IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Г-н Админ.
    Какво стана с мненията,в частност с моето? Защо е преместено?

Коментар

• Първоначално изпратено от gulu Разгледай мнение
      Ебльо Еблев, извинявай, но на какъв фрейм ти подава сигнал и от кой индикатор?
      Най-добрият индикатор се нарича инстинкт,следвай него.Аз разчитам само на него,не ползвам нищо друго.До сега сам занулил четири сметки и сам губил доста пари и винаги е било когато съм търгувал срещу инстинкта си или съм оставял позиции без надзор!Хайде започвайте с критиките към моите излияния...

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Въъъъъъъъъъъъъъъъъ
        Толкоз много ли архиви има
        То верно много дращим, ама,,,,,,,,
        Ред отдясно на Карлово ли или отлево ?

Коментар

• Така е,когато човек робува на предварително написани сценарии.Аз и може би милиони като мене се бяхме нагласили за смъртта на еврото,а те еврократуните с няколко напечатани листа празни приказки обърнаха нагласите.Туй пазарят е многу глупаво жиуотно,щом от празни обещания гради кули от ,,пържен въздух"Но нищо,ще си пооближа раните,докато тази олигофренска еуфория отмине и после ще му сритам яко задника.
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Само правят мазало.
            Културните ора правят раздели и местят там.
            Аз като ви казвам че са аматьори
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Въъъъъъъъъъъъъъъъъ
              Толкоз много ли архиви има
              То верно много дращим, ама,,,,,,,,
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                Модовете творят
                Сигур да не крашва базата
                Доста странно изглежда.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Защо целия форум е пълен със стари заключени теми Валутна търговия?!
                  Модовете творят
                  Сигур да не крашва базата
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Защо целия форум е пълен със стари заключени теми Валутна търговия?!
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                      Не знам. Днес ми се струва хвана доста бърз асансьор за нагоре Пък и тая КАКА 200 на дневна даже не направи опит да стисне крачка и да не пусне КУРсо Отнесе я като куцо пиле домат я отнесе. Освен ако другата седмица направи някакъв мощен ревърс и не пропадне под КАКА-та май-май няма да е било 1.08 а 1.58 и няма да е било годишно дъно, а годишен връх
                      Може да е така, може и инък.
                      Ще поживеем ще видим
                      Дано Господ ни даде нужното време
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Все пак имаме тест на пробитата трендлини на седмична -оттук ще е интересно накъде ще ходи вече -нещо като гара разпределителна

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                          Коста таквиз кат тебе има предостатъчно върни се назад тука в темата на еди коя си страница от началото на месеца по точно на 4.10.11 и виж когато отворих дълги на 1,3171 какви простотии се изписаха от някои колеги тука ...... всънщност аз веке нямам работа по графиките и сега ще го направя .Ама някой хора да не се засегнат

Ебльо Еблев
                          03.10.2011, 20:50
                          Ставайте бря >>> ако има хора да не спат >>>току що системката отвори дълги на 1,3171 след три седмично чакане >>>3 броя >>> другите чакат по надолу около 1,3110 ако се отворят ще свиркам
                          След малко ще постна как изглежда с таргетите и стоповете ми сметката

Ебльо Еблев
                          03.10.2011, 21:24
                          ама аз съм възбуден >>> ето как изглеждам сега
                          http://prikachi.com/images/332/3890332Q.png

SPART
                          03.10.2011, 22:16
                          Д-р Еблев пак удари кьоравото във въздуха - засега

интересно че няма последния път подигравателни коментари >>>> явно имиджа последния път ми е пораснал и никой не е писал на въпреки >>>> значи е било предпоследния път но сега не ми се търси ЛЕКА ви нощ утре заранта може да се наложи да се добавят къси ама ще свиркам ако има нещо
                          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Еми няма пълно щастие !!!
                            То това си е резервния вариант,
                            щото си имам едно над 250 кила
                            МИРКО II Зафир
                            Аз съм сигурен, че дъното ще е
                            в диапазона 1.08-1.12 обаче малко тайминга
                            То още има време де
                            За един месец е там. Само да тръгне
                            Курсо нагоре се качвал по стълбите,
                            а за надоле хващал АСАНСЬОРА !!!
                            Не знам. Днес ми се струва хвана доста бърз асансьор за нагоре Пък и тая КАКА 200 на дневна даже не направи опит да стисне крачка и да не пусне КУРсо Отнесе я като куцо пиле домат я отнесе. Освен ако другата седмица направи някакъв мощен ревърс и не пропадне под КАКА-та май-май няма да е било 1.08 а 1.58 и няма да е било годишно дъно, а годишен връх

Коментар

• Какво е това пишкомерене? Аз пък съм къс у индекси и дълъг у USD/JPY

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                                ГГ начи загуби паричките ...ше ми шорти кат сички банки купуват хах
                                Коста таквиз кат тебе има предостатъчно върни се назад тука в темата на еди коя си страница от началото на месеца по точно на 4.10.11 и виж когато отворих дълги на 1,3171 какви простотии се изписаха от някои колеги тука ...... всънщност аз веке нямам работа по графиките и сега ще го направя .Ама някой хора да не се засегнат
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X