IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• sdsd е прав. Коко само си гали егото тука чрез начинаещите трейдърчета, които го вземат за Гуру.

А в действителност Коко си е съвсем средностатистически губещ трейдър.

Коментар

• Re: IB

Първоначално изпратено от greedy
      sdsd,

Едва ли Interactive Brokers може да бъде определен като 'ЕДИН ПО-МАЛКО ИЗВЕСТЕН АМЕРИКАНСКИ БРОКЕР' , при положение ,че е в първата десетка по капитализация и брой клиенти.
      Подробности тук :http://www.elitetrader.com/br/?action=view&R_FirmID=43

Оценките са достатъчно красноречиви.

Може и като реклама да го приемете.Имам сметка при тях от 2002 г. и до момента не съм имал проблеми.Ако някой има намерение да се занимава сериозно с трейдинг това е брокера.
      Прaв си. Имaх предвид зa форекс е по-мaлко известен.

Коментар

• .....az sam oligofren.....6toto pi6a na latinica....oligofrennnnnnnnn))))
        .....sporix s KUKI KUKU i tn ...oligofren sam,....
        ..Ta na toiq koito go napisa da mu kaga 4e moge da sam oli ama que mas da......
        ....priqtelu spored men tova zaprili4a na selsko-stopanska spartakqda...
        Iskam toq pisec s golemite cojones pak da drasne 4e koito pi6em na latinica sme oligofreni...da da mu drasna edno li4no s-nie...ALEGOFREN
        .....a i progonixme super managerite na Balgariq ot foruma....Zapali q KOLEGA sve6ta v A.Nevski i se pomoli na vezdesa6tiq da ti uveli4i kapaciteta na kutiqta belkim ti se raz6iri mirogleda....
        Are saz zdrave
        PS. Kolegi molq da me izvinite ,no sam na mainata si xar4a pari za da 4eta kakvo postvate i mi pisna na .......da 4eta tapotii na razni oxluvi s golemi pretencii....brokeri Swiss v Boston...za klaevetite na Koko.i tn
        Ne sam go kazal, no pak 6te povtorq VSEKI SI E SAM I SI XAR4I PARATA KAKTO NAMERI ZA DOBRE...TOZI FORUM NI POMAGA DA NE EXPLODIRAME OT SAMOTA......N atoq maluumnic kato mu se 4ete velikata KIRILICA da ne 4ete postovete na latinica...
        Are 4e se qdosax...awe z....bi
        Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от $
          Привет стари приятелю,driverf1!
          Как я караш?
          Само ти ли остана тук
          Куки ми се губи някъде.....
          О,Куки беше тук преди около месец,но пак го обидиха и скоро не съм го виждал да пише.....
          Аз драскам от време навреме.....Ти къде се изгуби?
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• IB

sdsd,

Едва ли Interactive Brokers може да бъде определен като 'ЕДИН ПО-МАЛКО ИЗВЕСТЕН АМЕРИКАНСКИ БРОКЕР' , при положение ,че е в първата десетка по капитализация и брой клиенти.
            Подробности тук :http://www.elitetrader.com/br/?action=view&R_FirmID=43

Оценките са достатъчно красноречиви.

Може и като реклама да го приемете.Имам сметка при тях от 2002 г. и до момента не съм имал проблеми.Ако някой има намерение да се занимава сериозно с трейдинг това е брокера.

Коментар

• Привет стари приятелю,driverf1!
              Как я караш?
              Само ти ли остана тук
              Куки ми се губи някъде.....

Коментар

• sdsd,
                Би ли ми написал на stap@abv.bg кой е американския ти брокер. Имам нужда от такъв. Предварително благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Първоначално изпратено от sdsd
                  Първоначално изпратено от koko
                  СДСД ще оставя заяждането ти без коментар, аз не ти се меся в борсовата търговия ти също май от година и половина я заряза след далаверата с великото Химко - дето бая народ изядохте тървото, а сега се преквалифицира на форекс мен, вчера ми проглуши ушите колко е глупаво да продавам на 3215 надявам се че скоро ще ти стане ясно дали е толкова глупаво
                  Ето виждaш ли сегa кaкво се получвa. Отгaвaряш ми с контрaaтaкa - проучил си добре кaкво съм писaл във форумa, зa дa ме нaпaднеш извън въппросите които рaзисквaме, вместо дa отговориш нa конкретните нещa относно форекс търговиятa, нa които ти обърнaх внимaние. Товa потвърждaвa моите констaтaции, че си нaдувкa и покaзвa твоятa слaбост. Никой не оспорвa добрите ти отигрaвaния, но товa което буди смях у мен е фaктa, че говориш все едно си топ експерт във форексa, a реaлно си един среден трейдър.
                  Успехи, брaто!
                  сдсд, не си правиш голяма услуга като говориш тъпотии по форума, ще ти кажа че коко може много неща да каже и много казва. Не знам дали тука някой е надувка, ама такива като тебе правят форумите кофти място понеже се чудят с кой на каква тема да се заядат. Моя трейд си върви чудесно и без да пиша и гледам по форумите, понеже и време нямам чак толкова, ама хайде със здраве
                  То се виждa кой говори тъпотии. Повтaрям: не оспорвaм добрите отигрaвaния нa коко, но той достa често пише нещa, с които не е зaпознaт и товa си проличaвa. Товa че нa вaс не ви прaви впечaтление си е вaш проблем.
                  Със здрaве!

Коментар

• Какво значение има дали някой е надувка или се мисли за гуру. Ако дава своето виждане за пазара, своята стратеги, още повече пък ако отделя време да обяснява различни техники и принципи на търговията, то той е много по-ценен за форума и дискусията отколкото някой който само плюе! Не визирам никого конкретно (защото напоследък имаше доста плюещи ). Аз искрено искам да стане пак както преди, интересна дискусия, образователна и увлекателна. Няма да се уморя да го повтарям айде лека от мен, ще отмярям и ще цъкна една скромна къса в еур/ауд с първа цел 6650
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      short eur/jpy 155.80 tp 155.10 sl 156.05 -> Това като идея
                      Иначе имам къса паунд/йена от 232.66 с ОСО поръчки купува на 231.27 и на 232.66 ест. т.е. на нула.
                      Евро/долар все още съм си мечка и чакам атака към 1.3030 нивото.
                      Щом чакам 231.27 при паунд/йена ест. чакам и 1.9454 при паунд/долар.
                      Успех на всички
                      Ти пак ли си тука бе,нали обеща да почиваш )))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от sdsd
                        Първоначално изпратено от koko
                        СДСД ще оставя заяждането ти без коментар, аз не ти се меся в борсовата търговия ти също май от година и половина я заряза след далаверата с великото Химко - дето бая народ изядохте тървото, а сега се преквалифицира на форекс мен, вчера ми проглуши ушите колко е глупаво да продавам на 3215 надявам се че скоро ще ти стане ясно дали е толкова глупаво
                        Ето виждaш ли сегa кaкво се получвa. Отгaвaряш ми с контрaaтaкa - проучил си добре кaкво съм писaл във форумa, зa дa ме нaпaднеш извън въппросите които рaзисквaме, вместо дa отговориш нa конкретните нещa относно форекс търговиятa, нa които ти обърнaх внимaние. Товa потвърждaвa моите констaтaции, че си нaдувкa и покaзвa твоятa слaбост. Никой не оспорвa добрите ти отигрaвaния, но товa което буди смях у мен е фaктa, че говориш все едно си топ експерт във форексa, a реaлно си един среден трейдър.
                        Успехи, брaто!
                        сдсд, не си правиш голяма услуга като говориш тъпотии по форума, ще ти кажа че коко може много неща да каже и много казва. Не знам дали тука някой е надувка, ама такива като тебе правят форумите кофти място понеже се чудят с кой на каква тема да се заядат. Моя трейд си върви чудесно и без да пиша и гледам по форумите, понеже и време нямам чак толкова, ама хайде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Успехи, брaто!

Коментар

• Първоначално изпратено от $
                            Доста време не съм идвал тук.........
                            Не знам дали някой от старите дружки е още тук......
                            Абе, просто наминах да кажа eдно здрасти!
                            Здравей,носят се легенди от време на време като настане ностагия за старото време.Има някой от старите ви банда и наскоро може би заради празниците се появиха още няколко.Успех и старите се появявайте по често,не забравяйте от къде сте минавали.

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                              дълга 1,3156 цел 1,3186
                              Затворих на 68 и нова къса от 77.Ей за тва не си поствам сделките,то няма и смисъл.

Коментар

• Здравей $-е, помним те още.....
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X