IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Американские работодатели, вероятно, увеличили темпы найма новых
    сотрудников в прошлом месяце. 130 тыс. новых рабочих мест было
    создано в США в марте после 97 тыс. в феврале, согласно
    усредненному прогнозу аналитиков, опрошенных агентством Bloomberg
    News. По мнению экономистов, ставка безработицы выросло до 4,6%,
    приблизившись к 5-летнему минимуму.

Коментар

• Форекс Форексов

След малко на 3435 късо евро с 5п. хедж-стоп е офертата на седмицата , тези нещо ни правят на рибки маркетмейкърите вчера при почти нула обеми еврото взе че се качи сигурно някой укрил се на северния полюс го е купил.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Благодаря за отговора! И аз виждам нещата така. Гледах и матафците, още като публикуваха прогнозата. Вчера при срива влязох на бай 15 пипа над текущата цена и се чудя дали да я оставя или да я затворя. Питам понеже ми се иска да качи, а това може да ми замъгли реалната преценка. Успех с йените днес. Матафците дават добра прогноза за разходка на север. То реално днес май основно е добре да гледаме, ама вече сме в джаза.

Коментар

• Днес си нямалявам позициите - закривам част от дългите си доларйени, останалите със стоп 118.40 и цел 119.10 първа цел.

Доларкад го следя винаги и се включвам от време на време, обаче май ще се въздържа, защото:

1. Влизаме в зоната на предишното дъно. сега курса е 1.1520-значи не се знае знае ли се накъде сме точно сега-малките графики са неутрални и леко пълзят нагоре

2. От друга страна-тренд си има, в момента на 4ч си правим Кука на Рос и тренда си е надолу, а повярвай ми да следваш тренда е най-доброто нещо, но всъщност е най-трудното :lol:

3. Матафите са влезли къси от 1.1520 със стоп 1.1545, ама аз за сега ще си кротувам, защото на малките графики няма индикации за спад - а от малките графики се започва.

4. Кое е тъпото в цялата работа - да сме дълги на долари срещу йени, а да сме къси на долари срещу кадове е недобра стратегия в ден с НФП :lol:

Успех

Коментар

• Здрасти Форексов! Ти следиш ли долар/кад? Ако да, моля за мнение. Благодаря.

Коментар

• Добро утро и от мен! Успешен ден на всички и умната днес. Вчера имаше малко емоции, но това си е в реда на нещата. И като начало на деня. Бай долар/йена от текущо ниво, стоп под 118,30.

Коментар

• Добро утро на всички.

За днес искам да обърна внимание на две неща :

1. Днешния ден маркеткейкърите са го чакали дълго и са проготвили консервни кутии за много дребна риба.

2. Спомнете си един друг такъв петък в края на ноември 2006г. Тогава ФАЛИРАХА много хора без стопове.

Успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                  Kretelincho, vij ako razbirash frenski tuk ima informacia i predvijdaniq na BNPPARIBAS mnogo relevantni kam vaprosite ti. Za edin trader nikoga ne e hubavo da ima tvarda poziciq i obejdenia, kolkoto poveche informaciq, tolkova po dobre.

http://research.bnpparibas.com/applis/www/RechEco.nsf/ConjonctureTauxByDateFR/EAD0C83795FB1839C12572AA00513A6F/$File/MARS.pdf?OpenElement

Osven tova, dori i EURUSD da nameri 1.75 ako go napravi kakto do sega, to shte imash vazmojnost za kasi vseki den i shte cashirash na garba na oponentite si. Az edva li moga da ti davam saveti, no vse pa ne barkai dvete ponqtiq - makro-analiz i trading strategy...

Moite 2 stotinki radvam se ako sam bil polezen
                  Аз не ги бъркам :-) Опитах се да напиша как аз виждам нещата.Френски за съжаление незнам Мерси все пак и Успех

Коментар

• Kretelincho, vij ako razbirash frenski tuk ima informacia i predvijdaniq na BNPPARIBAS mnogo relevantni kam vaprosite ti. Za edin trader nikoga ne e hubavo da ima tvarda poziciq i obejdenia, kolkoto poveche informaciq, tolkova po dobre.

http://research.bnpparibas.com/applis/www/RechEco.nsf/ConjonctureTauxByDateFR/EAD0C83795FB1839C12572AA00513A6F/$File/MARS.pdf?OpenElement

Osven tova, dori i EURUSD da nameri 1.75 ako go napravi kakto do sega, to shte imash vazmojnost za kasi vseki den i shte cashirash na garba na oponentite si. Az edva li moga da ti davam saveti, no vse pa ne barkai dvete ponqtiq - makro-analiz i trading strategy...

Moite 2 stotinki radvam se ako sam bil polezen

Коментар

• ЕЦБ със сигурност си следи задълженията по-добре отколкото ние си мислим. А и не нужно да търсим конспирации. Със сигурност за загрижени от факта, че средното домакинство в горещите пазари на НИ (Испания, Ирландия,..) например вече троши повече от 50 % от дохода си по ипотеки. А за инфлацията ще си помисля утре пак, като си налея от оня евтиния бензин ... тук у нас, не в Еврозоната, където е даже повече. Купона с евтините пари свърши.

Коментар

• Всичко това,което ми написахте ми е ясно.Просто 1.75 при евро/долар е утопия.Европейския съюз е създаден пост-фактум,като началната му цел е била единствено обединяване и преплитане на икономиките на Европа,за да се създаде икономическа сила,която да е конкурентноспособна на САЩ.По-нататъчното развитие на тази идея е довела до създаването на така наречения Европейски съюз.Напоследък обаче големите държави все повече почват да се оплакват,защото не са съгласни да загубят идентичността си,а европейската конституция,която Франция и Холандия отрекоха имаше за цел пълното обединяванена цяла Европа.
                        Единната валута е нож с две остриета,защото държавите в Европа в никакъв случай не се развиват с еднакви темпове и икономиките им не са хомогенни( развиващи се в еднаква област).Това е един от основните проблеми този проект да подлежи на все повече критики.
                        Та едно евро при 1.75 би объркало плановете дори на малка България,а какво да говорим за огромните концерни в Германия,Франция,Италия,които имат за цели да завладяват ниши не само в Европа,а и по целия свят ?
                        Всеки дърпа чергата към себе си,но явно ЕЦБ не е достатъчно гъвкава и не защитава конкретните интереси на Европа,а гледа цялостната икономика в лаборни условия .Ще вдигат лихви дрън,дрън,опастност от висока инфлация - дрън дрън.Каква ти инфлация с евро/долар 1.34 ? Ако в Европа се страхуват от инфлация то в Сащ вече трябва да говорят за хипер-инфлация.
                        Най-лошото е,че се задържаме на тези нива вече месеци,а толкова дълго задържане определено има ефект върху конкурентноспособността - като се започне от най-малките,които по правило гърмят първи та се стигне до най-големите,които въпреки всичките си усилия също скоро ще усетят,че ако се задържим на тези нива още дълги това ще ги дръпне назад.Какво ще стане тогава ? Ами кой мислите спонсорира кампаниите на канцлер-а в Германия или на управниците във Франция ? Точно тези,които ще усетят,че този курс ги дърпа назад - големите концерни..А какво ще стане тогава ? Лобитата им ще заработят и ще се сложи край на това.
                        За първия квартал немската автоиндустрия регистрира спад 30% - мисля че това е доста показателно за отрицателния ефект на това задържане на курса на толкова високи нива за толкова дълго време.
                        Еми ..сами ще се убедите,че скоро ще настъпят големите концерни по опашката и тогава няма Трише няма никой..ще го натиснат и ще му стане жално.
                        ЕЦБ трябва да служи на Европа,а не обратното.Много скоро ще стане ясно и това.

Коментар

• Лонг съм и на долар-йена от 118,56.Цел-118,86.На 235,40 обръщам платната на паунд-йена за шорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Какво ще стане с Европейския съюз ако евро/долар стигне 1.75 ? Ще съществува ли все още като такъв ? Според теб Германия може ли да си позволи евро/долар 1.75 ако иска икономическия и ръст да продължи в същите темпове ( или по-бавни )
                            Според мене, много преди еур да стане 1.75 ще има влошаване на икономическите показатели на европейския съюз, което ще бъде съпротива за по-нататъшното нарастване на еур. В момента е подобна ситуацията с Япония, евтината йена стимулира висок износ, производителност и GDP, а пък високият GDP води до поскъпване на йената, което пък за в бъдеще ще се отрази на износа и GDP-то, и т.н.т.

Коментар

• евала колега.. още 5 мин и ще почерпиш...

Коментар

• Минаха 2 минути а още не сте ми изстрили предния пост??
                                какво става с вас....не се отпускайте де.....Инвестора ...давай трий

Коментар

Working...
                                X