IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="SPEKO"]
    Първоначално изпратено от koko
    Да бе спеко хайде стига глупости - ако искам да си преточа една сметка от тук навън и почна бай-сел а кажи ми как някой ще ме пипне че тия загуби несъм ги направил реално хайде стига
    ............

Коментар

• kak mislite, 6te vdignat li v 4etvartak ot BOE lihvata?
      raifaizen viena dava prognoza za mart ot 1,35 evro i 2,07 cable i vdigane ot BOE taka 4e umnata
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Да бе спеко хайде стига глупости - ако искам да си преточа една сметка от тук навън и почна бай-сел а кажи ми как някой ще ме пипне че тия загуби несъм ги направил реално хайде стига
        Да може,
        Да ама както ти казах дупе да ти е яко после!
        Ще те обвинят в 100 неща ако сумата е голяма!Е ако сумата е малка няма никой да се разправя с теб!

Коментар

• йената дали тръгна нагоре ,от това бутане раменете ме заболяха
          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Да бе спеко хайде стига глупости - ако искам да си преточа една сметка от тук навън и почна бай-сел а кажи ми как някой ще ме пипне че тия загуби несъм ги направил реално хайде стига

Коментар

• Искам да обърна внимание също така на куп речи които предстоят нощеска къде 20-21ч, особено ънкъл Бен той верно не е пич кат деди Грини но пък засега за долара говори само или добро или нищо така че това нас късите в гущери може да ни е некакъв проблем евентуално но невервам да е голям но би трябвало да зяпате мониторите а аз даже си мисля че Москоу преди това може да хвърли някоя пиратка а не Бен ама да видим

Коментар

• .............

Коментар

• Паундхиена къде 237 става за нов сел но може и от тук със стоп над предният връх някъде 30п текуща цена е 236.70 целта е малка засега 235.05 само това е според мен - успех

Коментар

• До тук добре основно правило - езно ниво тества ли се то пада, да видим сега дали ще бием върхът, а би трябвало и ако да това отрича вече имп надолу защото той беше на масата и отваря цели ъп

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Верно е това вие първо спечелете парите пък после плащайте дет вика куки много данъци пък да ви е зле
                      Не, не е така. Не е маловажен въпроса, както за дребните рибки така и за ИП.

Тази година мога да съм на печалба и ще плащам данъци, въпреки че печалбата ми тази година като сума е по-малка от загубата, която съм реализирал миналата година. С други думи, нетната ми загуба през тези 2 години ще се увеличи с данъците които трябва да плащам тази година... От къде накъде?

ИП трябва да разработят схема, с която да пренасят миналогодишните загуби в настоящата година. Само така ще се постигне относителна справедливост.

Коментар

• Верно е това вие първо спечелете парите пък после плащайте дет вика куки много данъци пък да ви е зле

Коментар

• Голяма загриженост за данъците. Няма що. Следващия път като решите да обяснявате колко е полезно да те тръскат за щяло и нещяло по няколко пъти, си помислете как ги харчат тия тумбаци вашите пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            коко при кабела май влиза онзи сценарий с цел 1.99 в сила.Как мислиш ти ?
                            Да и аз мисля така че вече сме в синхрон но нямаме бай зона над курса още

Коментар

• Фактс споко бря те и данъчните незнаят кво да правят с тоя форекс ти се кахъриш, преди време ходих до данъчното да питам и експерт на високо ниво с костюм и достолепно изглеждащ ми отдели бая време през повечето от което аз трябваше да му обяснявам аджеба кво е това форекс кво е това марджин и как става така че купуваш нещо струващо 100 пъти повече и тъкмо мислих че е разбрал пича ми изкара една лекция в следният смисъл - слушай сега кво всеки ден има курс на БНБ ти кат купиш виждаш как ти стоят нещата приравнени към лева, утре пак има нещо кат курс на бнб и примерно като затвориш виждаш дал си на печалба ил не и ръгаш съответно в положителни или отрицателни разлики от валутни курсове, няма значение на практика на печалба ли си или не - е те след това нещо си взех шапката и си тръгнах - верно после по-знаещи ми обясняваха за някакви 15% пък само ако съм ги изтеглил и аз им викам ми хубаво значи играя в бг брокер в края на годината имам 100лв печалба примерно вместо да тегля си отварям една сметка навън, отивам при бг брокера и му казвам слушай кво брато имам 100лв профит при теб ай сега ме пусни на едно демо аз ще ги затрия тия 100лв и ти ке ми дадеш 70лв вместо да ги тегля,и почвам една егра дълга къса така че да преточа сметка х в сметка у - ама то и това не е лесно даже е по-трудно от това да ги спечелиш хехе но пък ако го направиш си вземаш един бонус от бг брокера хехе

Коментар

• коко при кабела май влиза онзи сценарий с цел 1.99 в сила.Как мислиш ти ?

Коментар

Working...
                                X