MZтката е лудница, само при малка корекция на ланеца и дет викат отдолу колегите се появява с едни таблици в ръка и ни убеждава, че ако съм си купил долари ше съм на ебаси далаверата ...... 

Вариант 1 ако се преебе банката (KTБ) отиаш да спиш
Вариант 2 ако се вдигне еврото, а то пак ше ходи и то бая на горе с доларите не знам кво ше прайш ......
И който и вариант да вземеш лихви те точно тея двете валути не дават грам, също и останалите с изключение на китайската.
Лихвите на лева ич не ме интересуват. И както гледам, че България щяла да тегли още 16 млрд. лева заем те съветвам MZтка както и всичко останало тука да си отворят банкова сметка някъде навънка и да си спестяват там парите .......
P.S. да не стане после олеле .....
Злато ако искаш си купувай, никой не те кара

Вариант 1 ако се преебе банката (KTБ) отиаш да спиш
Вариант 2 ако се вдигне еврото, а то пак ше ходи и то бая на горе с доларите не знам кво ше прайш ......
И който и вариант да вземеш лихви те точно тея двете валути не дават грам, също и останалите с изключение на китайската.
Лихвите на лева ич не ме интересуват. И както гледам, че България щяла да тегли още 16 млрд. лева заем те съветвам MZтка както и всичко останало тука да си отворят банкова сметка някъде навънка и да си спестяват там парите .......

P.S. да не стане после олеле .....
Злато ако искаш си купувай, никой не те кара

Коментар