред. Ако ще да ги вризяват на другия край на света.

Нямате си на идея на какво се радвате и ти и фори. То за това превантивния ядрен удар е единствената игра в този случай. Тогава човечеството просто ще измре от глад, не от стронция, йода и всичките гадости дето би трябвало да ги знаеш какви са.
    Това американските сте голяма работа.Затова Куба и Венецуела трябва да имат ядрено оръжие.Злото трябва да се натика в миша дупка и да не смее да гъкне.На света му оисна от една шепа американски идиоти.Та ти кой си да казваш кой е диктатор и кой не?
    Last edited by chronos; 22.01.2015, 10:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Продължавай да си верваш.Твоите господари ги бива да се бият със слаби и беззащитни народи.Срещу силните не гъкват.Дори Северна Корея си прави ташак с тях.Като им стиска що не нападнат?И Китай и Индия и Пакистан ще ги размажат.А сдобие ли се Иран с атомно оръжие нещастниците ще се изпонасерат.
      Хаха, много сте зле всичките червени . Дори при локален ядрен конфликт, да кажем между Индия и Пакистан с под 100 разменени малки ядрени удара 1/3 от населението на света може да умре от глад следващите години. Заради ядрената зима която ще продължи десетилетие, може и повече. Няма какво да се кефите че някой диктатор се е сдобил с ядрени бомби, защото ако почнат да избухват тези бомби, дори да са малко на брой, с малка мощност и да е така че да не водят до голямо радиоктивнозаразяване земята ще се превърне в арктика. А ако почнат да ги взривят без оглед на радиоактивното заразяване ще трябва да почнем да живеем като къртици под земята за години наред. Ако ще да ги вризяват на другия край на света.

Нямате си на идея на какво се радвате и ти и фори. То за това превантивния ядрен удар е единствената игра в този случай. Тогава човечеството просто ще измре от глад, не от стронция, йода и всичките гадости дето би трябвало да ги знаеш какви са.
      Last edited by chronos; 22.01.2015, 10:53.

Коментар

Че аз не лъжа. позабравил съм ги вече формулите, но като цяло е горе долу детска игра ако знаеш високите и ниските ветрове.
        Продължавай да си верваш.Твоите господари ги бива да се бият със слаби и беззащитни народи.Срещу силните не гъкват.Дори Северна Корея си прави ташак с тях.Като им стиска що не нападнат?И Китай и Индия и Пакистан ще ги размажат.А сдобие ли се Иран с атомно оръжие нещастниците ще се изпонасерат.

Коментар

Казвал съм ти много пъти че лъжата е грях.Нема да лъжеш.
          Че аз не лъжа. позабравил съм ги вече формулите, но като цяло е горе долу детска игра ако знаеш високите и ниските ветрове.

Коментар

Що, точно там съм смятал с колко ядрени удари, взривени на каква височина може да се направи една държава на паркинг с минимум дългосрочно ядрено заразяване.
            Казвал съм ти много пъти че лъжата е грях.Нема да лъжеш.

Коментар

Олеле Божееее прибери си вересиите.Ти и войник не си ходил....
              Що, точно там съм смятал с колко ядрени удари, взривени на каква височина може да се направи една държава на паркинг с минимум дългосрочно ядрено заразяване.

Коментар

Флотът на Русия няма и 10% от този на САЩ. Атомните подводници не проектират сила, те проектират единствено пълно унищожение. А за да можеш да влияеш на останалия свят ти трябва проекция на сила. Т.е. когато някой не ти играе по свирката си пракираш два самолетонасача до бреговете му и му сриваш инфраструктура и армия за два дена. Русия това не може да го направи - тя залага само на картата Армагедон. Ама тази карта може да я играе само при отбранителна война. Русия има достатъчно сили да унищожи света, има и достатъчно сили да се отбранява - освен срещу САЩ и Китай. Но няма достатъчно сили да напада извън държавите които пряко граничат с нея. САЩ е единствената страна която може да прави това срещу всяка друга страна - включително и срещу Китай и Русия. Не говоря да прави инвазия а просто да ги срине с конвенционални оръжия.
                Пак си прекалил с холивудските чекии.

Коментар

Коментар

Става независима до момента в който САЩ не решат че тя може и да си използва ядреното оръжие. След това ще се превърне в радиоактивна пепел. Изпреварващ ядрен удар тотално сриващ врагът е единственото правилно противодействие при ясна и близка заплаха от ядрена война.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Пип, защо смяташ, че златото ще пада в краткосрочен и може би средносрочен план? Не мога да споря, просто питам, но ще ми е интересно да прочета конкретни неща като качване на долар, вдигане на лихви и т.н.?

П.П. Питам, защото имам отворено дълго сребро, което излезна на прилична печалба, но уж идеята ми бе да бъде дългосрочно. Та хем ми се продава, хем искам да имам дълго сребро дългосрочно.
                      Инвеститор или спекулант си?
                      Ако си спекулант прибрай профита и пий бърбън.
                      Ако си инвеститор изчакай +100 +200 процента и бъди такъв. Купел си и забравяш че го имаш то рано или по-късно ще направи бърз скок. Такава му е природата на среброто

Коментар

• Първоначално изпратено от phlex Разгледай мнение
                        Две интересни таблици за златото на Бундесбанк

[ATTACH]5514[/ATTACH]

[ATTACH]5515[/ATTACH]
                        Много интересен резултат също дава и размисълът на тема съотношение Dow/Gold.

Коментар

• Две интересни таблици за златото на Бундесбанк

Click image for larger version

Name:	15-01-20-total-buba-reserves.jpg
Views:	1
Size:	16.4 КБ
ID:	3040340

Click image for larger version

Name:	15-01-20-buba-repatriation-process.jpg
Views:	1
Size:	18.0 КБ
ID:	3040341

Коментар

• Ядрените подводници пък служат точно за да направят невъзможно изпреварващ ядрен удар да доведе до победа при ядрена война. Т.е. те водят до взаимно гарантирано унищожение. Но държава която просто има ядрено оръжие, но няма ядрени подводници реално си подписва смъртна присъда за милиони години, ако реши да използва това оръжие.

Единствените две държави които реално могат да унищожат света за това САЩ и русия. дори на Китай подводния флот е по-скоро рудиментарен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Няма такова нещо бе мойто момче... Да си чувал за конвенционална война между САЩ и някоя друга ядрена сила?!... Никога не е имало такова животно. Няма и да има. В момента в който една държава придобие ядрено оръжие тя на момента става независима от пиндосите... Затова и толкова драпат в момента всички "демократи" да не стане Иран ядрена сила... Става независима държава и повече не им пука от изнудването на пиндосите...
                              Става независима до момента в който САЩ не решат че тя може и да си използва ядреното оръжие. След това ще се превърне в радиоактивна пепел. Изпреварващ ядрен удар тотално сриващ врагът е единственото правилно противодействие при ясна и близка заплаха от ядрена война.

Коментар

Е аз изрично поясних че говоря само за конвенционален конфликт.
                                Няма такова нещо бе мойто момче... Да си чувал за конвенционална война между САЩ и някоя друга ядрена сила?!... Никога не е имало такова животно. Няма и да има. В момента в който една държава придобие ядрено оръжие тя на момента става независима от пиндосите... Затова и толкова драпат в момента всички "демократи" да не стане Иран ядрена сила... Става независима държава и повече не им пука от изнудването на пиндосите...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X