Местя стопа на еур на 1.2964 плюс 20п
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Куки на мен това не ми е прецедент, преди няколко месеца направих такъв експеримент з доларкад, - трейдинг плана се изпълни до пип на 1.18 - тогава беше трейдинг плана за цена - а беше и основната идея по суапа, повярвай ми тогава пак много хора ми се изсмяха като на малко под 1.1 люснах следваща цел 1.18 с 2 почивки на 13 и 15 нива, средната доходност излезе около 120% на месец за периода, сега обаче за първи път ограничавам и доходност за кратък период, просто експеримент хехе. Иначе истинските сигнали като твойте са трудно и скъпо нещо, първо не ми е в кръвта такъв чисто интрадей тип - на практика аз търгувам основно на дневна а на малките графики си е бъзик да си чешем езиците по форумите, ясно че там се печели повече. Но за да сигналира човек интрадей тема трябват според мен поне 3-4к разходи мин на месец - и цената аз ти казах трябва да е поне 100д за месец че като хванеш 1 000 калпака да си изградил един добър бизнес, но не трябва да грешиш поне фатално а за целта трябва задължително поне 2 пчелички да бръмчат и да следят нонстоп пазара че като стане беля да свиркат, трябва поне един качествен платен сървис примерно Томпсън, трябва да си в час с конкуренцията - тоест да си платиш на поне два конкурента примерно Стандърт и Пуърс са доста добре като екип, трябва икуп още нещо които искат време време време а то е пари - но ти най-добре знаеш хехе аз на краставичар краставици не искам да продавам - аз пак ще подчертая че моето е по-скоро с цел обучение хехе.
Айде здраве да има пък другото ще е наред и много успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от kritelinНики долар/йена под 119 някъде и паунд/долар малко под 1.94 ..1.93 примерно :-) Грубо сега ..не съм си играл да деля,но това е съвсем възможна картина и аз я чакам уж ..ама толкова хубаво ми се струва 229,че чак не го вярвам :-)
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от kritelinНики долар/йена под 119 някъде и паунд/долар малко под 1.94 ..1.93 примерно :-) Грубо сега ..не съм си играл да деля,но това е съвсем възможна картина и аз я чакам уж ..ама толкова хубаво ми се струва 229,че чак не го вярвам :-)
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinНики долар/йена под 119 някъде и паунд/долар малко под 1.94 ..1.93 примерно :-) Грубо сега ..не съм си играл да деля,но това е съвсем възможна картина и аз я чакам уж ..ама толкова хубаво ми се струва 229,че чак не го вярвам :-)
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinНики Deutschland се пише.При това тука бирата им е боза..друго нещо си е Загорката
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinНики долар/йена под 119 някъде и паунд/долар малко под 1.94 ..1.93 примерно :-) Грубо сега ..не съм си играл да деля,но това е съвсем възможна картина и аз я чакам уж ..ама толкова хубаво ми се струва 229,че чак не го вярвам :-)
No pazara si znae rabotata i ste pokaze.
Koko ... otnosno awstraliec/$ ... molia te prati mi LS koga ste se systoi demonstraciata ... gotow sym da dam pari za towa knowhow
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКуки платените ми сигнали са при аудусд само - там съм обещал да покажа доходност от 100% за 1м или макс 45 дни при средносрочна търговия и спазване на стриктен трейдинг план и ММ, с минимални усилия и време хехе, както и да е времето ще покаже
Покупка евро 1.2944 текуща цена стоп 2920 цел 1.3080
Ама си цъкам днес здравата таз двйка през 10 пипса
7710-7720......става вече пето завъртане по 30 кинта...хехехехех
Сел малко долари на 1,2933.
Имам пресантиман за 40 пипса надоле и после газ нагоре по баира.
Бай на Коколиновата двойка на 7707Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Куки платените ми сигнали са при аудусд само - там съм обещал да покажа доходност от 100% за 1м или макс 45 дни при средносрочна търговия и спазване на стриктен трейдинг план и ММ, с минимални усилия и време хехе, както и да е времето ще покаже
Покупка евро 1.2944 текуща цена стоп 2920 цел 1.3080
Коментар
Коментар