IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ебльо Еблев,
    склаперите са волни птички и в тренд и и в рейнж.
    това за тренда ... умрях от смях .... проблема при тренд за склалпера е че ще хване 30% от тренда ... приблезително. и още, няма опитен-неопитен скалпер. скалпера си е скалпер и толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      и така да е Реде Рукито съня му е спокоен >>> щото явно е скалпер и позиции не оставя да пренощуват >>>проблем за скалперите е когато пазаря мине в тренд а неопитните скалпери не са разбрали все още това
      ПП.Чак сега се усетих що му викаш крадлива мижатурка Ама Рукито си има техника такава явно
      нема лошо в скалперите пускаш една за скалпиране и една за повече време и караш
      www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Той не е поглеждал друга
        и така да е Реде Рукито съня му е спокоен >>> щото явно е скалпер и позиции не оставя да пренощуват >>>проблем за скалперите е когато пазаря мине в тренд а неопитните скалпери не са разбрали все още това
        ПП.Чак сега се усетих що му викаш крадлива мижатурка Ама Рукито си има техника такава явно
        Last edited by Ебльо Еблев; 25.10.2011, 22:12.
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          ни ща десетки левове, че тогава очилцата на диадемка ше сложа и вЪрти по кафетата.........
          не съм аз ментора за тебе, не съм гърмял голем акаунти

а на печалба никога не съм се подигравал

Ето бе ще обучаваш бъдещи кадри за потенцялно големия фонд на инвестиционната си компания...се пак трева да се развиваш + тва се някой трябва да ходи до магазина за кафе

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
            Не се подигравай на печалбата ми, мога да си позволя десетки левове да ти платя
            ни ща десетки левове, че тогава очилцата на диадемка ше сложа и вЪрти по кафетата.........
            не съм аз ментора за тебе, не съм гърмял голем акаунти

а на печалба никога не съм се подигравал
            Last edited by NYSERookie; 25.10.2011, 22:00.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

учи тука у форума, че ако те събера на семинар заработката от щатските бригади на мен ше требе да я дадеш и после нема да има с кво да трейдваш
              +1024
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Да на 15 мин. има воатилност само в 16:15 и 16:30 с дълги опашки и в двете посоки прав си >>>това е може би най добрия показател мерсаж
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

учи тука у форума, че ако те събера на семинар лятната заработка от щатските бригади нема ти стигне
                  Не се подигравай на печалбата ми, мога да си позволя десетки левове да ти платя

Коментар

Руки не се заяждам >>>ама кога и как разбра че деня ще е воатилен и слезе на една минута >>>щото имам една система която работи много добре ...обаче само на воатилен пазар и затова е важно за мен
                    Той не е поглеждал друга
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                      Ти си най-дъртия трейдар трябва да ни събереш на семинар и да ни учиш на мъдрости...особено мен нооба с демото
                      учи тука у форума, че ако те събера на семинар заработката от щатските бригади на мен ше требе да я дадеш и после нема да има с кво да трейдваш
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

разбира се , че става само дето стоповете много далече отиват в такива дни , а аз ако стопа е на повече от 7-8 пип директно пропущам или слизам на 1 мин.
                        Ти си най-дъртия трейдар трябва да ни събереш на семинар и да ни учиш на мъдрости...особено мен нооба с демото Сериозно трябва ми ментор каде е гърмял големи аккаунти :
                        Last edited by kostas19; 25.10.2011, 21:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Ааа Руки и на 5 става!!!
                          разбира се , че става само дето стоповете много далече отиват в такива дни , а аз ако стопа е на повече от 7-8 пип директно пропущам или слизам на 1 мин.

Коментар

Руки не се заяждам >>>ама кога и как разбра че деня ще е воатилен и слезе на една минута >>>щото имам една сиситема която работи много добре ...обаче само на воатилен пазар и затова е важно за мен
                            ми то се вижда.аз в 16ч седнах пред екраните.виж на чарта дето го постнах кога е първият трейд и преди него кво имаше , да не говорим за разходящият триъгълник снощи до днес сутринта. при барове като тези между 16 и 17 кво друго да си помислиш ако не за волатилност.
                            още еднои трикче има. гледай фитилите / или опашките/ на свещите на 5 и на 15 мин, ако са много дълги и с малки тела също е гадост / пак днес между 16 и 17ч /
                            дано съм помогнал

Коментар

ми тогава нема а праиш мани в такива дни
                              Ааа Руки и на 5 става!!!

Коментар

дневния бар няма да се очудя ако затвори между 1,3820 и 1,3780 . И по точно 1,3787 ама да видим дали ше излязат правилни сметките

Коментар

Working...
                                X