IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
    това е добър период за тестване. щом при таз волатилност за последните 10 месеца не се е издънила ша работи. поздравление за системата. поздравление и за нервите да си чакаш таргетите колега. щот аз кът вида 5$ на плюс и бързам да затварям. е за тфа ша си остана в аматьорската лига.
    За да не затваряш така на пожар
    требе да си изградиш и ти системка някаква.
    Например 20 пипа стоп и 60 пипа лимит.
    Нещо подобно требе.
    Пишеш всичко. Пущаш.
    Сядаш си на ръцете и гледаш
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

това е добър период за тестване. щом при таз волатилност за последните 10 месеца не се е издънила ша работи. поздравление за системата. поздравление и за нервите да си чакаш таргетите колега. щот аз кът вида 5$ на плюс и бързам да затварям. е за тфа ша си остана в аматьорската лига.
      Ами пробваи с ДАХ след няма и 5 мин ще си видял 5Е каде на + каде на - ама деиствието се равива бързо понякога е случват се и инфарктни ситуации но след тва ще си кален за Е/$
      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
        моля, да ми кажете най- ниска стойност на евро/долар за деня, при мен е 1,3905
        На бенча е 1.39049
        Деградацията - висша форма на градация

Коментар

Питаш ли ме как съм се удрял през ръцете че и шамари съм си удрял особенно след като започнах на реални >>> да не затварям докато не даде таргета на системката Мноооого трудно беше да се преборя с разума си >>>който в последствие се оказа както очаквах НЕ правилен .......
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• моля, да ми кажете най- ниска стойност на евро/долар за деня, при мен е 1,3905

Коментар

• това е добър период за тестване. щом при таз волатилност за последните 10 месеца не се е издънила ша работи. поздравление за системата. поздравление и за нервите да си чакаш таргетите колега. щот аз кът вида 5$ на плюс и бързам да затварям. е за тфа ша си остана в аматьорската лига.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                ти си знаеш
                успех
                мерсаж ...... и на вас много пипсове
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                  Ами като я мъдрувах системката преди повече от година >>>показа че стоповете требе да са под/над вълната която се вижда на дневна инак биваха удряни и нищо не даваше
                  ти си знаеш
                  успех
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

много далече са тия стопове.иначе до тук бравас
                    Ами като я мъдрувах системката преди повече от година >>>показа че стоповете требе да са под/над дъното/върха на вълната която се вижда на дневна инак биваха удряни и нищо не даваше

Коментар

Да имам предчувствието че там е слабата страна на системката >>> но пък за три месеца и половина реална търговия >>.а преди това седем месеца на демо >>> значи общо десет и половина стоп не ми е удрян >>>мисля че това не може да се нарече късмет какво ще кажете вие ?
                      дано и да не бъде, но не е зле да се опиташ да е ъпгрейднеш с по близки, за всеки случай

Коментар

Да имам предчувствието че там е слабата страна на системката >>> но пък за три месеца и половина реална търговия >>.а преди това седем месеца на демо >>> значи общо десет и половина стоп не ми е удрян >>>мисля че това не може да се нарече късмет какво ще кажете вие ?

много далече са тия стопове.иначе до тук бравас
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

не знам кво ще свиркаш
                          ама с тия стопове на системката ти някой ден.някой умник ще пише много лоши работи за тойта система.
                          радвам се за теб.честен съм.дано да ловуваш все така успешно.

Коментар

Мерсаж обаче за Дау беше предположение само >>>>като каза за Дау и ме светна идеята дали пък няма да работи системката и за Дау така добре >>>>утре заран ще я опъна и на Дау
                            ПП.Ако слезе още малко ойродолар надоле ще даде системката дълги >>>тъй че едно на ум !!!!!!! Да свиркам ли ?
                            не знам кво ще свиркаш
                            ама с тия стопове на системката ти някой ден.някой умник ще пише много лоши работи за тойта система.
                            радвам се за теб.честен съм.дано да ловуваш все така успешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Бравос! И си чакам 1000-та точки в Дау до края на сесията
                              Мерсаж обаче за Дау беше предположение само >>>>като каза за Дау и ме светна идеята дали пък няма да работи системката и за Дау така добре >>>>утре заран ще я опъна и на Дау
                              ПП.Ако слезе още малко ойродолар надоле ще даде системката дълги >>>тъй че едно на ум !!!!!!! Да свиркам ли ?
                              Last edited by Ебльо Еблев; 31.10.2011, 18:31.

Коментар

Пфуууууууууууу изпили ми нервичките от сутринта и най накрая даде таргетите >>>> снимката как изглеждам веке >>> да се похваля де след малко
                                Бравос! И си чакам 1000-та точки в Дау до края на сесията

Коментар

Working...
                                X