IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Дълго 78,28 /77.99 да видим силни ли сме с японското БНБ
    Ае стига съм я търгувал йената. Тия искат да им върна сичко дето изкарах

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
      Ефекта щеше да бъде по-голям ако бяха интервенирали в четвъртък срещу петък за да използват еуфорията от покачването на еврото -изключително неудачен тайминг според мен е снощното изсипване на йената
      По точно казано пълна глупост
      Аз от европеиска гледна точка бих направил интервенция на еврото да се котира спрямо долара на не по малко 1Е/4$ да им е гадно на хамериканците и на швеицарците а японците бих ги законтрил да нема курс Е/Y Да ги питам после всички кво ще правят
      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        Ефекта щеше да бъде по-голям ако бяха интервенирали в четвъртък срещу петък за да използват еуфорията от покачването на еврото -изключително неудачен тайминг според мен е снощното изсипване на йената
        Напротив, сега е момента, когато еуфорията премина и играчите на пазара започват отново да купуват долара и да продават еврото, което ще рече че ще играят в посоката на интервенцията а именно за силен долар. в противен случай усилията на банката щяха да се неутрализират от продавачите на долари в двойката евро долар.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          10:05. Соловата интервенция на USD-JPY няма да бъде достатъчна за да пречупи дългосрочната инвеститорска нагласа според Креди Агрикол. Ефектът може да се окаже временен поради големия брой дълги позиции в йени, ниските доларови лихви, разочарованието от последната среща на европейските лидери и спекулациите, че Федералния резерв ще разшири програмата за покупки на облигации.
          След тези приказки почти съм сигурен ,че ще изчакат спекулантите с ударените стопове да се включат отново на къси и ще им врътнат още една интервенцийка в най неподходящия за тях момент.
          Анонка още един дето удължава йената като я купува и реално влиза в къси. освен ако при него двойките са наобратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            Дюбрю ютрю Тъй казвам щото очаквах този среднощен експрес .Днес няма да се учудя ако дневния бар е дълъг около 500 пипса и доларя да ви изкърти мониторите на малките графики .Останаха някакви 50-60 пипса до таргетите ми .
            И тоз път системката ми хвана върха 1, 4246 >>>> с единия сигнал на 60 пипса преди него а с другия само на 4 пипса преди него
            Много поздрави на Петърчо или Алън или ПК и Хоската от д-р Еблев
            как изглеждам сега

Честито,

Коментар

• Дълго 78,28 /77.99 да видим силни ли сме с японското БНБ

Коментар

10:05. Соловата интервенция на USD-JPY няма да бъде достатъчна за да пречупи дългосрочната инвеститорска нагласа според Креди Агрикол. Ефектът може да се окаже временен поради големия брой дълги позиции в йени, ниските доларови лихви, разочарованието от последната среща на европейските лидери и спекулациите, че Федералния резерв ще разшири програмата за покупки на облигации.
                След тези приказки почти съм сигурен ,че ще изчакат спекулантите с ударените стопове да се включат отново на къси и ще им врътнат още една интервенцийка в най неподходящия за тях момент.
                "BOJ’s Shirakawa: "Надявам се силно, че интервенцията от страна на Японската Централна Банка ще доведе до стабилизиране на валутните пазари. Все още обаче оставаме в непрекъснато наблюдение на цената на йената с готовоност за нова намеса."

Varchev Finance

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                  Към легендарното
                  Дали

Коментар

• 10:05. Соловата интервенция на USD-JPY няма да бъде достатъчна за да пречупи дългосрочната инвеститорска нагласа според Креди Агрикол. Ефектът може да се окаже временен поради големия брой дълги позиции в йени, ниските доларови лихви, разочарованието от последната среща на европейските лидери и спекулациите, че Федералния резерв ще разшири програмата за покупки на облигации.
                    Анонка още един дето удължава йената като я купува и реално влиза в къси. освен ако при него двойките са наобратно.
                    Last edited by 4un4o; 31.10.2011, 10:39.

Коментар

• • Евро-долар остава под натиск

А сега накъдееее, кой ще ми кажеее???

Към легендарното

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                        ..... важна е печалбата
                        Е това наистина е най-важното.
                        DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                          Дюбрю ютрю Тъй казвам щото очаквах този среднощен експрес .Днес няма да се учудя ако дневния бар е дълъг около 500 пипса и доларя да ви изкърти мониторите на малките графики .Останаха някакви 50-60 пипса до таргетите ми .
                          И тоз път системката ми хвана върха 1, 4246 >>>> с единия сигнал на 60 пипса преди него а с другия само на 4 пипса преди него
                          Много поздрави на Петърчо или Алън или ПК и Хоската от д-р Еблев
                          как изглеждам сега

Не ми става ясно как точно системката ти засича интервенции но добре така да бъде, важна е печалбата

Коментар

• • • Евро-долар остава под натиск към началото на европейската сесия след спада със 184 пипса през азиатската сесия и очертаващия се спад на европейските индекси при отваряне след слабата азиатска сесия.

* Според анализаторите, инвеститорите вече преодоляват първоначалната еуфория от решенията на европейските лидери през изминалата седмица и поставят акцент върху липсата на детайли в плана за използуване на средствата от фонда EFSF. В негативна посока е и решението на германския върховен съд, който прекрати решението на парламентарната комисия за използуване на средствата от фонда.

* В негативна посока са и опасенията, че мерките от последната среща на европейските лидери не съдържат планове за ръст на икономиката.

* В негативна посока са и спекулациите, че на предстоящото заседание на ЕЦБ в четвъртък, лихвата на еврото може да бъде намалено с 50 пункта.(AF)
                            А сега накъдееее, кой ще ми кажеее???

Коментар

• Йената най накрая тръгна , за тази седмица ще имаме още едно покачване до 81-83 ,но това е само началото

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                На мен що няма брава бря))) Щот цялата история тото налЕ Яна я вързах, сега чакам мамини индексчета да отворят
                                МАМУН с тебе пък кой говори
                                Взеха ми стоп на долар>йена
                                на 79.111
                                Взет стоп на 1.40333
                                По нощите взимам, по деня раздавам
                                Last edited by bgg_red; 31.10.2011, 09:29.
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X