Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от karakondjulHaaa tuk se nabutahme sas zlatoto, dobavka na 646, pak da vidime
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulHaaa tuk se nabutahme sas zlatoto, dobavka na 646, pak da vidime
Е те това съм го изпуснал в смисъл не знам какво мислиш за златото и кой го е изтървал и какви позиции имаш имаме изпълнена МА200 на дневна и би следвало да качи малко до макс 684 което вече е бетон - какво мислиш
Коментар
-
[quote="Facts"][quote="koko"][quote="Facts"]Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kokoАко с тази добавка която направи средния ти курс на дългите е пак над 230 нямаш голям шанс преди 217/219. Затова технически погледнато стратегията ми е другата седмица ще търся вход над 229,30 с цели поне 224,50.
А за дълги в тази двойка не бих и помислил преди 205/211.
Абе и ти си прав прибирам 70п и ще го мисля другата седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от blqblqУдарен стоп на 3189 и веднага пак къса 3186 отново с 15 пипса аванс.
Другия път ще искам бира за евроконсултацията. Успех ти пожелавам!
И приятна почивка на всички
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от blqblqУдарен стоп на 3189 и веднага пак къса 3186 отново с 15 пипса аванс.
Другия път ще искам бира за евроконсултацията. Успех ти пожелавам!
И приятна почивка на всички
Коментар
Коментар