Колеги някой ще скъсява ли канадец
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Постоянно купувам евро, като последната засега е 1,2930 и смятам да купувам дори и под 1,2900.
Защо ли ?
Освен всичко друго долара за сега го крепи 51 долара за барел и малко положителни данни.
Дет са вика нотинг елс
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от blqblqОпределено не мсля да играя срещу кивито, по- скоро очаквам да ми подпечата визата за карибите това лято.Добре казано, ако приемем, че играя без стопове. Купувам го срещу кабела.
Нормално е всеки да има своя гледна точка по даден въпрос. Моята в случая е настроена на 0,75$ за киви в близките месеци. И да сбъркам, за какво са стоповете...? ММ-а му е майката, особено в такива неподатливи на нормален анализ двойки като кабел/киви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqОпределено не мсля да играя срещу кивито, по- скоро очаквам да ми подпечата визата за карибите това лято.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКолега блублу, мацката е права, на мен мониторът вече ми пищи АЛЕРТ ДИВЕРГЕНС да го знам в монитора http://golohoro.hit.bg/eur5.png
Но за да стане тая дивергенция като хората трябва да имам задействан ТП на 1.2820, целта на дауна е около 1.2800 плюс минус 20п и от там е възможен по-сериозен ъп http://golohoro.hit.bg/eur4.png). Разликата е, че по моите сметки down модела в eur/usd се отменя чак след дневно затваряне над 3105/25 с последващ пробив над 3165/85. Докъто сме под 3105 нямам съмнения в down тренда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от blqblqНа мен пък новозенландеца ми е интересен.
Така или иначе, там е затворен клуб и ако има тренд в никакъв случай не бъдете контра. По-принцип избягвам да търгувам валути където като се стоварят няколко милиона можеш да предизвикаш движение от половин фигура.
Коментар
Коментар