If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очаквам предстоящият даун мув да е стръмен и да лапнем къде 300-400п за бързо време, лошото е че трябва малко да поуспокоим топката тук горе първо, да направим некое ново връхче - не много големо - да гледаме макадаки рсита и ко да не успеят и те да правят нови връхчета че да дърпат тетивата към дивергиране - в такъв смисъл 3180-88 е според идеално за върхоловене хехе.
Коко днеска минавам към лагера на кукс и аз съм да биеме 1.3170/80
и от там над 1.3270/80
имам един изпълнен ордер бай на 1.3115 и един чака на 1.30 90
и двата са със стоп на 1.3035
Сандо готов съм да се обзаложа на бутилка бира че грешиш-ите и аз мисля да бетонираме 3180-88 временно ако и да ходим после 33 първо ще слезем да посетим 2940 че нещо взе да ни липсва, така че ще продавам там и нема да ви пусна да си покажете главите шъзнаиш
Според мен ако днес се опитат към 1.3160 то 1.3175 ще бъде заличено
Очаквам предстоящият даун мув да е стръмен и да лапнем къде 300-400п за бързо време, лошото е че трябва малко да поуспокоим топката тук горе първо, да направим некое ново връхче - не много големо - да гледаме макадаки рсита и ко да не успеят и те да правят нови връхчета че да дърпат тетивата към дивергиране - в такъв смисъл 3180-88 е според идеално за върхоловене хехе.
и от там над 1.3270/80
Сандо готов съм да се обзаложа на бутилка бира че грешиш-ите и аз мисля да бетонираме 3180-88 временно ако и да ходим после 33 първо ще слезем да посетим 2940 че нещо взе да ни липсва, така че ще продавам там и нема да ви пусна да си покажете главите шъзнаиш
Куки аз ако не се осера на края на дунава сигурно ще успея да постигна доходност от 100% за месеца при моите платени сигнали, лошото е че немога да пипам там нищо защото казах че това ще е демонстрация на стил на търгуване "план йор трейд енд трейд йор план" със игра на дневна ММ и прочие които им обясних там и работа само 15 за минути - та в началото си направихме план разхвърляхме лимитирани ордери със стопове и профити и засега ни падат ТП след ТП и остана само един неактивиран ордер но да видим дали ще стане със 100те процента хехе
и от там над 1.3270/80
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
koko, винаги сме контра, но глобално погледнато ги виждаме доста близко като break points
желая ти успех
[/size]
Куки дано и ти си лапнал пипони от ъпа, аз верно признавам си че много дилетантски изпуснах един стоп първо но после лапнах 200 и кусур пипона, но още ме е яд де защото стоп се слага само там където ще обръщаш платната както и да е изпратих ти ЛС
не, не съм
на 12/2 бях къс и взех 72 пипса
на 13/2 пак бях къс и ми удари стоп на 37 пипса загуба
на 14/2 бях планирал да съм дълъг, но не успях да вляза на позиция. след това имах скъсяване от 1.3084 с половин позиция и ми беше ударен стоп на 1.3122 и от това загубих калкулирано 19 пипса
на 15/2 бях планирал дълги, но от 1.3057 - пазара не можа да активира входа
koko, винаги сме контра, но глобално погледнато ги виждаме доста близко като break points
желая ти успех
[/size]
Куки дано и ти си лапнал пипони от ъпа, аз верно признавам си че много дилетантски изпуснах един стоп първо но после лапнах 200 и кусур пипона, но още ме е яд де защото стоп се слага само там където ще обръщаш платната както и да е изпратих ти ЛС
Спеко къде си бря появи се да ти пусна ЛС с една картинка дет ще ти разтопи сърцето - нещо от сорта ако бием 1.3450 цел 1.42 звучи
е че то си е така само с един проблем че при текущи нива при едно движение от 3-4 фигури започва да се спекулира с интервенции, първи обикновено са франсетата, но тях пък кой ли ги слуша Но пък вчера ако се не лъжа обявиха че засега европа не се притеснява от валутния курс...да видим. Мненията общо взето са на двата полюса...едни смятат че тази година ще сме силно нагоре в еврото и при паунда може да видим 2 и над него, други смятат че покачването скоро ще приключи и годината ще е в полза на долара. Картинката за момента е very choppy според мен и всеки ден се мени...ту има предпоставки за негоре, ту за надолу...да видим как ще се настроят спекулатните... за мен все още няма връх при паунда...а от някои банка вчера излезна бюлетин че сега сме в началото на силна разпродажба на долари...това мнение бе подкрепено и от някои дилъри и трейдъри...time will show
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Имам и лимитирана добавка сел 1.3020 - това е нивото което би подкрепило късата идея
А точно там вчера се скъсаха да купуват и ме е страх, че дори и да мине под него ще отиде най- много до 1.3090 и после силен импулс нагоре.
Колега мен хората не ме интерисуват аз играя по мя система и по мой план. Мотивът ми да сложа сел там е факта че имаме преден връх 1.3065 след което свеща която би тоя връх започва от 1.3024 под тая свещ имаме задействан 2В обръщащ модел - за мен това е доказателство за сел и съм длъжен да продам на 1.3020 а който иска да купува аз ползвам стопове
Коментар