If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Karakondjul, написаното в някой си форум нищо не означава. И Караиванов след бичо движение в еврото обикновено се появява с реплики от типа на: "аз казах ли ви", "на печелившите честито" и тн. Но все пак той е бизнесмен, а не форексджия и рекламните паузи са му простени. От друга страна, ако нямаш какво да покажеш... това вече бих го приел за обективна причина да ми откажеш... Недискретността е по- скоро в голословните твърдения, а в случая ти предлагам равностойна сделка.
Ще съм ти благодарен ако ми посочиш кога и къде съм писал нещо подобно ?
Бъркаш ме с някого , или просто парвиш БЛЯБЛЯ !
Любопитно ми е какво мислите за долар/йена. Дали няма да стигне нивата от февруари т.е. 121-122 и даже още на север. Мисля че фундамента за това заключение е доста сериозен. Бих искал обаче да е подкрепен от някои технически savvy инвеститор.
Доларйена има логика да расте още. Аз преди писах че тия жълтурковци са най-големите хитреци - предният път когато видяхме нива 1.3666 в евродолар доларйена се бъхтеше около 100 - представете си това са 20% разлика при положение че няма сътресение на японският пазар но те трябва да са гъфкави защото тая дефлация може да им изиграе лоша шега, че се сетих как Храст Втори Малоумнии обърка в едно изказване за Япония дефлацията с девалвация хехе, та така тия намазаха бая тия 20% са огромно конкурентно предимство - аз дадох пример с автомобилната индустрия и Тойота която е вече Н1, при автомобилите им над 70% от добавената стойност е Японска щот тия хитреци нямат ресурси но гледат максимално каквото могат те да го правят - нямаш проблеми да им внесеш жито но опиташ ли да им продадеш брашно или тестени изделия ще ти отрежат главата с мита, а да не говорим за Европа - евройена паундйена там нещата са трагични а за капак на всичко и долара е слаб е това идва в много на Европата - икономиката на ЕС е скапана от социални програми и инат профсъюзи и се държи на крака само защото САЩ са огромен пазар, който им купува стоките. С падането на долара обаче САЩ обръщат нещата и превръщат Европа в огромен пазар за америиканските стоки. Затуй вече някой риват. И чакайте да видите. Голямото ривани тепърва предстои къде 1.40.
При долар/йена дали няма да видим днес нива пдо 119 ?
Каква е логиката според графиката и индикаторите за това? ССИ е над 200, ама не сме в рейндж, за да е меродавно това. Поне според мен. Нямаше ли да е по-хубаво ако имахме и нещо като дивергенцийка?
Опасен, несъм съгласен съвсем с теб. Във форекса има някой основни принципи и този който цитирах е дин от тях иначе пазара се движи от модни течения те са различни на различните сесии и са динамични - има мода на късата пола после на дългата, примерно доскоро през азиатската сесия модата беше ходят къде ходят жълтите да пасат трева и сабале рано в наше време се връщат в кошарата откъдето са тръгнали и тнт тнт. Но модата се мени - въпреки това има някой основни принципи които са неподвластни на времето - обяснението е просто - психологията движи пазара, нито техника нито фундамент.
Успех
Любопитно ми е какво мислите за долар/йена. Дали няма да стигне нивата от февруари т.е. 121-122 и даже още на север. Мисля че фундамента за това заключение е доста сериозен. Бих искал обаче да е подкрепен от някои технически savvy инвеститор.
Един основен принцип във форекса е КОГАТО ЕДНО НИВО СЕ ТЕСТВА ТО ПАДА, би трябвало да такуваме вече 1.37 нивата откъдето вече да корегира малко по-дълбоко 300-400п преди нова атака нагоре
Съгласен.Един аргумент това да стане днеска е,че сме петък и трябва да затворим с хубава свещ седмицата на високи нива.
Шорт на долар-йена от текущи нава - 119,59 и добавка след затваряне преди това на 162,52 -на 1/2 на евро-йена - от 162,62 , с цел за деня - 162,02/05.Стоп на долар-йена - на 119,89.
След като гледах отново графиките, за пореден път си мисля, че рейнджа на йената спряма долара в диапазона 117 - 120 си е доходно занятие.А този пробив, за който периодично пишем - под 117 ще дойде, когато борсите тръгнат надолу.
Бравос . Много ти е интересен начина на търгуване . Бях те питал и в двете посоки ли играеш, защото само къси постваш тук
Karakondjul, написаното в някой си форум нищо не означава. И Караиванов след бичо движение в еврото обикновено се появява с реплики от типа на: "аз казах ли ви", "на печелившите честито" и тн. Но все пак той е бизнесмен, а не форексджия и рекламните паузи са му простени. От друга страна, ако нямаш какво да покажеш... това вече бих го приел за обективна причина да ми откажеш... Недискретността е по- скоро в голословните твърдения, а в случая ти предлагам равностойна сделка.
Един основен принцип във форекса е КОГАТО ЕДНО НИВО СЕ ТЕСТВА ТО ПАДА, би трябвало да такуваме вече 1.37 нивата откъдето вече да корегира малко по-дълбоко 300-400п преди нова атака нагоре
Според мен във FOREX-а няма принципи - тук става въпрос за пари, даже за много пари и принципите много често се нарушават! ;-)
PS: ПИСАНЕТО С ГОЛЕМИ БУКВИ МОЖЕ ДА ПОДВЕДЕ НЯКОГО
7:18:33 27/04/2007 DJ: *Глава Банка Японии Фукуи: Ставки могут вырасти, даже если годовой ИПЦ будет снижаться
7:22:11 27/04/2007 DJ: *Фукуи сказал, что графика повышения ставок не существует
7:26:09 27/04/2007 DJ: *Фукуи сказал, что Банк Японии будет постепенно повышать ставки в зависимости от ситуации в экономике и поведения цен
7:28:30 27/04/2007 DJ: *Фукуи: В экономическом прогнозе предполагается, что компании и домохозяйства Японии ожидают повышения ставок
Шорт на долар-йена от текущи нава - 119,59 и добавка след затваряне преди това на 162,52 -на 1/2 на евро-йена - от 162,62 , с цел за деня - 162,02/05.Стоп на долар-йена - на 119,89.
След като гледах отново графиките, за пореден път си мисля, че рейнджа на йената спряма долара в диапазона 117 - 120 си е доходно занятие.А този пробив, за който периодично пишем - под 117 ще дойде, когато борсите тръгнат надолу.
Коментар