If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
няма спор за това
но понеже 71 пипса са голямо (според мен отклонение), затова попитах.
всъщност, да го приключим това - поне за мене не е важно. беше просто въпрос за инфо.
Първоначално изпратено от $tambeto
Първоначално изпратено от kukuvicata
не бе, човек, не се правя на неразбрал
просто това което виждам като неделни движения тук на моята платформа, в долар/йена:
high 121,57 low 121.47
и понеже не виждам 71 пипса, а само 10 и то като отклонение +2/-8, затова попитах.
Първоначално изпратено от blqblq
Йената - 121,51/56, покачване - 0,71. Изобщо хиената добре е пощъкала през уикенда като резултат от срещата на Г7. Гаповете ще са малки.
йената затвори на 121,59
откъде ги реши тези 71 пипса гап не знам
Кукс, какво се правиш и ти на неразбрал, след като много добре знаеш за какво става дума. От петък до неделя има два дни, т.е. доста време, за да го разходят колкото си искат нагоре-надолу. Това е движението за деня, сравнено с предходния ден, а петъчното затваряне няма нищо общо.
Ако ти кажа, че към 19:30 за около 1-2 минути даваха 1,3015 долара за едно евро, сигурно и това няма да повярваш, хехе, ама е факт, потвърден от 3 независими източника... Тънак пазар, разкарват си коня както им дойде...
В момента е 2923/28.
П.С.: Гаповете са само на нашите графики, щото те, за разлика от пазара затварят...
просто това което виждам като неделни движения тук на моята платформа, в долар/йена:
high 121,57 low 121.47
и понеже не виждам 71 пипса, а само 10 и то като отклонение +2/-8, затова попитах.
Йената - 121,51/56, покачване - 0,71. Изобщо хиената добре е пощъкала през уикенда като резултат от срещата на Г7. Гаповете ще са малки.
йената затвори на 121,59
Кукс, какво се правиш и ти на неразбрал, след като много добре знаеш за какво става дума. От петък до неделя има два дни, т.е. доста време, за да го разходят колкото си искат нагоре-надолу. Това е движението за деня, сравнено с предходния ден, а петъчното затваряне няма нищо общо.
Ако ти кажа, че към 19:30 за около 1-2 минути даваха 1,3015 долара за едно евро, сигурно и това няма да повярваш, хехе, ама е факт, потвърден от 3 независими източника... Тънак пазар, разкарват си коня както им дойде...
В момента е 2923/28.
П.С.: Гаповете са само на нашите графики, щото те, за разлика от пазара затварят...
high 121,57 low 121.47
йената затвори на 121,59
В момента е 2923/28.
Аз си лягам след Star Wars, ако има нещо спешно пратете ми Пейо от "Имате поща"...хехе
:evil:
Спокоен съм щото утре слизаме до към 1,2980, корекцийката C и после си поемама по вълничката на бай ви Елиът нъмбър уан. Сетне нъмбър ту и така до края на светаааааааааааааа.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Че то яко като сте бикове всички. Въпроса не е дали ще пада еур/усд, а КОЛКО ще пада, т.е. дали ще имаме нива под 2800/20... Датата за формиране на дъно е 02.02.07. (НФП е тогава ) и всяко корективно покачване преди това се разглежда като добре дошло за откриване на нови къси. Единственно ръст над 2945/50 ще създаде предпоставки за някакво движение нагоре.
Другият важен момент ще е месечното затваряне в сряда + ГДП от УС и решението на ФОМС за лихвите.
В момента курса е 2915/19 с покачване 0,0009 за деня. Кабела - 9605/08, покачване - 0,0014. Йената - 121,51/56, покачване - 0,71. Изобщо хиената добре е пощъкала през уикенда като резултат от срещата на Г7. Гаповете ще са малки.
Мноо ги разбираш ти... ще се запиша при тебе на уроци...
Че то яко като сте бикове всички. Въпроса не е дали ще пада еур/усд, а КОЛКО ще пада, т.е. дали ще имаме нива под 2800/20... Датата за формиране на дъно е 02.02.07. (НФП е тогава ) и всяко корективно покачване преди това се разглежда като добре дошло за откриване на нови къси. Единственно ръст над 2945/50 ще създаде предпоставки за някакво движение нагоре.
Другият важен момент ще е месечното затваряне в сряда + ГДП от УС и решението на ФОМС за лихвите.
В момента курса е 2915/19 с покачване 0,0009 за деня. Кабела - 9605/08, покачване - 0,0014. Йената - 121,51/56, покачване - 0,71. Изобщо хиената добре е пощъкала през уикенда като резултат от срещата на Г7. Гаповете ще са малки.
Мноо ги разбираш ти... ще се запиша при тебе на уроци...
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
В момента е 2923/28.
на 4ч последниоте 2 бара са чукове, на дневна също дъното не е удържано а сме затоворили около средата на дневното движение. И аз съм на мнение че покачване е твърде вероятно, ама нали знаете че много "много вероятно покачване" и "покачване" разликата е като между "печалба" и "загуба" аз ще чакам някакъв лонг пробив който е около 1.2930 ама иначе 1.3050 си остава силна съпротива и преминаването през нея е още 100 пипа нагоре муув, ама това всичко е хипотетично и пазара е на малко никакво положение и не се лакомете да "купиувате на дъна", защото не се знае знае ли се какви пакости ще направят пазаростроителите (маркетмейкъритеІ)в понеделник, а само да вметна че минем ли 1.2820 пускайте 'секакъв вид дълги евра защото ще закопаят много и да няма после марджин КОЛ.
Успех
1.2820 e С вълната според мен която е А .1.618 и наистина нивото е критично
Не знам за бе,це, хикс, игрек и зет, нито за логаритми и графики на биквадратни функции къде се падавт в евро/усд, но ако докачим 1.2820 то влизаме под последния бар , който ни изкара от летния рейнджл, което е Б2 обръщане на дневна и е много сериозно, чичко Рос добре го е забелязал, а коко е хубаво че го повтаря често да не се забравя от тези които четат редовно форума, понеже аз невинаги имама тая възможност.
Успех
Коментар