криво да седим, право да говорим-еврото не е спряло пързалянето по склона и не се знае докъде ще се влачим толкова подозрително спокойно надолу
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Kiyosi Itoструва ми се, че това не е така защото би довело до манипулиране на пазара
Когато някой дава прогноза трябва да каже дали има позиция и каква е тя! Кое не е така?
От там насетне, неговите клиенти разполагайки с тази допълнителна информация сами да си правят изводите. Това е най-принципното положение и смятам че няма две мнения по въпроса.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Kiyosi Itoструва ми се, че това не е така защото би довело до манипулиране на пазара
Когато някой дава прогноза трябва да каже дали има позиция и каква е тя! Кое не е така?
От там насетне, неговите клиенти разполагайки с тази допълнителна информация сами да си правят изводите. Това е най-принципното положение и смятам че няма две мнения по въпроса.
Големите риби :arrow: масата - Question : Where's the money :?: :!: ;-)From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiПървоначално изпратено от kiril123
Колеги нали знаете че навсякъде по света анализаторите не играят на пазара за да са безпристрастни в анализите си . В банките и в другите финансови институции анализаторите и дилърите са в отделни отдели !
Наистина има отдел анализи и отдел дилинг навсякъде!
За туй, че си губел когато си ги слушал... то това което анализират не е много сигурно, че го казват на нас ;-)From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
За много години и от мен,живи,здрави и богати!
Куки,как си бе,приятелю
Гледам, пак те дъвчат тука
Долното го пействам в твоя подкрепа по въпроса за - "май е най-добре да си спестя цифрата тук - но само за историята ще я напиша в зоната около 1.5580"
И това ще стане.....някой ден!
Акценти 8 Януари 2007 17:38
Щатският долар трябва да падне още, за да намалее световният дисбаланс
Стойността на щатския долар трябва да намалее още срещу другите водещи валути, за да намалее неустойчивия търговски баланс и баланс по текущата сметка. Това обявиха влиятелни икономисти по време на среща на Американската икономическа асоцияция.
Икономистите твърдят, че въпреки по-ниските нива на долара се вижда, че той е твърде силен. Това е ясно от факта, че търговският дефицит продължава да расте. Според изчисленията е нужен спад от ще 20% за да се намали наполовина дефицита по текущата сметка, който в момента възлиза на 7% от БВП.
Друго мнение е, че дефицита ще продължи да е голям докато не се замени долара, като световна резервна валута, а също трябва да се увеличат и националните спестявания.
От - finance.news.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoструва ми се, че това не е така защото би довело до манипулиране на пазара
От там насетне, неговите клиенти разполагайки с тази допълнителна информация сами да си правят изводите. Това е най-принципното положение и смятам че няма две мнения по въпроса.
Коментар
-
хежнах си дългата , защото явно ще наооправим още един тест на 1.2970 . Петрола си оказва влияние на пазара . А относно анализите - вие си знаете аз няма да споря)
Куки,
какви са тия сигнали и какви са тия 20 лева за какво става дума , споделете
Поздрави и успехи ,Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kiril123Колеги нали знаете че навсякъде по света анализаторите не играят на пазара за да са безпристрастни в анализите си .
Има нещо което е задължително обаче. Когато някой дава прогноза, независимо кой е и какъв се води, трябва да каже също така дали той или свързано с него лице има позиция в момента.
Казах само, че бих вярвал на човек, който има такава позиция и рискува собствените си пари, а не само парите на клиентите си! Това е личното ми мнение. ТОЧКА!Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Колеги нали знаете че навсякъде по света анализаторите не играят на пазара за да са безпристрастни в анализите си .
Има нещо което е задължително обаче. Когато някой дава прогноза, независимо кой е и какъв се води, трябва да каже също така дали той или свързано с него лице има позиция в момента.
Казах само, че бих вярвал на човек, който има такава позиция и рискува собствените си пари, а не само парите на клиентите си! Това е личното ми мнение. ТОЧКА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123
Колеги нали знаете че навсякъде по света анализаторите не играят на пазара за да са безпристрастни в анализите си . В банките и в другите финансови институции анализаторите и дилърите са в отделни отдели !http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiПървоначално изпратено от kukuvicataВие се развивате добреАз го виждам.
Иначе в по-дългосрочен план при EUR/USD очаквам натиска надолу да завърши в зоната 1.2715/25.
След което според мен ще стартира едно покачване, което ще завърши... (май е най-добре да си спестя цифрата тук - но само за историята ще я напиша) в зоната около 1.5580Колкото до еврото при такива прогнози за толкова силно покачване трябва винаги да се има предвид Централните Банки. Не отричам прогнозата, но е много важно времето
п.п. някой може ли да даде МТ сървър с ойл, че на мен ми го изтриха, благодаря.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kukuvicataмисля че е ясно защо само наблюдавам форума вече. не би било коректно.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicataВие се развивате добреАз го виждам.
Иначе в по-дългосрочен план при EUR/USD очаквам натиска надолу да завърши в зоната 1.2715/25.
След което според мен ще стартира едно покачване, което ще завърши... (май е най-добре да си спестя цифрата тук - но само за историята ще я напиша) в зоната около 1.5580http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
Коментар