IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• криво да седим, право да говорим-еврото не е спряло пързалянето по склона и не се знае докъде ще се влачим толкова подозрително спокойно надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      струва ми се, че това не е така защото би довело до манипулиране на пазара
      Кое не е така?

Когато някой дава прогноза трябва да каже дали има позиция и каква е тя! Кое не е така?

От там насетне, неговите клиенти разполагайки с тази допълнителна информация сами да си правят изводите. Това е най-принципното положение и смятам че няма две мнения по въпроса.
      Не съм чувал да съществува такъв продавач на сигнали за какъвто говориш ти. Винаги когато се предоставят сигнали се казва, че това не е препоръка за търговия. Всеки сам си решава да слуша сигнала на дру или не. А ако някой каже, че търгува собствените си сигнали, тези същите които разпраща, как ще го докаже? Дори и да ги търгува, то те са по неговия си ММ и стил и начин на игра.
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Кое не е така?

Когато някой дава прогноза трябва да каже дали има позиция и каква е тя! Кое не е така?

От там насетне, неговите клиенти разполагайки с тази допълнителна информация сами да си правят изводите. Това е най-принципното положение и смятам че няма две мнения по въпроса.
        ДА, ама сещаш ли се добрия стар номер : казвам, че имам къси евра /примерно/, а аз имам дълги, клиентите се набалбукват с къси и... сърпрааайз ;-)
        Големите риби :arrow: масата - Question : Where's the money :?: :!: ;-)
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
          Първоначално изпратено от kiril123

Колеги нали знаете че навсякъде по света анализаторите не играят на пазара за да са безпристрастни в анализите си . В банките и в другите финансови институции анализаторите и дилърите са в отделни отдели !
          Как да го разбирам горното? За да играя успешно, самият аз трябва да съм безпристрастен!! Колко пъти съм се подвеждал по анализаторите, толкова пъти съм губил.
          Разбирай го по какъвто начин искаш, ама е прав.
          Наистина има отдел анализи и отдел дилинг навсякъде!
          За туй, че си губел когато си ги слушал... то това което анализират не е много сигурно, че го казват на нас ;-)
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Кире , виж това http://www.signalsfx.net/
            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• За много години и от мен,живи,здрави и богати!

Куки,как си бе,приятелю
              Гледам, пак те дъвчат тука

Долното го пействам в твоя подкрепа по въпроса за - "май е най-добре да си спестя цифрата тук - но само за историята ще я напиша в зоната около 1.5580"
              И това ще стане.....някой ден!

Акценти 8 Януари 2007 17:38

Щатският долар трябва да падне още, за да намалее световният дисбаланс

Стойността на щатския долар трябва да намалее още срещу другите водещи валути, за да намалее неустойчивия търговски баланс и баланс по текущата сметка. Това обявиха влиятелни икономисти по време на среща на Американската икономическа асоцияция.
              Икономистите твърдят, че въпреки по-ниските нива на долара се вижда, че той е твърде силен. Това е ясно от факта, че търговският дефицит продължава да расте. Според изчисленията е нужен спад от ще 20% за да се намали наполовина дефицита по текущата сметка, който в момента възлиза на 7% от БВП.
              Друго мнение е, че дефицита ще продължи да е голям докато не се замени долара, като световна резервна валута, а също трябва да се увеличат и националните спестявания.

От - finance.news.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                Кое не е така?

Коментар

• хежнах си дългата , защото явно ще наооправим още един тест на 1.2970 . Петрола си оказва влияние на пазара . А относно анализите - вие си знаете аз няма да споря )

Куки,
                  какви са тия сигнали и какви са тия 20 лева за какво става дума , споделете

Поздрави и успехи ,
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Първоначално изпратено от kiril123
                    Колеги нали знаете че навсякъде по света анализаторите не играят на пазара за да са безпристрастни в анализите си .
                    Няма такова нещо, Кире! Бил съм на 101 места по света и мога да ти кажа че има 1001 практики и 10001 наименования на различните длъжности.

Има нещо което е задължително обаче. Когато някой дава прогноза, независимо кой е и какъв се води, трябва да каже също така дали той или свързано с него лице има позиция в момента.

Казах само, че бих вярвал на човек, който има такава позиция и рискува собствените си пари, а не само парите на клиентите си! Това е личното ми мнение. ТОЧКА!

Коментар

• Аз лично бих пробвал сигналите на куки, 20 лв с тях и без тях, ако не познава- просто спирам да купувам продукта му, но и фактс е прав донякъде, всеки има право на мнение
                      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                        Колеги нали знаете че навсякъде по света анализаторите не играят на пазара за да са безпристрастни в анализите си .
                        Няма такова нещо, Кире! Бил съм на 101 места по света и мога да ти кажа че има 1001 практики и 10001 наименования на различните длъжности.

Има нещо което е задължително обаче. Когато някой дава прогноза, независимо кой е и какъв се води, трябва да каже също така дали той или свързано с него лице има позиция в момента.

Казах само, че бих вярвал на човек, който има такава позиция и рискува собствените си пари, а не само парите на клиентите си! Това е личното ми мнение. ТОЧКА!

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123

Колеги нали знаете че навсякъде по света анализаторите не играят на пазара за да са безпристрастни в анализите си . В банките и в другите финансови институции анализаторите и дилърите са в отделни отдели !
                          Как да го разбирам горното? За да играя успешно, самият аз трябва да съм безпристрастен!! Колко пъти съм се подвеждал по анализаторите, толкова пъти съм губил.
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                            Първоначално изпратено от kukuvicata
                            Вие се развивате добре Аз го виждам.

Иначе в по-дългосрочен план при EUR/USD очаквам натиска надолу да завърши в зоната 1.2715/25.
                            След което според мен ще стартира едно покачване, което ще завърши... (май е най-добре да си спестя цифрата тук - но само за историята ще я напиша) в зоната около 1.5580
                            Прекалено смело!? Не че го изключвам. Напротив приемам го напълно естествено, и реално трябваше вече да сме там. Но в момента звучи повече като ерес. Свикнали сме да мислим консервативно. Колкото до участието във форума, и аз вече се чудя за какво да пиша, без да се повтарям. И има ли прогноза, стратегия или техника на игра която да не сме дъвкали.
                            Георги, пазара се развива, хората се развиват, индикаторите същд, стратегиите и те (разбира се най-добрата стратегия е the trend is your friend ) следователно винаги има нещо ново за дъвкане както и много нови хора желаещи да се научат и да им бъде помогнато пряко или косвено Колкото до еврото при такива прогнози за толкова силно покачване трябва винаги да се има предвид Централните Банки. Не отричам прогнозата, но е много важно времето

п.п. някой може ли да даде МТ сървър с ойл, че на мен ми го изтриха, благодаря.

Коментар

Първоначално изпратено от Facts
                              Първоначално изпратено от kukuvicata
                              мисля че е ясно защо само наблюдавам форума вече. не би било коректно.
                              Не, не ми е ясно защо да е некоректно? Аз никога не бих вярвал на прогнозите на човек който не рискува собствените си пари!
                              Facts, моля не се заяждай никой няма да спечели от това. кукувицата има доказана история, но по броя постове съдя (може би грешно) че когато той е писал активно ти не си се занимавал с форекс. Просто се опитвам да поддържам добрия тон. няма никакъв смисъл от караници, обижданици и заяждания!
                              Къде го видя това заяждане? Пусни една анкета ако не вярваш и ще видиш, че мнозинството биха повярвали на някой анализатор само ако той отиграва същите входове и излизания със собствени пари!
                              Прав си! Но как ще разбереш, че анализатора (или този който праша сигналите) отиграва същите? Куки има история и не вярвам някой човек, който не търгува наистина да има толкова много мнения, да отделя толкова време на един форум и въобще на този вид търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                                Вие се развивате добре Аз го виждам.

Иначе в по-дългосрочен план при EUR/USD очаквам натиска надолу да завърши в зоната 1.2715/25.
                                След което според мен ще стартира едно покачване, което ще завърши... (май е най-добре да си спестя цифрата тук - но само за историята ще я напиша) в зоната около 1.5580
                                Прекалено смело!? Не че го изключвам. Напротив приемам го напълно естествено, и реално трябваше вече да сме там. Но в момента звучи повече като ерес. Свикнали сме да мислим консервативно. Колкото до участието във форума, и аз вече се чудя за какво да пиша, без да се повтарям. И има ли прогноза, стратегия или техника на игра която да не сме дъвкали.
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X