IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днеска тия дали няма да резнат лихвата???
    Квото и да става с дълговете е по-добре
    да става с по-евтина валута!!!
    Мнения !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      За какво са ти? Те сега и 1 евро не струват! Като обща сума дължат на други банки много повече пари отколкото ще могат някога да съберат от длъжниците си! Тоест цената им е НУЛА!
      Айде бре ами тез дет са теглили пари от гречките банки нали са заложили земя къщи фабрики и т.н. .Който купи гречка банка без пари значи купува някаква гречка недвижимост без пари
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Според мен всичко се прави с вербална цел, за да се бута еврото надолу, каквато е и целта на валутната война . Какво са за евросъюза някакви си там 500 млрд, като се има предвид че застрахователите от САЩ ще го отнесат най яко. Много ме съмнява ,че ако Гърция обяви фалит еврото ще отпраши нагоре вместо надолу. Един воденичен камък по малко на шията.
        Според мене еврото не се е сринало до паритет с долара главно заради лихвения диференциал и оказваната подкрепа от Китай заради неговите стратегически цели.
        Гърция е ясна,писна му на целия свят от тях,но основната битка е тука:

http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GBTPGR10:IND
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Няма го Еблю да даде нишан
          >>> 3709/3725,,,,,, над него вятара насевер,,,,,:>>> 1,3794cool:
          Last edited by 6969; 03.11.2011, 10:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
            EUR USD
            1,3657 > фйнал на Б,б оттук нагоре Б ,ц,,,,,,,,,
            Няма го Еблю да даде нишан

Коментар

• Късо процедирано от 3700/33 за 3633

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                Добро утро. мисля днес да видим отново 1.38. РЕДЕ ти как процедира?
                EUR USD
                1,3657 > фйнал на Б,б оттук нагоре Б ,ц,,,,,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Първоначалната реакция ще е на поевтиняване на еврото. Но след ден или два /а може и след седмица/ ще има взривно поскъпване. Причината е, че при изненадващ фалит винаги се появяват големи дупки в платежните баланси на кредиторите, в случая големи западноевропейски банки. За да запълнят тези дупки те трябва да мобилизират всичките си неевро активи и да ги превърнат в евро! А това ще доведе до поскъпване на еврото спрямо ликвидните валути /най-вече долара/.

ПП - Спомнете си как долара поскъпна при фалита на Лимън Брадърс!
                  Според мен всичко се прави с вербална цел, за да се бута еврото надолу, каквато е и целта на валутната война . Какво са за евросъюза някакви си там 500 млрд, като се има предвид че застрахователите от САЩ ще го отнесат най яко. Много ме съмнява ,че ако Гърция обяви фалит еврото ще отпраши нагоре вместо надолу. Един воденичен камък по малко на шията.

Коментар

• Добро утро. мисля днес да видим отново 1.38. РЕДЕ ти как процедира?
                    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Днес и утре ми се привижда паника на борсите и рязко обезценяване на европейската валута.Ако не стане чудо ,целта е 1.3150
                      Първоначалната реакция ще е на поевтиняване на еврото. Но след ден или два /а може и след седмица/ ще има взривно поскъпване. Причината е, че при изненадващ фалит винаги се появяват големи дупки в платежните баланси на кредиторите, в случая големи западноевропейски банки. За да запълнят тези дупки те трябва да мобилизират всичките си неевро активи и да ги превърнат в евро! А това ще доведе до поскъпване на еврото спрямо ликвидните валути /най-вече долара/.

ПП - Спомнете си как долара поскъпна при фалита на Лимън Брадърс!
                      Last edited by Forex Master; 03.11.2011, 10:05.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ебльо, ко да прайм с дългите, Какво казва системата???

Коментар

• Слагам един ордер за sell на 1,3545, че днес няма да мога да го следя, пък да видим дали ще закачи.
                          DJ сватба

Коментар

• Добро утро!
                            Днес и утре ми се привижда паника на борсите и рязко обезценяване на европейската валута.Ако не стане чудо ,целта е 1.3150
                            Успешен ден,българи,горе главата!
                            Маляките да му мислят!
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Коуеги, гачили сме за надоле днес да го ева

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Въпроса е, че събират от бг-ипотикарите
                                да кажем бая благи парички
                                Въпросът е, че тези парички не са собственост на гръцките банки, а на техните кредитори. Въпросът е, дали ще успееш да излъжеш кредиторите на съответната гръцка банка че не може да се съберат част от раздадените ипотеки, когато те всъщност могат! Въпросът е, че най-вероятно самите кредитори разполагат с много по-обширна и достоверна информация за състоянието на отпуснатите кредити от гръцките банки отколкото евентуалния им купувач. Ето защо много по-вероятно е бъдещият купувач да загуби отколкото да спечели от такова едно надлъгване! с кредиторите на банката!!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X