А сега да видим колко пипса даун за 3-4 седмици ще има при usd/jpy. Стоп на 121.40
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от MIK10 фигури спад може да издържи без проблеми.
Смятам, че разсъждаването по темата не е спам, защото Хоската е христоматиен пример за това, какво не трябва да се прави. С каквато и рискова дейност да се заеме човек, предварително трябва да си е определил точката при достигането на която ще каже "До тук съм, сгрешил съм в преценката си"
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от MIK10 фигури спад може да издържи без проблеми.
Смятам, че разсъждаването по темата не е спам, защото Хоската е христоматиен пример за това, какво не трябва да се прави. С каквато и рискова дейност да се заеме човек, предварително трябва да си е определил точката при достигането на която ще каже "До тук съм, сгрешил съм в преценката си"
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataПървоначално изпратено от mitak1969Здравейте, оставете Хоската бря , изядохте го с парцалите , всеки греши.
Успех и много печалби
ПС. Мацко, изясни ли ти се за евро долар.
Ко стаааа мо стаааааа
Не още не съм....ама мисля към 2880 да се натреса с дълги евра.
Даже я да си туря едно ордерче бай на 2820.
Лоши новини от еврозоната.
Лоши и от УСА-то
С една дума ще се кандилкаме пак 2880/2980 в тоз рейндж.
Иначе цъкам по десятка AUD/USD през 10 пипса нагоре надолу кат асансьор.
И имам двайска GBP/JPY дълги с добавка на средна цена 237,7675.
Пак без стоп
Общо взето т'ва е дериджето.
А и ме няма да гледам щото ма фаща страх.
Отивам на работна среща " Трансгранично сътрудничество България-Турция"
трима българи - чета с предател, хахахаха
Успех
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от MIKПървоначално изпратено от OPASENПървоначално изпратено от ogiivАко акунта на хоската р 15000 единици и отваря позиции от по 0.05 и добавя какъв е проблема.Естествено че не му трябва стоп
После май и на някакви екзотични острови беше (няколко месеца!), докато кабела беше паднал, а той беше дълъг :-)
пише имате ли представа при 30 фигури тренд за какви печалби/резерви/ става дума. Ако държи позиция до 100к-мисля че
10 фигури спад може да издържи без проблеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENПървоначално изпратено от ogiivАко акунта на хоската р 15000 единици и отваря позиции от по 0.05 и добавя какъв е проблема.Естествено че не му трябва стоп
После май и на някакви екзотични острови беше (няколко месеца!), докато кабела беше паднал, а той беше дълъг :-)
пише имате ли представа при 30 фигури тренд за какви печалби/резерви/ става дума. Ако държи позиция до 100к-мисля че
10 фигури спад може да издържи без проблеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak1969Здравейте, оставете Хоската бря , изядохте го с парцалите , всеки греши.
Успех и много печалби
ПС. Мацко, изясни ли ти се за евро долар.
Ко стаааа мо стаааааа
Не още не съм....ама мисля към 2880 да се натреса с дълги евра.
Даже я да си туря едно ордерче бай на 2820.
Лоши новини от еврозоната.
Лоши и от УСА-то
С една дума ще се кандилкаме пак 2880/2980 в тоз рейндж.
Иначе цъкам по десятка AUD/USD през 10 пипса нагоре надолу кат асансьор.
И имам двайска GBP/JPY дълги с добавка на средна цена 237,7675.
Пак без стоп
Общо взето т'ва е дериджето.
А и ме няма да гледам щото ма фаща страх.
Отивам на работна среща " Трансгранично сътрудничество България-Турция"Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовТука като се появи Хоската и спира да се говори за трейдинг. Всеки сам решава какво да си прави с парите.
А той доста убедително ги пише тия работи!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ogiivАко акунта на хоската р 15000 единици и отваря позиции от по 0.05 и добавя какъв е проблема.Естествено че не му трябва стоп
Коментар
-
Форекс Форексов
Тука като се появи Хоската и спира да се говори за трейдинг. Всеки сам решава какво да си прави с парите.
Коментар
-
Форекс Форексов
Киоси Ито, при последния 4 часов бар при кабела движението е 100 пипа даун. Дето Фактс каза "Да хванеш падащ нож"...
Иначе сме съвсем близо до линия на подкрепа която започва от 10 октомври някъде и ако я пробием се знае че нищо вече не се знае!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ogiivАко акунта на хоската р 15000 единици и отваря позиции от по 0.05 и добавя какъв е проблема.
- ще спечели повече ако ги даде тези пари на депозит в банка.
- няма да има никакъв риск от загуба при негативно развитие на курса
- няма да си губи времето за анализ на някакви курсове и писане по форуми
- ще може да се занимава с нещо друго и да създаде наистина някаква реална стойност за себе си и хората около него.
Коментар
-
При паунд/шв има интересно развитие. Имаме много стеснен болинджър на 4Н, много. и лек пробив на долната линия т.е. пробив във волатилността. Това може да отведе още надолу двойката към 2.44. това надолу би дошло от падане в евро/шв или от по-силен спад при кабела...така че внимавайтеи умната!
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
акаунта на хоската се казва "акаунт на хоската" затова го оставете намира, така както никой не гадае вашите акунти...
да се съсредоточим върху деня. доста новини, вероятно и изнервен пазар. мисля да купя малко паундино ме притеснява пробития болинджър на 4Н. при еврото този пробив го няма и бих продал под 1,2915 с първа скромна цел 1.298, но най вероятно засега само ще наблюдавам
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар