IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX danni

Данните на IMM (International Monetary Market) за седмицата до 19.12.06г. показват намаляване на спекулативните нетни къси доларови позиции на фючърсния пазар.
    Нетните къси доларови позиции спрямо останалите водещи валути (EUR.GBP, JPY, CHF, AUD и CAD) са спаднали до 16.79 млрд.долара от 20.6млрд.долара през предишната седмица.
    Този спад се дължи на покриването на къси доларови позиции преди коледните и новогодишните празници и главно поради рязкото покачване на нетните къси позиции в йени/дълги в долари с оглед разочарованието, че BOJ не качи през декември японската лихва и все още несигурността на пазара относно очакванията за вдигане на лихвата в началото на 2007г. (януари?). Нетните спекулативни къси позици в йени нарастнаха за седмицата до 19.12.06г. до 92 519 контракта (всеки за 12 500 000 йени) от 55 560 предишната седмица. Това прави уязвим пазара от възможно покриване на къси йени - особено ако вчерашния пробив на USD/JPY на спот пазара над 118.50/60 важната техн.съпротива се поограничи към 119.00 нивото (под 119.65/88 основните върхове тази година!).

Нетните дълги позиции в евра са леко намалели, но остават във високите нива от 91 970 контракта (всеки за 125 000 евро) от 96 683 предишната седмица.

Нетните дълги позиции в паунди качиха до 85 595 контракта (всеки за 62 000 GBP) от 79 169 контракта.

Нетните къси позиции в CHF за седмицата до 19.12.06г. остават почти без промяна в 10 838 контракта (всеки за 125 000 CHF) спрямо 9 772 предишната седмица.

Пазарът остава доста дълъг в AUD като нетните дълги позиции са качили за последната седмица до 88 900 контракта (всеки за 100 000 AUD) от 80 914 предишната. Нетните дълги позиции в NZD са качили до 16 567 контракта (всеки за 100 000 NZD) от 14. 470 през предишната.

Коментар

• ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ТРЕЙДАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА.МНОГО ЗДРАВЕ И ПЕЧАЛБИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА КАЛЕНДАРНА ГОДИНА!!!!!

Коментар

• Веселa Коледa и успешнa новa годинa и от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          kiril123 -"Колега, би ли ми казал как определяш ти кой е добър трейдър и кой лаик . Кристално кълбо ли имаш . Виж че имаш 40 поста , определено мисля че нямаш право да изказваш такива мнения и да даваш оценки за хоа , които не познаваш . "

Ако невежеството се измерваше с броя на постовете, то формулата би следвало да бъде : количеството бълвани безсмислици е обратно пропорционално на умствените възможности(капацитет) на постващия.

Не е важно да се говори само в името на говоренето.Далеч по-важно е това което се казва да бъде смислено и стойностно.Лично мен именно тази "говорилня" ме накара да спра да пиша тук.
          Здравейте,

Петър Караиванов,здравей и ти.
          Провокира ме с този постинг и без да се заяждам с теб искам да ти напомня защо "спря да пишеш тук".Забрави ли когато модератора ти триеше всички постинги.....и накрая дори ти заличи ника и ти се подвизаваше като "гост" на форума,макар,че беше създал темата.
          Май имаше доста реклама в тях за курса който организираше.....и колегата "$",ако не се беше променил(както виждам от отговора му към мен),изобщо нямаше да те подмине.
          По едно време той ти водеше хронология на постовете,част откоито аз съм записал на диск и след като го открия в моя архив,мога да "пейстна" няколко бисера оттам.....(при положение,че ми отговориш неподобаващо.....)
          Тогава колегите от форума,които не те познават,ще се убедят в твоето твърдение:"Ако невежеството се измерваше с броя на постовете, то формулата би следвало да бъде : количеството бълвани безсмислици е обратно пропорционално на умствените възможности(капацитет) на постващия."

Но,да оставим тази тема.....

Пожелавам весели празници на всички и приятно изкарване.
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Весела Коледа. Дон Карлос, скоро намерих време и успях да прегледам Ваши/твои постове във фрийзноната. Впечатлен съм. Чест и почитания. Здраве и оптимизъм на всички от бизнеса!

Коментар

• КОЛЕДА

НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ

ПОЖЕЛАВАМ

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Коментар

• ===

Весели празници!
                D.Y.F-091066

Коментар

• nass

За 1.4750 си има пробив по тренда в момента - само.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• http://img475.imageshack.us/my.php?image=kabelvn8.gif

Коментар

• nass голям си пич да ти се връщат добрите пожелания И на всички колеги дето писаха в този форум и разчитаха на този бизнес успех и късмет!

PS cable 1 82

Коментар

• кабела и тех. и фундаментално си е за 1.61 за следващите1- 2 години.

Коментар

• http://img66.imageshack.us/my.php?image=kabelkp4.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                            Кабела отвсякъде си е за покупка.Пазарувах от 1,9568, ако върне до там ще добавя.Цел- поне 100п.Тази седмица беше на рейндж, в който търгвах само лонг.Да не забравяме 2003г., когато долара се срина окончателно между 25 и 31 декември.Т.е. може да видим отново и 1,9850.
                            Чисто технически ми се струва че трябва да паднем до 1.95 зоната преди да правим атака на 2.00, откъдето започвам да играя само къс, ако ще да стигне и до 3.00
                            Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                              Весела Коледа и се извинявам на всички колеги ако съм ги засегнал или обидил с нещо!
                              Здраве,късмет, успех много радост!
                              Може да е щаблон , обаче е от Сърце!
                              Весела Коледа

Коментар

• Кабела отвсякъде си е за покупка.Пазарувах от 1,9568, ако върне до там ще добавя.Цел- поне 100п.Тази седмица беше на рейндж, в който търгвах само лонг.Да не забравяме 2003г., когато долара се срина окончателно между 25 и 31 декември.Т.е. може да видим отново и 1,9850.

Коментар

Working...
                                X