Първоначално изпратено от Big Bang
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеКараш ме да гадая или да се ангажирам по някакъв начин в момента, а това е най- лошото, което мога да направя при положение, че държа позиции и в двете посоки. За мен дъното вече е факт, но това е доста теоретично и единственото правилно е, да чакам пора и да се озъртам от коя посока ще се зададе.
Пак ще кажа - ако нямах позиции, бих търсил агресивни (дългосрочни) дълги от тук или някъде в рамките на следващите стотина пипса. Иначе да, 2990/3015 е важно ниво за биковете, ако то поддаде... ще гоним нещо къде 28хх.
Но разбираш, че съвсем умишлено не се ангажирам с по- конкретно предположение. Не е в мой интерес в момента да "хващам дъна" и рискът ще е по- голям от допустимото.
За повече - на биричка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениепровокира ме предо време с едни въпроси за това защо,къде и тн............мислих и моето мнение в момента при въпрос КАК се държи цената при тест на ниво е че 3080
е голяма хапка за да падне лесно или обем не стига но 3015 мен лично ме съмнява......поне днес имам предвид и утре..........
Пак ще кажа - ако нямах позиции, бих търсил агресивни (дългосрочни) дълги от тук или някъде в рамките на следващите стотина пипса. Иначе да, 2990/3015 е важно ниво за биковете, ако то поддаде... ще гоним нещо къде 28хх.
Но разбираш, че съвсем умишлено не се ангажирам с по- конкретно предположение. Не е в мой интерес в момента да "хващам дъна" и рискът ще е по- голям от допустимото.
За повече - на биричка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнениеусети ма хххх чиста едни тоалетни тука
във ФОРОМА лични нужди утолявам
хххх да при теб как е има ли бакшиш ?
хахахахаха
или то от швейцарския ти акцент.бакшиши има при мен
ща целя с железни левчета от тук до швейцария и обратноИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАптекаря е ХОРА. Няма как да е ЖУОТНО. Не съм чувал да има жуотно аптекар.
кефиш се майИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеби ли коментирал 3080 защо удържа засега ,големи стоп ордери ли има .......какви за вариациите според теб ........питам защото стопа ми там едва оцеля ........в момента как ще коментираш и цената при 3120 .....варианти ....силна зона пробив нагоре какво дава че на мен ми се види на първо време 3180 ........ако не стопа пак е на 0 ........ще бъда благодарен за конструктивно мнение...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПо разчет тая вечер трябва да направим дъно в еврото, преди да тръгнем за нови върхове. Средностатистическият дилей при подобни сметки е до 2 дни, т.е. допускам още фигура или макс 2 разпорване надолу, ако са попрекалили с на хххАптекаряххх субстанциите. Късите са ми за застраховка и нямам намерение да "хващам дъното" с тях; там целта е по- скоро да ме цепнат, за да покажат посоката (или да не ме цепнат със същата цел). Ако не бях натоварил каручката, от тук или в рамките на следващите 50 до 100 пипса (3060?!?) бих търсил агресивен вход за дълги.
Кивито е лидерът, следим го за арбитражен сигнал. Дневно затваряне над 3015 при еврото ще даде ранни надежди на биковете. Теоретично е напълно възможно вече да видяхме дъното и това е основният ми (макар и работен!) сценарий за момента. Ако е така, потвърждението ще е, когато късите светнат на фигура загуба от средната им цена.Утре ще знам повече, засега мога само да чакам.
е голяма хапка за да падне лесно или обем не стига но 3015 мен лично ме съмнява......поне днес имам предвид и утре..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнениенивото на подкрепа става на съпротива
правилно вероятно шего цунка хххх
Коментар
-
По разчет тая вечер трябва да направим дъно в еврото, преди да тръгнем за нови върхове. Средностатистическият дилей при подобни сметки е до 2 дни, т.е. допускам още фигура или макс 2 разпорване надолу, ако са попрекалили с на хххАптекаряххх субстанциите. Късите са ми за застраховка и нямам намерение да "хващам дъното" с тях; там целта е по- скоро да ме цепнат, за да покажат посоката (или да не ме цепнат със същата цел). Ако не бях натоварил каручката, от тук или в рамките на следващите 50 до 100 пипса (3060?!?) бих търсил агресивен вход за дълги.
Кивито е лидерът, следим го за арбитражен сигнал. Дневно затваряне над 3015 при еврото ще даде ранни надежди на биковете. Теоретично е напълно възможно вече да видяхме дъното и това е основният ми (макар и работен!) сценарий за момента. Ако е така, потвърждението ще е, когато късите светнат на фигура загуба от средната им цена.Утре ще знам повече, засега мога само да чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениенал ти предписах тюламор и диазепаммай не си взел рецептата
цял ден бачкаш нейде и вечер се изхождаш тук. става ти гот на душичката аБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение0750
Коментар
-
нивото на подкрепа става на съпротива
правилно вероятно шего цунка хххх
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСпоред моето лаишко мнение.......1.3040 е цел вече....за надолу не знам..........слагам лимит 1.3050...........Айде наздраве....и лека...Който ще ...такова ....да почва ,че няма време бе
Коментар
-
усети ма хххх чиста едни тоалетни тука
във ФОРОМА лични нужди утолявам
хххх да при теб как е има ли бакшиш ?
хахахахаха
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениенал ти предписах тюламор и диазепаммай не си взел рецептата
цял ден бачкаш нейде и вечер се изхождаш тук. става ти гот на душичката а
Коментар
Коментар