IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    При кабела имаме 2IВ на дневна, което го прави крайно интересен.
    Но пък на н4 ми се вижда триъгълник на мен.

Коментар

• Jan 22 10:00 Leading Indicators

http://briefing.com/Investor/Public/...icCalendar.htm
      CRS-Finance™

Коментар

• При кабела имаме 2IВ на дневна, което го прави крайно интересен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          Първоначално изпратено от PLP
          Айде беееееееееееее няма ли да пада тоя кабел че ми изпили нервите вече
          Не си само ти .....:lol:
          Hold the line

Коментар

• Здравейте колеги , някой да знае какво става с водещите индикатори които трябваше да бъдат обявени днес в 17ч. От някой календари свалиха новината въпреки , че бяха я обявили за днес. От друго място обявиха, че- США, декабрь индекс лидирующих индикаторов +0,2%..............
            Ако някой знае нещо моля да ни информира.
            Предварително благодаря за евентуалния отговор.

Коментар

• Коко ,дай едно мнение при какви нива може да очакваме дългосрочен ход надолу за еур/дол.Аз мисля ,че ако пробие 1,2680 има шанс да се обърне тренда,или долара дългосрочно капут.Въпреки всички фундаментални негативизми ,на големите графики все ми се вижда долара да расте дългосрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                Айде беееееееееееее няма ли да пада тоя кабел че ми изпили нервите вече
                Не си само ти .....:lol:

Коментар

• Айде беееееееееееее няма ли да пада тоя кабел че ми изпили нервите вече

Коментар

• Да, доларйена е малко сложна тук, по принцип очаквам още ъп до към малко под 130 но може и тук това ме амбицира за кроса, принципно още на 116 очаквах ход до към 130 и после сериозен даун към около 114 откъдето целта ми излиза 145

Коментар

• [quote=koko][quote="Kiyosi Ito
                      koko, само един въпрос, по-точно два: Защо селл гбп/йен? поправка: Защо селл с такава целл и Втория: ще остане ли нещичко от този селл или всичко ще отиде за суап? За спад от 12 фигури трябва да имаш доста силни причини...би ли ги споделил
                      Много уместни въпроси.

1. Защо сел с такава цел - очаквам тест на пробитата трендлиния на седмична - пада се някъде 230 - грубо сметките са около 229.20
                      2. Няма да държа тая търговия ко много се проточи - ще местя Стопа надолу при удачни нива и пак ще влизам - тъпо е да се чакат при тоя суап толкова фигури разбира се, аз лично очаквам чудеса от храброст в двойката в рамките на следващите 10 дни и до тогава ще стискам[/quote]интересно, интересно...ето как разсъждавам аз за твоя сценарии от гледна точка на свързаност на валутите. гбп/йен надолу към 230, кабела казваш 1,94 това знчи усд/йен надолу с около 3 фигури към 118,5, по-точно може би около 2 или 119,2. в същото време еврото казваш до около 1,268...това би оставило еур/паунд на приблизително същите нива...и тук ми се губи швейка...обаааче при падане на евро и кабел означава вдигане на долар което засега зоначава долар/йен поне 123... честно казано това са само размисли и страсти на глас...само времето ще покаже как ще се развие картинката. паунд/шв също е доста интересен.

п.п. болинджъра при еврото е доста стеснен на 4Н а при паунда на 1Н значи скоро трябва да очакваме екшън
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• само аз ли съм дълъг при евродолар

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          коко щом очакваш пропадане при паунд/йена сигурно чакаш и долар/йена да тръгне надолу примерно за тест на 119.70,а паунд/долар да си стигне до долната граница на рейнджа 1.9425 ?
                          Аз лично съм за такова развитие.
                          Нещо такова очаквам но с малко почивки - специално при кабела има голям интерес за затваряне на печеливши позиции като гледам СОТ, което би довело до рязък спад според мен, с малки изключения обаче няма интерес за къси позиции нови а не затваряне на стари, което е притеснително за тая идея, реално къс кабел като нови позиции наблюдавам при няколко големи играчи само, ако вземем за пример Комертз банк те влязоха къси от 9750 със цел 9555 и стоп 9845 например което значи че дори тия които са настроени селл не очакват много надолу - но да видим

Коментар

• И един sell stop gbp/usd 1.9700

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от kukuvicata
                              Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от kukuvicata
                              koko, това на какъв спред трябва да си, за да го реализираш, приятелю?
                              Кукс стига бря
                              ама аз не се заяждам, само попитах, защото тия кросове на кабела звучат изнервящо по принцип

свърши ли другата сделка?

Не Куки още не съм, но се надявам тая седмица да стане, иначе съм къс в еврото от 2960 с пнърва цел 2820 реално ТП ми е обаче на 1.2683 - ако погледнеш дневна ще ти стане ясно че очаквам там да се заформи някакво мечешко знаме хехе, така при кабела също съм къс със цел 9404, сега информация на ухо при паундйена очаквам ТП на ниво 229.29 имам къса която е от 240.05 търся ниво за добавка, стопа който бях обявил беше аск на такава добавка но не стана явно още малко нагоре има път, както и да е, доларкад имам дълга от 1670 със стоп 0 стоп в момента и ТП и ревърс на 1889, от там ще търся къса със цел някъде 1480 ниво и пак дълга за 1.19
                              Коко, аз си мисля че ако паднем под 1.2815 се отваря потенциал за много сериозен ход надолу- 300-400 пипса.

Коментар

• [quote="Kiyosi Ito
                                koko, само един въпрос, по-точно два: Защо селл гбп/йен? поправка: Защо селл с такава целл и Втория: ще остане ли нещичко от този селл или всичко ще отиде за суап? За спад от 12 фигури трябва да имаш доста силни причини...би ли ги споделил.[/quote]

Много уместни въпроси.

1. Защо сел с такава цел - очаквам тест на пробитата трендлиния на седмична - пада се някъде 230 - грубо сметките са около 229.20
                                2. Няма да държа тая търговия ко много се проточи - ще местя Стопа надолу при удачни нива и пак ще влизам - тъпо е да се чакат при тоя суап толкова фигури разбира се, аз лично очаквам чудеса от храброст в двойката в рамките на следващите 10 дни и до тогава ще стискам

Коментар

Working...
                                X