If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
айде стига с тоя койн.. утре NSA може да реши, че биткойн мрежата и пречи и ше има мяу...после ще обвинят китайските и руски хакери и всичко точно.
никой по никакъв начин няма да остави някакви измислени валути да вземат и една трохичка от позициите на долара... просто в момента са толкова мижави и толкова проникнати от хакери, крадци и тн, че са ги оставили сами да се цакат в стил онази борса дето окраде хората...
Последно.. понеже не му е тук темата. Биткоин е идеалния начин за контрол и проследяване на личните финанси. Всеки биткоин може да бъде проследен от "изкопаването" му до сега, адрес по адрес. Така, че изобщо няма да се учудя, ако NSA помага за развитието му, вместо да пречи.. един ден като се събудим с по един чип за разплащания подкожно, ще могат да те включват и изключват от живота, когато си поискат.. ако не слушкаш..
айде стига с тоя койн.. утре NSA може да реши, че биткойн мрежата и пречи и ше има мяу...после ще обвинят китайските и руски хакери и всичко точно.
никой по никакъв начин няма да остави някакви измислени валути да вземат и една трохичка от позициите на долара... просто в момента са толкова мижави и толкова проникнати от хакери, крадци и тн, че са ги оставили сами да се цакат в стил онази борса дето окраде хората...
ааа не бе швепс, но най-вече северно корейските хакери, те там имат извънземни машинариии и джаджи само, че с педали .....
абе то трябва това онова, но както видя с две натискания по клавиатурите и стават нещата, то и с долара беше преди ок, но скивай са кво напрайха тея идиоти във ФЕДа, със природните ресурси не става тоя филм, това искам да кажа, там като свърши и в склада няма - разбираш ли ???
ФЕД е централизирана власт и затова решава каквото си иска. С биткоин не можеш да решиш нищо, ако поне 51% от потребителите не са съгласни...
абе то трябва това онова, но както видя с две натискания по клавиатурите и стават нещата, то и с долара беше преди ок, но скивай са кво напрайха тея идиоти във ФЕДа, със природните ресурси не става тоя филм, това искам да кажа, там като свърши и в склада няма - разбираш ли ???
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
аре до толко с тея "ограничения" Искам вие дигиталните стотинкаджии да напрайте същото със залежите на златото или на който и да било ресурс, който е в земята ....
аз, тоя или оня ако не вижда смисъл в нещо то тва не е фактор... нито е няква константа...то и аз мога а зема да списвам две разширения от утре от сорта на ту би милионер точка дир точка беге или дъ голд и из факин шит точка дир точка беге .., да си рисувам две графики и секи ден ще викам : бе аз казах ли ви ... е и ? то някой ако прави кинти от лонг или шорт само ше гледа тук и ще се подсмихва,,... ма един съвет от мене - ко не сте имали злато купете си по една жълтица па тогава и речете балон
Забрави да кажеш на каква цена да го купуваме
Като гледам Тавекс са отворили ножицата и в случай, че ми се наложа да продам ще стана щастлив инвеститор
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
ко не сте имали злато купете си по една жълтица па тогава и речете балон
Те нямат пет лева да се усмихнат ти ги караш да купуват злато! Не виждаш ли, че всеки ден тук с пот на челото драскат глупости само и само да заработят някой леФ за баничка с кисело мляко?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Аз пък не виждам причина да се плаща за нещо, което е предимно за камерна употреба и го има безплатно. Платен хостинг имат Блиц и си свободен да се обръщаш към тях за актуална информация
аз, тоя или оня ако не вижда смисъл в нещо то тва не е фактор... нито е няква константа...то и аз мога а зема да списвам две разширения от утре от сорта на ту би милионер точка дир точка беге или дъ голд и из факин шит точка дир точка беге .., да си рисувам две графики и секи ден ще викам : бе аз казах ли ви ... е и ? то някой ако прави кинти от лонг или шорт само ше гледа тук и ще се подсмихва,,... ма един съвет от мене - ко не сте имали злато купете си по една жълтица па тогава и речете балон
е нали тва работим - компютърни машинарии, програмки, глупости, също ако някой чете тука от шестиците където залагат на "черно/червено" Покерчета или Тотото може някой път да постна някой скалъпен алгоритъм да им демонстрирам "шансовете и съдбата" как се коригират .....
Коментар