IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На мойте абонати им пуснах малко блабла за ММ в стил размисли и страсти - като лс тук защото в пощата нещо кирилицата не излиза а не ми се пише на методиевица или англииски, писах и къде ще има една добавка евентуално и защо. Така че ако нещата се развият така ще получите сигнал по - мейл - засега всичко върви по трейдинг плана който си начертахме.

Успех

Коментар

• според мен вече сме в 4 от 5 целта ми излиза 1.2945 там някъде очаквам 5 от 5 надолу възможно еда е по-високо от 3 от 5 но може и да е по-ниско аз лично на хората който им пускам платени сигнали ще им развия една подобна идея за отиграване с възможно по-ниско дъно - идеята ми е 2945 е следващото важно ниво според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
        Иначе казано, да речем преди 5 години съм вложил 100 еденици към настоящият момент са станали 200, .т.е имаме относителна печалба 100 единици.
        Имаш печалба от 100 единици и не виждам нищо относително колега...

Аааа, времето казваш... ама, то си е доказано относително още от времето на Айнщайновата теория на относителността... Можеше да си го инвестирал това време и вместо 100 единици повече от първоначалния капитал да имаш сто 100 единици по-малко!? Или пак загубата ще е относителна... щото и инвестираното време е относително??!!

Та, остави го времето... то си е относително поначало...

Така де, само се забавлявам...
        Купон да става... докато чакам да пробие 1,2890...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Първоначално изпратено от Mackata
          Аз от 5 години и ще ти кажа, че за момента съм относително печеливш.
          Ееееей Мацок и от 50 години да търгуваш, нетния ти резултат е или печалба или загуба... Или си печеливш или не си...

Освен ако не искаш да ме светнеш, какво си загубил докато си печелил? Или какво си печелил докато си губил?

Абе с една дума, какъв кяр имаш от тая загуба?
          Колега....на какъв език да ти го обясня.....Бля Бля го няма да смята ама ще се пробвам аз.
          Иначе казано, да речем преди 5 години съм вложил 100 еденици към настоящият момент са станали 200, .т.е имаме относителна печалба 100 единици.
          Единственото което съм изгубил, ако може да се нарече загуба е времето което съм инвестирал в знания и висене пред компа да се цъкля пред разните му M1, M5, M15, M30, H1, H4 и т.н и т.н., което пък си е косвена печалба.
          Сега разбра ли ме ?

Има нова тема: "Размисли и страсти"
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

Ееееей Мацок и от 50 години да търгуваш, нетния ти резултат е или печалба или загуба... Или си печеливш или не си...

Освен ако не искаш да ме светнеш, какво си загубил докато си печелил? Или какво си печелил докато си губил?

Абе с една дума, какъв кяр имаш от тая загуба?

Коментар

• като гледам усд/шв каква трендлиния наближава си мисля че ще направи поне 200-250 п надолу, което ще отведе еврото на 1,305 поне.но това сигурно за другата седмица успешен ден!
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Как така не ?
                Ти ма умря бре другарю ????????
                Супер си е относителна даже, както и печалбата.
                От колко време трейдваш ?
                Това не значи, че ако ми изкочи от някаде относително сигурна информация и видя някаде относително сигурна индикация, няма да се натреса с много и да изкоча рязко на относителна загуба.
                Агрии ?
                Закона на 5 П
                Перфектната
                Подготовка
                Предотвратява
                Провала на

Коментар

Печалбата, както и загубата са нещо относително.
                  Не и във форекса Мацоки...

Коментар

• Фактическо, изпадаме във филосовски размисли, които не са най-доброто решение за търгуване на валутни двойки.
                    Печалбата, както и загубата са нещо относително.
                    Ти не ме познаваш и аз не те познавам.
                    Не знаеш колко съм губил , не знаеш и колко съм печелил, така че разговора около това е излишен.
                    Сега се запознаваме и след година може да кажем кой е печелил кой губил и как го е понесъл.
                    А има и приоритети :
                    Няма да си купя кола щото искам 3 месеца лятото да се размажа.
                    Ще си купя кола и 3 месеца лятото ще си седя кротко на рязания задник.
                    Закона на 5 П
                    Перфектната
                    Подготовка
                    Предотвратява
                    Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Фактс не е верно - форекса си е купон, поне завършва като такъв хехе - искам да кажа опира все до пиенето - някой пият от радост други от мъка трети пък от сутринта
                      Е да де, ама за мен пиенето от мъка не е купон.
                      Знам ли, може аз да съм нещо нередовен...
                      Всички ли смятат като коко, че пиенето от мъка си е купон?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Уф за мен интрадей целта за деня е 1.3007 това ъп може да тръгне от 1.2899 - това ми излиза като бай зона или 2905 което е даун ревизирана целева зона ФЕ100, няма сериозен фундамент днес М3 е интересен за европа след малко но не толкова важен, продажбите на нови домове в сащ обаче могат да инициират движение
                        Коко, ето малко очаквания за данните от САЩ...

Ожидается, что в декабре объем новых заказов на товары длительного пользования вырос на 3.9%, тогда как в ноябре они выросли на 1.6%. Вместе с тем, некоторые экономисты ожидают, что заказы на воздушные суда возросли более значительно, а вместе с ними - и общий объем заказов на товары длительного пользования. Данные будут опубликованы в 16:30 мск.
                        Ожидается, что в связи с более теплой погодой в декабре продажи на первичном рынке жилья США, скорее всего, изменились не слишком значительно и выросли на 1.2% до 1 060 000 домов в год по сравнению с ноябрьскими темпами 1 047 000 домов в год. Данные будут опубликованы в 18:00 мск.
                        Экономисты пророчат хорошие данные по США, а это хорошая поддержка доллара до американской сессии.

Коментар

Аз мисля, че съм се научил и като губя да се забавлявам.
                          Само така си мислиш!
                          Сигурно щото не си губил достатъчно... ама айде...

Вари го печи го, загубата си е загуба. Колкото и да издевателстваш над съзнанието си факта си е факт. Така че, по-добре е неприятните резултати да се гледат в упор без излишни емоции в едната или другата крайност.

Коментар

• Уф за мен интрадей целта за деня е 1.3007 това ъп може да тръгне от 1.2899 - това ми излиза като бай зона или 2905 което е даун ревизирана целева зона ФЕ100, няма сериозен фундамент днес М3 е интересен за европа след малко но не толкова важен, продажбите на нови домове в сащ обаче могат да инициират движение

Коментар

• Фактс не е верно - форекса си е купон, поне завършва като такъв хехе - искам да кажа опира все до пиенето - някой пият от радост други от мъка трети пък от сутринта

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Добро ви утро и от мен.

Днеска май ще е добър ден за българската демокрация... пък е и Петък...

Мацоки, ако някой ти каже че форекса е безкраен купон, не му вервай.
                                Фактическия добро утро.
                                Аз мисля, че съм се научил и като губя да се забавлявам.
                                Скоро може да ти го докажа.
                                Не се ли ъп-не малко еврото днес ще гризна дръвцето.
                                Ама на кой му пука и утре е ден.
                                Прегрупиране и пак в кючека.
                                Винаги след деня идва нощ и обратното.
                                Закона на 5 П
                                Перфектната
                                Подготовка
                                Предотвратява
                                Провала на

Коментар

Working...
                                X