IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Местя стопа на еур на 1.2964 плюс 20п

Коментар

• Куки на мен това не ми е прецедент, преди няколко месеца направих такъв експеримент з доларкад, - трейдинг плана се изпълни до пип на 1.18 - тогава беше трейдинг плана за цена - а беше и основната идея по суапа, повярвай ми тогава пак много хора ми се изсмяха като на малко под 1.1 люснах следваща цел 1.18 с 2 почивки на 13 и 15 нива, средната доходност излезе около 120% на месец за периода, сега обаче за първи път ограничавам и доходност за кратък период, просто експеримент хехе. Иначе истинските сигнали като твойте са трудно и скъпо нещо, първо не ми е в кръвта такъв чисто интрадей тип - на практика аз търгувам основно на дневна а на малките графики си е бъзик да си чешем езиците по форумите, ясно че там се печели повече. Но за да сигналира човек интрадей тема трябват според мен поне 3-4к разходи мин на месец - и цената аз ти казах трябва да е поне 100д за месец че като хванеш 1 000 калпака да си изградил един добър бизнес, но не трябва да грешиш поне фатално а за целта трябва задължително поне 2 пчелички да бръмчат и да следят нонстоп пазара че като стане беля да свиркат, трябва поне един качествен платен сървис примерно Томпсън, трябва да си в час с конкуренцията - тоест да си платиш на поне два конкурента примерно Стандърт и Пуърс са доста добре като екип, трябва икуп още нещо които искат време време време а то е пари - но ти най-добре знаеш хехе аз на краставичар краставици не искам да продавам - аз пак ще подчертая че моето е по-скоро с цел обучение хехе.
      Айде здраве да има пък другото ще е наред и много успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Първоначално изпратено от kukuvicata
        Първоначално изпратено от kritelin
        Ники долар/йена под 119 някъде и паунд/долар малко под 1.94 ..1.93 примерно :-) Грубо сега ..не съм си играл да деля,но това е съвсем възможна картина и аз я чакам уж ..ама толкова хубаво ми се струва 229,че чак не го вярвам :-)
        не си играй да ги делиш, по-добре ги умножи
        поздрави
        куки аз умножа исках да напиша.Грешка на езика
        знам, затова се шегувам

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
          Първоначално изпратено от kritelin
          Ники долар/йена под 119 някъде и паунд/долар малко под 1.94 ..1.93 примерно :-) Грубо сега ..не съм си играл да деля,но това е съвсем възможна картина и аз я чакам уж ..ама толкова хубаво ми се струва 229,че чак не го вярвам :-)
          поздрави
          куки аз умножа исках да напиша.Грешка на езика

Коментар

поздрави

Коментар

Ники Deutschland се пише.При това тука бирата им е боза..друго нещо си е Загорката
              Абе Дойчовци, а сум го написал така първо щото съм изкал да го напуша така и второ защото като им видях на какаъв хал са, реших че не си заслужава да се помни как точно се пише - това напълно Серьозно!!! - Иначе - Въпрос на вкус. Загорката прави странни неща в стомаха ми ... и затова бира в България и турция не пия, предпочитам домашната 55 градусова.

Коментар

Ники Deutschland се пише.При това тука бирата им е боза..друго нещо си е Загорката
                Вай Крети - Загорката ми е най-лошата бира за мен(много газирана и много спирт), ама щом си Заралия може.....:lol:

Коментар

• Ники Deutschland се пише.При това тука бирата им е боза..друго нещо си е Загорката

Коментар

• 1, kasa, 2 kasi, 3 kasi ... kolko kasi ?
                    Da bese kazal po rano. Minalia mesec hodih v Doecland, mozese da ti gi izpratia s kurier ot tam do domsnia ti adresss, Naprimer DHL ...

Коментар

• Az niki pari ne priemam samo bira - shte ti pusna treiding plana malko po-kasno

Коментар

• Самоотвержеността на биковете в е/$ ме възхищава...

Коментар

problena e ce pri kabela niva okolo 1.95 w momenta sa tocno na trendliniata na dnewna i na sedmicna. padane pod tiah otvaria kato cel 1.89. Interesno mi e kak stese razwiat nestata pri kabela. za yeanata nemoga da kaza kakworo i da e no hod kym 119 e systo tolkowa werojaten kato hod i kym 124. Towa spored men. Otnosno E/$ ... e struva mi se ce ste propusnem 1.3080-to i ste otidem naprawi na 1.2780.
                          No pazara si znae rabotata i ste pokaze.

Koko ... otnosno awstraliec/$ ... molia te prati mi LS koga ste se systoi demonstraciata ... gotow sym da dam pari za towa knowhow

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Куки платените ми сигнали са при аудусд само - там съм обещал да покажа доходност от 100% за 1м или макс 45 дни при средносрочна търговия и спазване на стриктен трейдинг план и ММ, с минимални усилия и време хехе, както и да е времето ще покаже

Покупка евро 1.2944 текуща цена стоп 2920 цел 1.3080
                            Коколино.......аз там на демото си спазвам твойте си неща
                            Ама си цъкам днес здравата таз двйка през 10 пипса
                            7710-7720......става вече пето завъртане по 30 кинта...хехехехех
                            Сел малко долари на 1,2933.
                            Имам пресантиман за 40 пипса надоле и после газ нагоре по баира.
                            Бай на Коколиновата двойка на 7707
                            Закона на 5 П
                            Перфектната
                            Подготовка
                            Предотвратява
                            Провала на
                            Представлението/Престъплението

Коментар

• Куки платените ми сигнали са при аудусд само - там съм обещал да покажа доходност от 100% за 1м или макс 45 дни при средносрочна търговия и спазване на стриктен трейдинг план и ММ, с минимални усилия и време хехе, както и да е времето ще покаже

Покупка евро 1.2944 текуща цена стоп 2920 цел 1.3080

Коментар

• Ники долар/йена под 119 някъде и паунд/долар малко под 1.94 ..1.93 примерно :-) Грубо сега ..не съм си играл да деля,но това е съвсем възможна картина и аз я чакам уж ..ама толкова хубаво ми се струва 229,че чак не го вярвам :-)

Коментар

Working...
                                X