IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте ,

така като гледам пазара е леко бичи настроен. Засега нямам позиции при еур/усд но при пробив на 1.3245 ще купя с цел 1.3470 . Ще купувам и при падане до 1.3150 както и на нива 1.3085 ще добавя . Окачванията ми за затварянато на месеца са над 1.33 по скоро между 1.34 и 1.35 .

ЛЕк ден и успешен трейдинг !
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• [quote="absfresh"]
      Първоначално изпратено от kanev
      sdsd е прав. Коко само си гали егото тука чрез начинаещите трейдърчета, които го вземат за Гуру.

А в действителност Коко си е съвсем средностатистически губещ трейдър.
      е как разбра бре брат.а дайте си прогнозите пак оставете хората от форума да преценят кой разбира и кой не.
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Ajax4o

Тези днените графики са много фалшиви и затова и аз гледам на 4 часа там има по прозаични цели 9775 нещо такова и мисля да опитам от тях със насрещна поръчка и 10 разстояние до изпълнението на поръчка купува - да не е стоп.Стоповете са си загуби иначе си запазваш правото да излезеш в момент който ти хареса после а не в някаква навалица при която не се знае какво става.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Ajax4o

Първоначално изпратено от Ajax4o
          Първоначално изпратено от supertrader
          Ако се получи пробива на север - късо от целите това ми е идеята иначе се получава хватката че посоката ще се определи точно в момента на 31 декемри в 24 часа или... и ще има много мощно движение.
          кабела рисува хубав флаг и това ме притеснява за късите щото ако го пробие нагоре... ще се атакува 2.00. Въпреки това аз влезнах къс от 42 с много къс стоп на 55 ... който ако оживее, ще се сравнява с героизма на 9-ти пехотен Плевенски полк при Дойран ;-)
          Май стопчето замина, ама нищо ще пробваш от по-отгоре......

Коментар

• Re: absfresh

Петре стига си се ял с хората , не разбра ли че нямат доверие и няма да ти дадат и 100 долара , а не 5к. и не ти е Коко виновен че си се докарал до там.
            ST, Петър няма нищо общо, просто не разбирам защо всичко свързвате с него. А другите, които нямат и един свестен постинг само критикуват и обиждат, типично българска работа. стегнете се бе хора. Говорете за пазара, не за 1 участник в него. Обмислям селл кабел с цел пробив 100МА на Н4 и оттам към 1,95, засега само обмислям. Възможно е и да не играя заради предстоящите почивни дни. Поздрави на всички и Весели Празници!
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Ajax4o

Ако се получи пробива на север - късо от целите това ми е идеята иначе се получава хватката че посоката ще се определи точно в момента на 31 декемри в 24 часа или... и ще има много мощно движение.
              D.Y.F-091066

Коментар

• absfresh

Петре стига си се ял с хората , не разбра ли че нямат доверие и няма да ти дадат и 100 долара , а не 5к. и не ти е Коко виновен че си се докарал до там.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Re: ==========

http://web.hit.bg/signals/
                  ST, чест и почитания,
                  Мисля си, че тоя филм е толкова възможен като сценарии колкото и да изпердаши нагоре... Но най-реален ми се вижда циклажа да си призная... малки скалпиращи позициики ми се виждат най-добрата стратегия за игра в момента...
                  Поздрави!
                  From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

• здр KOKO,

Какво мислиш за?

sell limit d/y na 118,54 za 2,3 dni
                    sell limit e/y na 157,30 za 1,2 meseca

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kanev
                      sdsd е прав. Коко само си гали егото тука чрез начинаещите трейдърчета, които го вземат за Гуру.

А в действителност Коко си е съвсем средностатистически губещ трейдър.
                      Защо ли съм склонен да се съглася. Преди седмица някъде мернах, че беше писал, че има сметка в UBS. По-голяма смешка не бях чел. Имах много работа и не можах да го помоля да ми направи едно принт скийнче на платформата им, та и аз несертника да се ограмотя. (моля те, КОКО, направи го за мен и ми затвори устата)
                      А най-се радвам, като почне да цитира закона на Оушън ли беше. Тоя закон е приложим навсякъде.

Коко спри да се излагаш. Спрях да ти чета бисерите, ама поне се информирай за това, което пишеш. Само информативно дори и 10 мио $ акаунт да имаш, няма да ти отворят сметка в ЮБС. Трябва ти и стабилно кредит хистори и куп други неща, които няма дори къде да прочетеш в нета.

Със здраве и весели празници.

Коментар

• ==========

http://web.hit.bg/signals/
                        D.Y.F-091066

Коментар

• и този май е фалшив, според мен входа за нагоре е по надолу

Коментар

• вчера даде 1-ви сигнал излезе малко фалшив .сега има 2-ри

Коментар

• Първоначално изпратено от poznai
                              днес очаквам възходящото движение при е/д да продължи
                              Да,такова нещо и аз очаквам,но днес е на ред трета от трета - доста интересно ще бъде,ако се окаже вярно.За тази трета от трета се очаква :Фибо нива :1,618% = 1,2092,2%=1,2073,2,618%=1,2041 и,което сега може да е доста вероятно,4,618%=1,1939.

Все пак това са мои разсъждения и не са повод за откриване на позиции от колеги!

Коментар

• днес очаквам възходящото движение при е/д да продължи

Коментар

Working...
                                X