If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ефекта щеше да бъде по-голям ако бяха интервенирали в четвъртък срещу петък за да използват еуфорията от покачването на еврото -изключително неудачен тайминг според мен е снощното изсипване на йената
По точно казано пълна глупост
Аз от европеиска гледна точка бих направил интервенция на еврото да се котира спрямо долара на не по малко 1Е/4$ да им е гадно на хамериканците и на швеицарците а японците бих ги законтрил да нема курс Е/Y Да ги питам после всички кво ще правят
Ефекта щеше да бъде по-голям ако бяха интервенирали в четвъртък срещу петък за да използват еуфорията от покачването на еврото -изключително неудачен тайминг според мен е снощното изсипване на йената
Напротив, сега е момента, когато еуфорията премина и играчите на пазара започват отново да купуват долара и да продават еврото, което ще рече че ще играят в посоката на интервенцията а именно за силен долар. в противен случай усилията на банката щяха да се неутрализират от продавачите на долари в двойката евро долар.
10:05. Соловата интервенция на USD-JPY няма да бъде достатъчна за да пречупи дългосрочната инвеститорска нагласа според Креди Агрикол. Ефектът може да се окаже временен поради големия брой дълги позиции в йени, ниските доларови лихви, разочарованието от последната среща на европейските лидери и спекулациите, че Федералния резерв ще разшири програмата за покупки на облигации.
След тези приказки почти съм сигурен ,че ще изчакат спекулантите с ударените стопове да се включат отново на къси и ще им врътнат още една интервенцийка в най неподходящия за тях момент.
Анонка още един дето удължава йената като я купува и реално влиза в къси. освен ако при него двойките са наобратно.
Дюбрю ютрю Тъй казвам щото очаквах този среднощен експрес .Днес няма да се учудя ако дневния бар е дълъг около 500 пипса и доларя да ви изкърти мониторите на малките графики .Останаха някакви 50-60 пипса до таргетите ми .
И тоз път системката ми хвана върха 1, 4246 >>>> с единия сигнал на 60 пипса преди него а с другия само на 4 пипса преди него
Много поздрави на Петърчо или Алън или ПК и Хоската от д-р Еблев
как изглеждам сега
10:05. Соловата интервенция на USD-JPY няма да бъде достатъчна за да пречупи дългосрочната инвеститорска нагласа според Креди Агрикол. Ефектът може да се окаже временен поради големия брой дълги позиции в йени, ниските доларови лихви, разочарованието от последната среща на европейските лидери и спекулациите, че Федералния резерв ще разшири програмата за покупки на облигации.
След тези приказки почти съм сигурен ,че ще изчакат спекулантите с ударените стопове да се включат отново на къси и ще им врътнат още една интервенцийка в най неподходящия за тях момент.
"BOJ’s Shirakawa: "Надявам се силно, че интервенцията от страна на Японската Централна Банка ще доведе до стабилизиране на валутните пазари. Все още обаче оставаме в непрекъснато наблюдение на цената на йената с готовоност за нова намеса."
Анонка още един дето удължава йената като я купува и реално влиза в къси. освен ако при него двойките са наобратно.
Дюбрю ютрю Тъй казвам щото очаквах този среднощен експрес .Днес няма да се учудя ако дневния бар е дълъг около 500 пипса и доларя да ви изкърти мониторите на малките графики .Останаха някакви 50-60 пипса до таргетите ми .
И тоз път системката ми хвана върха 1, 4246 >>>> с единия сигнал на 60 пипса преди него а с другия само на 4 пипса преди него
Много поздрави на Петърчо или Алън или ПК и Хоската от д-р Еблев
как изглеждам сега
Не ми става ясно как точно системката ти засича интервенции но добре така да бъде, важна е печалбата
• • Евро-долар остава под натиск към началото на европейската сесия след спада със 184 пипса през азиатската сесия и очертаващия се спад на европейските индекси при отваряне след слабата азиатска сесия.
* Според анализаторите, инвеститорите вече преодоляват първоначалната еуфория от решенията на европейските лидери през изминалата седмица и поставят акцент върху липсата на детайли в плана за използуване на средствата от фонда EFSF. В негативна посока е и решението на германския върховен съд, който прекрати решението на парламентарната комисия за използуване на средствата от фонда.
* В негативна посока са и опасенията, че мерките от последната среща на европейските лидери не съдържат планове за ръст на икономиката.
* В негативна посока са и спекулациите, че на предстоящото заседание на ЕЦБ в четвъртък, лихвата на еврото може да бъде намалено с 50 пункта.(AF)
А сега накъдееее, кой ще ми кажеее???
Коментар