IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
    Глупости е да показваш графика, която не смята със съществуваща лихва!
    И на моята графика от 1860 г. има лихва!Какви са изводите - забогатяхме или обедняхме през последните 155 години?

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Глупости е да показваш графика, която не смята със съществуваща лихва! Ако добавиш и лихвата към инфлацията ще видиш, че дългосрочните лихви се справят с инфлацията и парите ти не се стопяват, а дори малко растат.
      Офф Мотовилка стига ве батко стига с тея твойте фантазии и лихви кат са нема кьорава лихва от 15г. какво ти е "пораснало или набъбнало" кажи .... Аз в Магазина виждам 10% увеличение тага как "немало инфлация" аве ти верно нормален ли си ве
      Обясни ми тоя феномен, че някво си масло е струвало 1.20€ и от оня ден е 1.45€ не ми обясняяяй петрола, сопола и незнам си кво, че не разтяло защото аз петроли не ям
      Кажи кат ти намаляват лихвата постоянно а цените в магазина разстат кво се случва, обясни какво се случва и стига си ми копирал некви нагласени американски простотии защото ние не сме в Америка ве Олигофри ?!?
      Ей ти една бакалска сметка в кръчмата :
      Нито заплатата разсте спрямо инфлацията нито лихвата в банката покрива нещо си. Преди в магазина имах средно 20€ разходи на ден, сега са 30€ Лихвата я гледам за някви хиляди 2.60€ и на тва ми взели 20% данък на тея 2.60
      Само ми кажи ти освидетелстван ли си верно и имаш цълта книжка или си нарочно дразнител ?!?
      Last edited by michaelis12; 12.10.2015, 16:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Облигациите са най-рисковия финансов инструмент в подобни времена. Само определени локации за недвижими имоти биха могли да се нарекат нискорискови.
        Недвижимият имот е стока с дълготрайна употреба, носещ рискове от национализация, войни, природни бедствия, катаклизми. Той е подходящ да бъде притежаван при положение, че ще бъде експлоатиран било то за живеене или като търговски обект, във времена на търсене със цел спекула и препродажба, но никога във времена на риск от размирици,войни и неясно геополитическо бъдеще.
        Ще дам най-преснният пример. Турски бизнесмени в момента изкупуват цели сгради на определени локации, тъй като цената се вдига с всеки изминал ден. Аз им препоръчах да спрат да инвестират, а да започнат да разпродават, тъй като на определени имоти печалбата която вече могат да реализират е колосална. Те обаче продължават да купуват. Времето ще покаже кой е бил прав и все пак парите са си техни те решават, но по мое мнение времето на източните ни съседи изтича и ги чакат огромни катаклизми.
        Няма локации за НИ до които руските ракети не могат да стигнат....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          Моторесте ей са виждам еврейската жилка в тебе и тея така са тръгнали Ротшилдови от Франкфурта там от улицата на лихварите и зарад такива гадове сме на тоя хал .....
          Няма проблем, че не обичаш лихвата Готов съм от теб да взема неграничено количество безлихвен заем в левове, долари, злато и т.н. Обещавам ти до 20-30 години всичко да ти върна до стотинка

Коментар

Моторесте аре у лево батко с твойте глупости ......
            Глупости е да показваш графика, която не смята със съществуваща лихва! Ако добавиш и лихвата към инфлацията ще видиш, че дългосрочните лихви се справят с инфлацията и парите ти не се стопяват, а дори малко растат.

Коментар

В кой учебник прочете тази глупост, че “всеки финансов инструмент притежава висока волатилност"? За понятието лихва чувал ли си? Да оценяваш парите без да им смяташ лихва е все едно да оценяваш земята без рента, акциите без дивидент и т.н.
              Моторесте ей са виждам еврейската жилка в тебе и тея така са тръгнали Ротшилдови от Франкфурта там от улицата на лихварите и зарад такива гадове сме на тоя хал .....

Коментар

Всеки финансов инструмент притежава висока волатилност, ако се гледа през призмата на десетилетия. 4 CHF купуват един USD през седемдесетте за да достигнеме цена под паритет долар франк и въпреки това франка е изгубил няколко пъти покупателната си способност. Тоест долара се е стопил през призмата на реалната покупателна способност в пъти Дълговите пари са конструирани да се обезценяват или зануляват във времето те служат единственно за моментна търговия, но в никакъв случай за съхранение на богатство.
                1971 CHF/USD -4.12 запазва стойността си именно благодарение на 30% си златно покритие
                В кой учебник прочете тази глупост, че “всеки финансов инструмент притежава висока волатилност"? За понятието лихва чувал ли си? Да оценяваш парите без да им смяташ лихва е все едно да оценяваш земята без рента, акциите без дивидент и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                  Защо се хабиш да влизаш в диалог?
                  като погледна графиката на Мезетката и много сериозно се замислям за неговите доводи ..... а иначе нощния-лорда човека гледа техниката и тя показва нагоре, като показва натам еми значи нема да е на 500стин как разпрааше Моториста

Коментар

това в посока 500$стин ли ще да е ?? ....
                    Защо се хабиш да влизаш в диалог?

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                      Ами какво да ти кажа днес май ще е пак нагоре
                      това в посока 500$стин ли ще да е ?? ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                        Ааа бееее Мзееткаааа...затова ли продадох всичко...да ми ходи сега на горе....яяя сниши го
                        Ами какво да ти кажа днес май ще е пак нагоре
                        advokatfilipova.eu

Коментар

• Ааа бееее Мзееткаааа...затова ли продадох всичко...да ми ходи сега на горе....яяя сниши го

Коментар

При покупка на по-голямо количество може да се ориентирате в Швейцария, където трезорите подържат по тесен спред
                            Ориентирали сме се те тука!(Тва по повод въпроса за среброто по-долу):

http://www.valcambi.com/products-and...ver-combicoin/
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Моторесте аре у лево батко с твойте глупости ......
                              Да най-вероятно ще започне масирано поскъпване на петрола и графиката, която е постната ще доразкаже играта на долара

Коментар

• Моторесте аре у лево батко с твойте глупости ......

Коментар

Working...
                                X