Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
При кабела имаме 2IВ на дневна, което го прави крайно интересен.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PLPАйде беееееееееееее няма ли да пада тоя кабел че ми изпили нервите вече
Коментар
-
Здравейте колеги , някой да знае какво става с водещите индикатори които трябваше да бъдат обявени днес в 17ч. От някой календари свалиха новината въпреки , че бяха я обявили за днес. От друго място обявиха, че- США, декабрь индекс лидирующих индикаторов +0,2%..............
Ако някой знае нещо моля да ни информира.
Предварително благодаря за евентуалния отговор.
Коментар
-
[quote=koko][quote="Kiyosi Ito
koko, само един въпрос, по-точно два: Защо селл гбп/йен? поправка: Защо селл с такава целли Втория: ще остане ли нещичко от този селл или всичко ще отиде за суап? За спад от 12 фигури трябва да имаш доста силни причини...би ли ги споделил
Много уместни въпроси.
1. Защо сел с такава цел - очаквам тест на пробитата трендлиния на седмична - пада се някъде 230 - грубо сметките са около 229.20
2. Няма да държа тая търговия ко много се проточи - ще местя Стопа надолу при удачни нива и пак ще влизам - тъпо е да се чакат при тоя суап толкова фигури разбира се, аз лично очаквам чудеса от храброст в двойката в рамките на следващите 10 дни и до тогава ще стискам[/quote]интересно, интересно...ето как разсъждавам аз за твоя сценарии от гледна точка на свързаност на валутите. гбп/йен надолу към 230, кабела казваш 1,94 това знчи усд/йен надолу с около 3 фигури към 118,5, по-точно може би около 2 или 119,2. в същото време еврото казваш до около 1,268...това би оставило еур/паунд на приблизително същите нива...и тук ми се губи швейка...обааачепри падане на евро и кабел означава вдигане на долар което засега зоначава долар/йен поне 123... честно казано това са само размисли и страсти на глас...само времето ще покаже как ще се развие картинката. паунд/шв също е доста интересен.
п.п. болинджъра при еврото е доста стеснен на 4Н а при паунда на 1Н значи скоро трябва да очакваме екшънТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinкоко щом очакваш пропадане при паунд/йена сигурно чакаш и долар/йена да тръгне надолу примерно за тест на 119.70,а паунд/долар да си стигне до долната граница на рейнджа 1.9425 ?
Аз лично съм за такова развитие.
Коментар
-
Форекс Форексов
И един sell stop gbp/usd 1.9700
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kukuvicatakoko, това на какъв спред трябва да си, за да го реализираш, приятелю?
свърши ли другата сделка?
Не Куки още не съм, но се надявам тая седмица да стане, иначе съм къс в еврото от 2960 с пнърва цел 2820 реално ТП ми е обаче на 1.2683 - ако погледнеш дневна ще ти стане ясно че очаквам там да се заформи някакво мечешко знаме хехе, така при кабела също съм къс със цел 9404, сега информация на ухо при паундйена очаквам ТП на ниво 229.29 имам къса която е от 240.05 търся ниво за добавка, стопа който бях обявил беше аск на такава добавка но не стана явно още малко нагоре има път, както и да е, доларкад имам дълга от 1670 със стоп 0 стоп в момента и ТП и ревърс на 1889, от там ще търся къса със цел някъде 1480 ниво и пак дълга за 1.19
Коментар
-
[quote="Kiyosi Ito
koko, само един въпрос, по-точно два: Защо селл гбп/йен? поправка: Защо селл с такава целли Втория: ще остане ли нещичко от този селл или всичко ще отиде за суап? За спад от 12 фигури трябва да имаш доста силни причини...би ли ги споделил.[/quote]
Много уместни въпроси.
1. Защо сел с такава цел - очаквам тест на пробитата трендлиния на седмична - пада се някъде 230 - грубо сметките са около 229.20
2. Няма да държа тая търговия ко много се проточи - ще местя Стопа надолу при удачни нива и пак ще влизам - тъпо е да се чакат при тоя суап толкова фигури разбира се, аз лично очаквам чудеса от храброст в двойката в рамките на следващите 10 дни и до тогава ще стискам
Коментар
Коментар