IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз съм готов.лека
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      пазара след 18ч беше перфектен за скалпиране
      в такива волатилни дни се слиза на 1 мин и там се дерат кожи
      Руки не се заяждам >>>ама кога и как разбра че деня ще е воатилен и слезе на една минута >>>щото имам една система която работи много добре ...обаче само на воатилен пазар и затова е важно за мен
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
        1 мин вика аз не съм отварал 1 мин чарт през живота си
        ми тогава нема а праиш мани в такива дни
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

за правене правя, ама не мога още кат теб да ги докарвам по 100-150 к на седмица
          малко Trading For Dummies - в такива волатилни дни се слиза на 1 мин и там се дерат кожи

btw, на чарта ги няма тренд линиите, но и 3-те трейда са след пробиви на такива

1 мин вика аз не съм отварал 1 мин чарт през живота си

Коментар

Извинете за израза ама ебаати среброто днеска ако удари 35 ше си удара гъза в тавана (4 $ за 1 ден)
            няма да е днес.японците може да го бутнат дотам или утре евентуално.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              КРАДЛИВАТ МИЖАТУРКА
              е върло злокобна и вероломна фигура,
              и може да прави пари в които
              и ден си пожелае !!!!!
              piece of cake

Коментар

• Извинете за израза ама ебаати среброто днеска ако удари 35 ше си удара гъза в тавана (4 $ за 1 ден)

Коментар

Ти си режи по 20 пипа нагоре надоло ...аз не съм толко адвансд...най- ного да ме погълне помията..Междо другото ти ако в такъв ден праиш пари бес много зор поклон
                  за правене правя, ама не мога още кат теб да ги докарвам по 100-150 к на седмица
                  малко Trading For Dummies - в такива волатилни дни се слиза на 1 мин и там се дерат кожи

btw, на чарта ги няма тренд линиите, но и 3-те трейда са след пробиви на такива
                  Last edited by NYSERookie; 25.10.2011, 21:33.

Коментар

• Той не е поглеждал друга
                    Last edited by bgg_red; 25.10.2011, 21:54.
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

ето така се трейдва, и то не на демо

Ти си режи по 20 пипа нагоре надоло ...аз не съм толко адвансд...най- ного да ме погълне помията..Междо другото ти ако в такъв ден праиш пари бес много зор поклон

Коментар

• дневния бар няма да се очудя ако затвори между 1,3820 и 1,3780 . И по точно 1,3787 ама да видим дали ше излязат правилни сметките
                        Last edited by Ебльо Еблев; 25.10.2011, 21:32.
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

........... А във връска с еврото как се трейва днешното лайно ??
                          ето така се трейдва, и то не на демо
                          Attached Files

Коментар

Не ми трябва да гледам еврото аз си зех вече 70 унции сребро за годината по мое мнение другата година среброто ще е пробило 50. А във връска с еврото как се трейва днешното лайно ??
                            аз денят гледам.не, че не гледам дневни и седмични графики но дотам.
                            ти все пак погледни как се движи еврото и съпостави със златото.помисли,като гледаш толкова напред дали нямат общо
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Седя си и си гледам и си мисля че пазаря се назлъндисва за селл до края на сесията

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                ами гледай еврото и ще ти се изясни златото

Не ми трябва да гледам еврото аз си зех вече 70 унции сребро за годината по мое мнение другата година среброто ще е пробило 50. А във връска с еврото как се трейва днешното лайно ??
                                Attached Files
                                Last edited by kostas19; 25.10.2011, 21:07.

Коментар

Working...
                                X