IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от varna
    В такива случаи най ме е яд.
    Да усетя движението, да разкрия позиция и да ми удари стопа за 1-2 пипса.
    Вината си е моя. Стопът ми трябваше да е над 9750.
    Хората казват "... ум патки пасе...:
    Не се нерви спомни си,че когато мислиш къде да слагаш стора,мислиш и за евентуалната загуба,ако ти го ударят .........това не може да се сметне ..... така се е случило ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Какви 2$ аз днес го дебна под 660$...
      Zatvorih 2 dalgi na zlatoto ot 669.50 , neshto imam s nervite... ) ne mi stiska tova e, prisnavam si, che ne mi stiska da darja do $700

Коментар

• В такива случаи най ме е яд.
        Да усетя движението, да разкрия позиция и да ми удари стопа за 1-2 пипса.
        Вината си е моя. Стопът ми трябваше да е над 9750.
        Хората казват "... ум патки пасе...:

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
          Аз удължих в долар/кад. Да видим какво ще излезе от това. Еврото изтървах да го селна. Абе стана малко екшън, че доста скучно беше станало напоследък. Успех на все още не празнуващите колеги.
          тъкмо си помислих че ще минем 1.1600 и ...баста.ще я чакаме тая дълга
          какво щастие неземно е да си извънземно

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
            Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от karakondjul
            Zlatoto vze da buta nagore zdravo, 700 e v karpa varzan, a za dolara, eh, leka mu prast!
            Златото, само гледай днес как ше го пързулнат надолу..
            $2 ne uspqha da go uplashat, nishto ne e tova, darji nad 670 i ne mu puka nikak.
            Какви 2$ аз днес го дебна под 660$...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
              Това което показваш е обективната страна на нещата, а това което си мислиш и те спират да купиш сега е субективната страна. Не искаш да купиш защото те е страх. ти не търгуваш това което виждаш а което искаш да виждаш, лошо...всички я правим тази грешка, едионственото лечение да се научим да усещаме кога правим това и да си кажем СТОП сега съм подвластен на емоцията и най-добре да не търгувам! Аз в момента съм така, само с едно изключение че дебна евро/ауд за едни 60-70 пипса нагоре от текущи или леко по-ниски нива. целта е 1.6400/10 като начало, пък и засега днвения бар се оказва да бъде морнинг стар ли беше, доджи ли беше, хенгинг мен ли беше, не ги помня но помня че в този си вид дневния бар е сигнал за обръщане
              Ще ти кажа защо се въздържам от покупка. Сега.
              Възможно е това което показах да е обърната H&S. В теорията се казва, че тая фигура много рядко се среща като сочеща продължаването на тренда, както би било в случая. Затова ще чакам уверен пробив, и при връщането към линията на шията, което почти винаги се случва, ще купя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от karakondjul
                Zlatoto vze da buta nagore zdravo, 700 e v karpa varzan, a za dolara, eh, leka mu prast!
                $2 ne uspqha da go uplashat, nishto ne e tova, darji nad 670 i ne mu puka nikak.

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                  Първоначално изпратено от kritelin
                  Първоначално изпратено от varna
                  Сега вече ще падне.
                  Заедно с паунда...
                  Защо мислиш така ?
                  Вече не знам какво да мисля. Погледни това:
                  http://img249.imageshack.us/img249/7913/sshot3ie5.png
                  Това което показваш е обективната страна на нещата, а това което си мислиш и те спират да купиш сега е субективната страна. Не искаш да купиш защото те е страх. ти не търгуваш това което виждаш а което искаш да виждаш, лошо...всички я правим тази грешка, едионственото лечение да се научим да усещаме кога правим това и да си кажем СТОП сега съм подвластен на емоцията и най-добре да не търгувам! Аз в момента съм така, само с едно изключение че дебна евро/ауд за едни 60-70 пипса нагоре от текущи или леко по-ниски нива. целта е 1.6400/10 като начало, пък и засега днвения бар се оказва да бъде морнинг стар ли беше, доджи ли беше, хенгинг мен ли беше, не ги помня но помня че в този си вид дневния бар е сигнал за обръщане
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.gif
                    Аз заради тази картинка чакам корекцията :-) и заради усещането,че имаме нужда да върнем малко

Коментар

• Varna, би ли си погледнал личните съобщения..
                      ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Първоначално изпратено от varna
                        Сега вече ще падне.
                        Заедно с паунда...
                        Защо мислиш така ?
                        Вече не знам какво да мисля. Погледни това:

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul

Коментар

• Първоначално изпратено от geomaster
                            v dvoikata EUR/USD dali mojem veche da ochakvame 500 pipsa nazad(korekcia)? Dali range 1.3375-1.3412 e krai na 5-ta Elliott valna ili shte imame "new highs for the year"? Tvarde dalgo se zadarja na 1.3367-1.3412 i mai e vreme veche da pada riazko-suppose present week to be the last one for the rising EUR? Imate li mnenie po vaprosa?

Коментар

• Zlatoto vze da buta nagore zdravo, 700 e v karpa varzan, a za dolara, eh, leka mu prast!

Коментар

• uwscsi, аз си мисля че ще имаш втори шанс да го селнеш
                                ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

Working...
                                X