IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
    Абе не се ли усетихте Аптекара = Овча Мисал и двамата са от милкаленд, и двамата са на ПОДА и мноооооо ги разбират нещата и нищо не споделят, и никви не разрешени шеща не щат да дават
    аз от доста време се чудя къде потъна мисълта а тя в милкаландия била
    молим?айде нема нужда

Коментар

• аре поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=zXF-Fkkb7ZE
      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Абе не се ли усетихте Аптекара = Овча Мисал и двамата са от милкаленд, и двамата са на ПОДА и мноооооо ги разбират нещата и нищо не споделят, и никви не разрешени шеща не щат да дават
        Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          Караш ме да гадая или да се ангажирам по някакъв начин в момента, а това е най- лошото, което мога да направя при положение, че държа позиции и в двете посоки. За мен дъното вече е факт, но това е доста теоретично и единственото правилно е, да чакам пора и да се озъртам от коя посока ще се зададе.

Пак ще кажа - ако нямах позиции, бих търсил агресивни (дългосрочни) дълги от тук или някъде в рамките на следващите стотина пипса. Иначе да, 2990/3015 е важно ниво за биковете, ако то поддаде... ще гоним нещо къде 28хх.

Но разбираш, че съвсем умишлено не се ангажирам с по- конкретно предположение. Не е в мой интерес в момента да "хващам дъна" и рискът ще е по- голям от допустимото.

За повече - на биричка.
          ами аз повече от агресивно ги търся дългите .........първо от 3130 .....даде ми 3158 .....не го взех че търсех 3180++ удари ми стопа на 0 ...........под 3120 малко удължих макар да знам че е рисковано стопа го изместих последно на 3073 /бара от който тръгна движението с връх 3318 добавих на 3090 .......и в момента пак шах на 20 пипа съм си от цената но търся просто по дълъг импулс към 3180++ а то насечени движения като че ли без посока ........и затова пак стопа на 0 и каквото даде........

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
            провокира ме предо време с едни въпроси за това защо,къде и тн............мислих и моето мнение в момента при въпрос КАК се държи цената при тест на ниво е че 3080
            е голяма хапка за да падне лесно или обем не стига но 3015 мен лично ме съмнява......поне днес имам предвид и утре..........
            Караш ме да гадая или да се ангажирам по някакъв начин в момента, а това е най- лошото, което мога да направя при положение, че държа позиции и в двете посоки. За мен дъното вече е факт, но това е доста теоретично и единственото правилно е, да чакам пора и да се озъртам от коя посока ще се зададе.

Пак ще кажа - ако нямах позиции, бих търсил агресивни (дългосрочни) дълги от тук или някъде в рамките на следващите стотина пипса. Иначе да, 2990/3015 е важно ниво за биковете, ако то поддаде... ще гоним нещо къде 28хх.

Но разбираш, че съвсем умишлено не се ангажирам с по- конкретно предположение. Не е в мой интерес в момента да "хващам дъна" и рискът ще е по- голям от допустимото.

За повече - на биричка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнение
              усети ма хххх чиста едни тоалетни тука

във ФОРОМА лични нужди утолявам

хххх да при теб как е има ли бакшиш ?

хахахахаха
              кат ти чета романсите имам чувството че ГугъЛ преводач се осрал
              или то от швейцарския ти акцент.бакшиши има при мен
              ща целя с железни левчета от тук до швейцария и обратно
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Аптекаря е ХОРА. Няма как да е ЖУОТНО. Не съм чувал да има жуотно аптекар.
                хора а
                кефиш се май
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                  би ли коментирал 3080 защо удържа засега ,големи стоп ордери ли има .......какви за вариациите според теб ........питам защото стопа ми там едва оцеля ........в момента как ще коментираш и цената при 3120 .....варианти ....силна зона пробив нагоре какво дава че на мен ми се види на първо време 3180 ........ако не стопа пак е на 0 ........ще бъда благодарен за конструктивно мнение...........
                  m0*ew4 = 1,3078......

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                    По разчет тая вечер трябва да направим дъно в еврото, преди да тръгнем за нови върхове. Средностатистическият дилей при подобни сметки е до 2 дни, т.е. допускам още фигура или макс 2 разпорване надолу, ако са попрекалили с на хххАптекаряххх субстанциите. Късите са ми за застраховка и нямам намерение да "хващам дъното" с тях; там целта е по- скоро да ме цепнат, за да покажат посоката (или да не ме цепнат със същата цел). Ако не бях натоварил каручката, от тук или в рамките на следващите 50 до 100 пипса (3060?!?) бих търсил агресивен вход за дълги.

Кивито е лидерът, следим го за арбитражен сигнал. Дневно затваряне над 3015 при еврото ще даде ранни надежди на биковете. Теоретично е напълно възможно вече да видяхме дъното и това е основният ми (макар и работен!) сценарий за момента. Ако е така, потвърждението ще е, когато късите светнат на фигура загуба от средната им цена. Утре ще знам повече, засега мога само да чакам.
                    провокира ме предо време с едни въпроси за това защо,къде и тн............мислих и моето мнение в момента при въпрос КАК се държи цената при тест на ниво е че 3080
                    е голяма хапка за да падне лесно или обем не стига но 3015 мен лично ме съмнява......поне днес имам предвид и утре..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнение
                      нивото на подкрепа става на съпротива

правилно вероятно шего цунка хххх
                      би ли коментирал 3080 защо удържа засега ,големи стоп ордери ли има .......какви за вариациите според теб ........питам защото стопа ми там едва оцеля ........в момента как ще коментираш и цената при 3120 .....варианти ....силна зона пробив нагоре какво дава че на мен ми се види на първо време 3180 ........ако не стопа пак е на 0 ........ще бъда благодарен за конструктивно мнение...........

Коментар

• По разчет тая вечер трябва да направим дъно в еврото, преди да тръгнем за нови върхове. Средностатистическият дилей при подобни сметки е до 2 дни, т.е. допускам още фигура или макс 2 разпорване надолу, ако са попрекалили с на хххАптекаряххх субстанциите. Късите са ми за застраховка и нямам намерение да "хващам дъното" с тях; там целта е по- скоро да ме цепнат, за да покажат посоката (или да не ме цепнат със същата цел). Ако не бях натоварил каручката, от тук или в рамките на следващите 50 до 100 пипса (3060?!?) бих търсил агресивен вход за дълги.

Кивито е лидерът, следим го за арбитражен сигнал. Дневно затваряне над 3015 при еврото ще даде ранни надежди на биковете. Теоретично е напълно възможно вече да видяхме дъното и това е основният ми (макар и работен!) сценарий за момента. Ако е така, потвърждението ще е, когато късите светнат на фигура загуба от средната им цена. Утре ще знам повече, засега мога само да чакам.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          нал ти предписах тюламор и диазепам май не си взел рецептата
                          цял ден бачкаш нейде и вечер се изхождаш тук. става ти гот на душичката а
                          Аптекаря е ХОРА. Няма как да е ЖУОТНО. Не съм чувал да има жуотно аптекар.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            0750
                            гледай да не те излъже там много плитък пробив търсиш според мен........2 пипса от 0747 ......ама пък устрема по тренда даже и на дневна си е в твоя полза.....

Коментар

• нивото на подкрепа става на съпротива

правилно вероятно шего цунка хххх

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Според моето лаишко мнение.......1.3040 е цел вече....за надолу не знам..........слагам лимит 1.3050...........Айде наздраве....и лека...Който ще ...такова ....да почва ,че няма време бе

Коментар

• усети ма хххх чиста едни тоалетни тука

във ФОРОМА лични нужди утолявам

хххх да при теб как е има ли бакшиш ?

хахахахаха

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                нал ти предписах тюламор и диазепам май не си взел рецептата
                                цял ден бачкаш нейде и вечер се изхождаш тук. става ти гот на душичката а

Коментар

Working...
                                X