IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги някой ще скъсява ли канадец

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
      Ай първо да се поцелуваме а ?
      Не се нерви толкова! Нали искаш да купуваш?
      Все по-евтино ще ти излиза...

Коментар

• Ай първо да се поцелуваме а ?
        Бай да уей ...бай 1.2920
        Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на
        Представлението/Престъплението

Коментар

Дет са вика требе да си има причина и следствие....инак да отивам на Бинго
          :P
          Ти си моята причина...

Коментар

• Дет са вика требе да си има причина и следствие....инак да отивам на Бинго
            :P
            Закона на 5 П
            Перфектната
            Подготовка
            Предотвратява
            Провала на

Коментар

Постоянно купувам евро, като последната засега е 1,2930 и смятам да купувам дори и под 1,2900.
              Защо ли ?
              Много добре!
              Дет са вика, причините защо го правиш не ме интересуват...

Коментар

• Постоянно купувам евро, като последната засега е 1,2930 и смятам да купувам дори и под 1,2900.
                Защо ли ?
                Освен всичко друго долара за сега го крепи 51 долара за барел и малко положителни данни.
                Дет са вика нотинг елс
                Закона на 5 П
                Перфектната
                Подготовка
                Предотвратява
                Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                  Е, аз затворих една къса, което си е далеч по-същото! :-)

Спокойно ;-)
                  Аааа, добре.
                  Бях взел да се притеснявам за моите къси...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Първоначално изпратено от Facts
                    Няма ли някой да се изцепи че купува еврото на тези нива? Взех да се притеснявам вече...
                    Няма ли кой?... Втори път!?
                    Е, аз затворих една къса, което си е далеч по-същото! :-)

Спокойно ;-)

Коментар

Няма ли някой да се изцепи че купува еврото на тези нива? Взех да се притеснявам вече...
                      Няма ли кой?... Втори път!?

Коментар

Първоначално изпратено от blqblq
                        Определено не мсля да играя срещу кивито, по- скоро очаквам да ми подпечата визата за карибите това лято.
                        Зависи като какъв смяташ да ходиш? Ако го купуваш на нива от 0,6950 и нагоре, може да се наложи да ходиш като обслужващ персонал (стюард, барман), а не като турист...
                        Xexe Добре казано, ако приемем, че играя без стопове. Купувам го срещу кабела.

Нормално е всеки да има своя гледна точка по даден въпрос. Моята в случая е настроена на 0,75$ за киви в близките месеци. И да сбъркам, за какво са стоповете...? ММ-а му е майката, особено в такива неподатливи на нормален анализ двойки като кабел/киви.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                          Определено не мсля да играя срещу кивито, по- скоро очаквам да ми подпечата визата за карибите това лято.
                          Зависи като какъв смяташ да ходиш? Ако го купуваш на нива от 0,6950 и нагоре, може да се наложи да ходиш като обслужващ персонал (стюард, барман), а не като турист...

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Колега блублу, мацката е права, на мен мониторът вече ми пищи АЛЕРТ ДИВЕРГЕНС да го знам в монитора http://golohoro.hit.bg/eur5.png

Но за да стане тая дивергенция като хората трябва да имам задействан ТП на 1.2820, целта на дауна е около 1.2800 плюс минус 20п и от там е възможен по-сериозен ъп http://golohoro.hit.bg/eur4.png
                            На един клон сме, коко (дано не е прекалено къс ). Разликата е, че по моите сметки down модела в eur/usd се отменя чак след дневно затваряне над 3105/25 с последващ пробив над 3165/85. Докъто сме под 3105 нямам съмнения в down тренда.

Коментар

• Няма ли някой да се изцепи че купува еврото на тези нива? Взех да се притеснявам вече...

Коментар

Първоначално изпратено от blqblq
                                На мен пък новозенландеца ми е интересен.
                                Там по-принцип е интересно. Една валута на страна с 4 милиона население и нищожно малък дял в международните разплащания е идеална цел за манипулиране от големите спекуланти. Наскоро централната банка на НЗ стигна дотам, че знъняха и се молиха на най-големите спекуланти да не купуват спекулативно валутата им защото унищожават икономиката на страната. За сега явно са постигнали някакъв модус вивенди. Банката плаща дебелите лихви и хората или фондовете с големите пари си кротуват...

Така или иначе, там е затворен клуб и ако има тренд в никакъв случай не бъдете контра. По-принцип избягвам да търгувам валути където като се стоварят няколко милиона можеш да предизвикаш движение от половин фигура.

Коментар

Working...
                                X