IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    кой тренд бе Страник.
    кой ... начертай го.

--------
    Привет, Тrade!
    Привет г-н Анонимен комарджия Приятни за окото графики постваш
    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
      Всички прогнози с таиминг, които съм дал са се случили на 100 процента с точност до пип. Опитвам се да бъда полезен ,което и смисъла на тази тема.ЩЕ съм ти благодарен
      ако и ти ми отговаряш със същото.УСПЕХ
      пп. начинаеш съм играя от 6 месеца отнасям се се респект към всички тук и към форекса
      и към теб също.
      Полезноста ти може да изиграе лоша шега някому ако ти си дългосрочен треидър а аз скалпер целящ 10 пипса твоята полезност е нулева Всеки пречупва нещата през собствената си призма не само за форекс а и за живота аперцепция кво да правиш Вероятно в момента формираш у някого търговски модели макар още да не си споделил как търгуваш Може като кажеш утре еврото ще отиде на 1,40 някои четящ да влезе в позиция и да направи някои пипс но ако утре изчезнеш какво ще прави горкият следовник Работата е всеки да лови рибата си сам Както казва Светлин Минев в неговият форум всеки трябва да намери себе си на пазара и още нещо, помощ се дава когато се поиска ти как прецени че помагаш някому тук ??Ако искаш да си някому полезен , казваи как търгуваш Хер Страннико и тогава всеки може да вземе нещо от твоята стратегия едва тогава ще си полезен
      Last edited by trade; 20.11.2011, 12:43.
      Pip master

Коментар

Добър да бъде РЕДЕ Тук забелязвам двама трима с които ако обединим усилия можем да станем неразделни спътници с тренда. за мен решението е проста функция
        от следните фактори;
        1.какво казват вълните
        2.какво казва опита
        3 какво казват ирационалните стратегии
        По т.2 съм съгласен екранното време е необходимо един вид стаж и рутиниране Точка 3 не знам какво означава може би 6 чувство Вълни се опитвах да броя навремето и докато ги броях неуспешно забелязвах трендобразуващи формации
        Pip master

Коментар

Шегувам се разбира се.Впрочем случаино или не TRAI DE е наи силния жокер по разгадаването на подписа ми и ако ти наистина си запознат с нещата щеше да си
          наясно че вниманието и признанието са отрова.
          Ами да наясно съм аз и затова като пиша по твои адрес постоянно споменавам за твоята нужда от това искане за признание и някои да каже бравос но може и да си го пропуснал Единственото което трябва да интересува търговеца е сметката му или по точно нарастването на сметката всякакви други признания ,страхопочитания и тем подобни само ще навредят
          Last edited by trade; 20.11.2011, 12:21.
          Pip master

Коментар

• е стои де нали е за това форума да си споделяме туй онуй
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Вашата компания ми беше полезна и приятна. Няма да спамя ПОВЕЧЕ
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                Спести ни останалото. Щом си вярваш дерзай.

Щом си безпогрешен, какво дириш в този форум? Циганката - където те хвалеше?
                Напротив сгреших много здраво преди време. Трудно се излиза от такава ситуация ,
                и по тази причина съм много внимателен с прогнозите когато слагам таиминг. Доста агресия има тук обяснимо е.

Коментар

Всички прогнози с таиминг, които съм дал са се случили на 100 процента с точност до пип.
                  Спести ни останалото. Щом си вярваш дерзай.

Щом си безпогрешен, какво дириш в този форум? Циганката - където те хвалеше? Тук са изчезнал вид. Има само безпогрешни животни.

Коментар

Вервам ти ......... това, което зачитам по-горе е достатъчно. Вече си ми безинтересен.
                    Всички прогнози с таиминг, които съм дал са се случили на 100 процента с точност до пип. Опитвам се да бъда полезен ,което и смисъла на тази тема.ЩЕ съм ти благодарен
                    ако и ти ми отговаряш със същото.УСПЕХ
                    пп. начинаеш съм играя от 6 месеца отнасям се се респект към всички тук и към форекса
                    и към теб също.

Коментар

• Добрутро! Не знам що, ама бях решил че Странника е второто Аз на Комарджи

Коментар

И какво викаш, че е рационално решение да държиш 120-140 пипса срещу себе си и цената като мръдне на +60пипса "аз се оттеглям" (или там както беше) .... кажи бе Страник, кажи, че белким ми стане ясно какво правиш.

на всеки телевизор е различно.
                        аз исках да видя на твоя как е.
                        -----------------
                        и ще те "замола" да не ми намигаш поучително, чи можем да започнем да се изразяваме и по друг начин.
                        не съм фен на чертежите макар че ги владея добре . мога да те заблуда без да искам което не е редно. И аз имам молба ПО КРОТКО ГО ДАВАИ . Защо да се дразниме като нема да се празниме

Коментар

тогава бях в позиция с целият капитал , останах много доволен верваи ми
                          Вервам ти ......... това, което зачитам по-горе е достатъчно. Вече си ми безинтересен.

Коментар

И какво викаш, че е рационално решение да държиш 120-140 пипса срещу себе си и цената като мръдне на +60пипса "аз се оттеглям" (или там както беше) .... кажи бе Страник, кажи, че белким ми стане ясно какво правиш.

-----------------
                            и ще те "замола" да не ми намигаш поучително, чи можем да започнем да се изразяваме и по друг начин.
                            тогава бях в позиция с целият капитал , останах много доволен верваи ми

Коментар

• за мен решението е проста функция
                              от следните фактори;
                              1.какво казват вълните
                              2.какво казва опита
                              3 какво казват ирационалните стратегии

Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                              те този на телАвизора
                              -----------------

Коментар

• ако представлява интерес мога да споделя моето виждане за пазара през седмицата

Коментар

Working...
                                X