Първоначално изпратено от strannik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнениеЩо па ти, себе си ли виждаш в това лице?
Не помня някога да съм търсил прошка от някого.
Малчо,от кога годините са от значение а не опита?
ОБРАТНОПРОПОРЦИОНАЛНИ СА
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениемалчо прощавам ти
Не помня някога да съм търсил прошка от някого.
Малчо,от кога годините са от значение а не опита?
А колкото до почивката,не благодаря.Настроението ми е на (6) и мисля днес да направя онези 30 % които снощи не успях.След това ще се отдам на дъъъълга и сладка почивкаLast edited by Asambleq; 18.11.2011, 09:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениемалчо прощавам тиМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнениеДобро утро на сите !
Преди 2 години имаше един гений,ама той умря.Пишеше се SC дето си мислеше ,че с демото на което играеше е голяма работа и контролира форекса .Сега духът му се е върнал тук във форума за да пише глупости без спир .Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеНа 1-часова при EUR/USD виждам интересна фигурка от свещи
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениерешението да го минем скоро е взетоспоред графиката
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение3450 защото при този вариант 3540 трудно ше го минем
За днес от свинчовците имаме:
--Friday, Nov. 18: EUR1.3 billion of Greek T-bills mature. Greek government tables 2012 budget draft. Lower house vote on new Italian government.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
Коментар