If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти какво на всеки пост ли ще ме сечеш ? Още преди май като спорихме ти бях казал,че краят на мъките на мечките идва около 1.34 и познах.Сега ако понзая и,че ако не пробием 1.3075 ( за момента удържа) ще има спад пак какво ще стане ? :-)
Айде аман ..няма да пиша повече
Не може да си спорил смене при нива 1.33++, защото аз съм къс от много отдолу, ама как може 1.3075 да е ниво, като то е минато само преди час.......
1.3075 не съм казал,че е нивото при пробив,което играе най-важна роля в картинката ни.Знам,че си къс,защото го потваряш всеки ден без това да има значение за който и да е.Преди бях писал,че целта на флага е нива 1.3420 и максимум до там ще стигнем и после ще има обръщане и ти тогава ми писа да не бързам с изказванията,защото не се знаело.Е не се знаело ама се знаело.1.3075 е локален връх като включим и 2-3 пип-а отдолу и отгоре ( както във всеки буквар пише име "притегателна" сила ) на няколко пип-а от всяко ниво на подкрепа и съпротива то на м30 то се оказва едно не толкова маловажно ниво.Все пак аз почвам от най-големите времеви цикли ( там определемям тренд) и минавам през по-малките докато стигна до м30 примерно,където да търся точни сигнали за вход )
Не те знам колко голям майстор си след като си хапеше ноктите като вървеше еврото нагоре.Просто дай някакво конструктивно предложение вместо да търсиш само да убедиш някой,че не е прав.
Убеди ли се сега че 1.3075 не може да бъде никакво ниво.....
нивото както споделих днес по-рано е 1.3050 . то е 10 пипа над тренд линията и 20 пипа над 1.3030 кедето е 38 фибо на покачването от 1.2485 до 1.3365 . факт е че не е тествано , или ще го тестваме и пробиеме или не . аз играя за корекция до 50 - 61.8 фибо , което от опита който имам очаквам да се случи . пробив над 1.3180-90 ще ни докаже че корекцията е приключила и целите са отворени много много нагоре .
целта на дългата след малко ще се изпълни . късите които ще играя ще запо4нат от 1.3116 и 1.3133 . взех решемие позициите да са малки тоест по 100 к всяка , стоп ще бъде 1.3210 като на 1.3180 ще удвоя . целта ще е 1.3040 . има някакъв шанс и то не малък за връщане над 1.3200 с цели 1.3245 и после 1.3290 , като засега го отхвърлям поради простата причина че не видяхме 1.3030 където е корекциата 38 % фибо , обаче на 1.3042 е тренд линиата на покачването като пробива там ще орагнизира пропадане до 1.2930 /50 фибо/ или до 1.2830 където е 61.8 фибо нивото . очаквам тази нощ да имаме движение до 1.3130-40 - максимум до 1.3160 след което утре да видим 1.3035 . позициите които ще играя сега са пресметнати и риска си заслужава , не съветвам никой, които не е пресметнал тези параметри да влиза по какъвто и да било начин на този пазар . оредерите ми които постнах днес остават и от тях оачаквам добра печалба . тези позиции нямат нищо общо с тези които отварям сега или когато пазара го позволи .
Sell лимита при кабела е с 300 пипса цел така че стопа от 100 пипса не мисля че трябва да ме притеснява по какъвто и да било начин . Направих и там малко промени 200 к ще бъдат на 1.95 а другите 300 от цялата позиция ще бъде на 1.9574 . целта е 1.9190 до края на януари месец . до края на месеца мисля да приключа с изграждането на определени позиции , като се надявам това да стане до края на тази седмица, тъй като се очаква тънък пазар около коледа и Нова година и не желая стопове да ми бъдат удряни без причина .
Лека нощ на всички Вас и желая много профит на всички .
Само 57 млрд. Преди две години ако си спомняш руснаците диверсифицираха 5%, от резерва, и това доведе до движение 2 фигури. А за цацата, като мен и тебе, това може да е поредния загубен акаунт. Каква позиция ще заемат големите играчи, И съответно накъде ще диктуват ТЕ пазара!! Идеална възможност да се обърнат джобовете на дребните риби. А инак, само по себе си решението на Иран е "политическа щуротия!!!".
Ти какво на всеки пост ли ще ме сечеш ? Още преди май като спорихме ти бях казал,че краят на мъките на мечките идва около 1.34 и познах.Сега ако понзая и,че ако не пробием 1.3075 ( за момента удържа) ще има спад пак какво ще стане ? :-)
Не може да си спорил смене при нива 1.33++, защото аз съм къс от много отдолу, ама как може 1.3075 да е ниво, като то е минато само преди час.......
1.3075 не съм казал,че е нивото при пробив,което играе най-важна роля в картинката ни.Знам,че си къс,защото го потваряш всеки ден без това да има значение за който и да е.Преди бях писал,че целта на флага е нива 1.3420 и максимум до там ще стигнем и после ще има обръщане и ти тогава ми писа да не бързам с изказванията,защото не се знаело.Е не се знаело ама се знаело.1.3075 е локален връх като включим и 2-3 пип-а отдолу и отгоре ( както във всеки буквар пише име "притегателна" сила ) на няколко пип-а от всяко ниво на подкрепа и съпротива то на м30 то се оказва едно не толкова маловажно ниво.Все пак аз почвам от най-големите времеви цикли ( там определемям тренд) и минавам през по-малките докато стигна до м30 примерно,където да търся точни сигнали за вход )
Не те знам колко голям майстор си след като си хапеше ноктите като вървеше еврото нагоре.Просто дай някакво конструктивно предложение вместо да търсиш само да убедиш някой,че не е прав.
Убеди ли се сега че 1.3075 не може да бъде никакво ниво.....
Ами бичи , той бичи не е бил още две години мотаме се в голям - широк реиндж и най хубаво да го продължим че този път нещо се изложихме и искаме поправителен.
Нека ги диверсифицирват нали трябва да продаде и на маркетмейкърите евтини долари , предпочитам да са Иран да не сме ние с тебе... те едва ли ще успеят да им утолят жаждата на големите банки обаче пък ние въобще не сме интересни. С две думи нека и Иран загубят , няма да губим само ние.
kritelin , за мен не се бой, аз с доста рискови скалпирания успях 3-но да си намаля загубите и сега са доста малко, предвид първоначалните ми. А дали съм майстор - не не съм. Аз ако бях нямаше да пиша тук преполагам, а и едвали щяхме сега да спорим....., но според мен все още пазара е бичи, което не ме радва особенно.....
Момчета, следете изкъсо и политиката на Иран!! Ако диверсифицират валутните си резерви само в евро(!!!), което за мен е "политическа глупост!!!", и аз не мога да си представя какви нива ще гоним. Не разчитайте само на техн. анализ, и тем подобни глупости. Бай!!!
http://web.hit.bg/signals/ недейте се кара сега какво ниво е - някакво си там , пазара не е глупав обаче не е и много умен. Интрадей е много трудно да го изловиш обаче за повечко време ще го видим.
Коментар