If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я аут още малко къси даксита. Останалите за 5910. Днес не е лош денят. Инак за стопа у франко. Отпуснал съм малко пипоне щот сигур ще пробват ШъНъБъто по някое време. И се надявам да е достатъчен
На часовата се вижда низходящ тренд с 5 вълни, след което една вълна корекция и втора в посоката на тренда. При пробив на 2785, мисля че може да се очаква 3тата вълна корекция да стигне до към 2850.
На 15мин. имаме възходящт тренд с неясни вълни, но след това има 3 отчетливи за корекция, а скоро може д видим и пробив на кака 21. Изглежда че до края на деня сме за нагоре.
На часовата се вижда низходящ тренд с 5 вълни, след което една вълна корекция и втора в посоката на тренда. При пробив на 2785, мисля че може да се очаква 3тата вълна корекция да стигне до към 2850.
абе от където и да го погледна все ми е за надолу-(триъгълници,линии)
Стига фундамента да не е много силен днес,ама май ще бръщолевят днеска политиците по темата та не знам........
Аз за надолето ставам все по-ПЕСИМИСТ
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
абе от където и да го погледна все ми е за надолу-(триъгълници,линии)
Стига фундамента да не е много силен днес,ама май ще бръщолевят днеска политиците по темата та не знам........
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар