Първоначално изпратено от varna
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinИ аз наскоро издържах изпита по статистика и ми направи впечатление един способ за изчисляване на бъдещи колебания чрез исторически данни.Точно тогава ми дойде тази идея.Освен това си мисля,че ако се изчисли медиан за последните 5 години примерно и се сметнат максималните отклонения нагоре и надолу от медиана това ще може да се помага при откриването на дъна и върхове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SvetlinИмаш ли идея точно какъв статистически анализ искаш да ползваш? Най-доброто приложение е при статстически арбитраж на валутни двойки с висока корелация. Там обаче трябва много смятане.
Друга добра възможност при кросовете е,че примерно 3-4 стойности на мейджър могат да дадат една и съща стойност на крос.Трябва да си хвана професорът в университета да ми разработи системата :-)
Успешна седмица на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от kritelinКолеги някой от вас занимавал ли се е със статистически анализ и ако да ще съм много благодарен да ме насочи към литература свързана с това.Мисля,че ако се съчетаят 3-те вида анализ - статистически и фундамент за по-дългосрочни позиции и техника за отиграване на по-малките времеви цикли може да се получи нещо много добро.
П.С.: Драсни някой ред след време как се развиват нещата.
Нещо такова ми се върти из главата
Коментар
-
Форекс Форексов
ОТКРИВАМ СЕДМИЦАТА С BUY EUR/USD @1.2933 SL@1.2900
BUY STOP @1.2985 SL@1.2925
УСПЕХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinКолеги някой от вас занимавал ли се е със статистически анализ и ако да ще съм много благодарен да ме насочи към литература свързана с това.Мисля,че ако се съчетаят 3-те вида анализ - статистически и фундамент за по-дългосрочни позиции и техника за отиграване на по-малките времеви цикли може да се получи нещо много добро.
Успешна седмица на всичкиТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinКолеги някой от вас занимавал ли се е със статистически анализ и ако да ще съм много благодарен да ме насочи към литература свързана с това.Мисля,че ако се съчетаят 3-те вида анализ - статистически и фундамент за по-дългосрочни позиции и техника за отиграване на по-малките времеви цикли може да се получи нещо много добро.
П.С.: Драсни някой ред след време как се развиват нещата.
Коментар
-
Колеги някой от вас занимавал ли се е със статистически анализ и ако да ще съм много благодарен да ме насочи към литература свързана с това.Мисля,че ако се съчетаят 3-те вида анализ - статистически и фундамент за по-дългосрочни позиции и техника за отиграване на по-малките времеви цикли може да се получи нещо много добро.
Коментар
Коментар