If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички прогнози с таиминг, които съм дал са се случили на 100 процента с точност до пип. Опитвам се да бъда полезен ,което и смисъла на тази тема.ЩЕ съм ти благодарен
ако и ти ми отговаряш със същото.УСПЕХ
пп. начинаеш съм играя от 6 месеца отнасям се се респект към всички тук и към форекса
и към теб също.
Полезноста ти може да изиграе лоша шега някому ако ти си дългосрочен треидър а аз скалпер целящ 10 пипса твоята полезност е нулева Всеки пречупва нещата през собствената си призма не само за форекс а и за живота аперцепция кво да правиш Вероятно в момента формираш у някого търговски модели макар още да не си споделил как търгуваш Може като кажеш утре еврото ще отиде на 1,40 някои четящ да влезе в позиция и да направи някои пипс но ако утре изчезнеш какво ще прави горкият следовник Работата е всеки да лови рибата си сам Както казва Светлин Минев в неговият форум всеки трябва да намери себе си на пазара и още нещо, помощ се дава когато се поиска ти как прецени че помагаш някому тук ??Ако искаш да си някому полезен , казваи как търгуваш Хер Страннико и тогава всеки може да вземе нещо от твоята стратегия едва тогава ще си полезен
Добър да бъде РЕДЕ Тук забелязвам двама трима с които ако обединим усилия можем да станем неразделни спътници с тренда. за мен решението е проста функция
от следните фактори;
1.какво казват вълните
2.какво казва опита
3 какво казват ирационалните стратегии
По т.2 съм съгласен екранното време е необходимо един вид стаж и рутиниране Точка 3 не знам какво означава може би 6 чувство Вълни се опитвах да броя навремето и докато ги броях неуспешно забелязвах трендобразуващи формации
Шегувам се разбира се.Впрочем случаино или не TRAI DE е наи силния жокер по разгадаването на подписа ми и ако ти наистина си запознат с нещата щеше да си
наясно че вниманието и признанието са отрова.
Ами да наясно съм аз и затова като пиша по твои адрес постоянно споменавам за твоята нужда от това искане за признание и някои да каже бравос но може и да си го пропуснал Единственото което трябва да интересува търговеца е сметката му или по точно нарастването на сметката всякакви други признания ,страхопочитания и тем подобни само ще навредят
Щом си безпогрешен, какво дириш в този форум? Циганката - където те хвалеше?
Напротив сгреших много здраво преди време. Трудно се излиза от такава ситуация ,
и по тази причина съм много внимателен с прогнозите когато слагам таиминг. Доста агресия има тук обяснимо е.
Вервам ти ......... това, което зачитам по-горе е достатъчно. Вече си ми безинтересен.
Всички прогнози с таиминг, които съм дал са се случили на 100 процента с точност до пип. Опитвам се да бъда полезен ,което и смисъла на тази тема.ЩЕ съм ти благодарен
ако и ти ми отговаряш със същото.УСПЕХ
пп. начинаеш съм играя от 6 месеца отнасям се се респект към всички тук и към форекса
и към теб също.
И какво викаш, че е рационално решение да държиш 120-140 пипса срещу себе си и цената като мръдне на +60пипса "аз се оттеглям" (или там както беше) .... кажи бе Страник, кажи, че белким ми стане ясно какво правиш.
на всеки телевизор е различно.
аз исках да видя на твоя как е.
-----------------
и ще те "замола" да не ми намигаш поучително, чи можем да започнем да се изразяваме и по друг начин.
не съм фен на чертежите макар че ги владея добре . мога да те заблуда без да искам което не е редно. И аз имам молба ПО КРОТКО ГО ДАВАИ . Защо да се дразниме като нема да се празниме
И какво викаш, че е рационално решение да държиш 120-140 пипса срещу себе си и цената като мръдне на +60пипса "аз се оттеглям" (или там както беше) .... кажи бе Страник, кажи, че белким ми стане ясно какво правиш.
-----------------
и ще те "замола" да не ми намигаш поучително, чи можем да започнем да се изразяваме и по друг начин.
тогава бях в позиция с целият капитал , останах много доволен верваи ми
за мен решението е проста функция
от следните фактори;
1.какво казват вълните
2.какво казва опита
3 какво казват ирационалните стратегии
-----------------
Коментар